Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt 6
Raspunsuri - Pagina 19
utica spune:
of ....carmenliza. Dar nu ai facut nici un test de sarcina?
Nu a iesit pozitiv? Cate zile ai avut scurgerea maronie? Cat a intarziat ciclul? De unde stie dr ca a fost sarcina? Sa stii ca te inteleg f bine si eu am pierdut o sarcina.
leonardo2007 spune:
buna carmenliza,
imi pare rau ...
am aceasi intrebare ca si utica, de unde stie doctorul ca a fost sarcina ?
eu am mai patit aceste scurgeri maronii in ultimele luni...de cand am inceput sa fac stimuare (cu pauza..nu intr-una) ...
si acum, in Z25 mi se pare ca am deja...dar de obicei se concretizeaza in Z28 cu CM in toata regula ... mie nu mi-a zis doctorul niciodata ca ar fi putut fi sarcina ...
http://tt.lilypie.com/33VUp2.png
aerlilian spune:
Carmenliza ,nu am caderea sa judec competenta medicului tau,dar din cate spui tu,aveai cm normal la 26z si ti-a intarziat 5z.La 30z nu cred ca-si poate da seama cineva daca e sarcina sau nu...De aceea au fost mirate si fetele dinaintea mea.E aberant sa-ti spuna asa ceva...Scurgeri maronii am avut toate dupa closty.Exact asa cum le descrii tu.Cateva zile,nu erau constante si cand sperai ca s-a terminat,mai aparea una...Draga mea,te rog din suflet sa incerci sa gasesti un alt medic.In fond,nu are ce sa strice o parere in plus!Dar nu-ti chinui sufletul cu gandul ca a fost sarcina...

leonardo2007 spune:
dar aveti idee de la ce apar aceste pete maronii de la closty ? pt ca dureaza cateva zile ....
http://tt.lilypie.com/33VUp2.png
carmenliza spune:
Buna fetelor.
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Uitati cum s-a intamplat. CM imi vine la 26 de zile, dar luna asta mi-a intarziat 5 zile. In ziua 31, seara eram la o petrecere si cand m-am dus la baie am observat ca mi-a aparut o scurgere rosiatica-maronie. Eu m-am astepta sa-mi vina CM. La o saptamana mi s-a oprit de tot (joia trecuta) si pana sambata cand am fost la ginecolog nu am mai avut nimic.Miercurea trecuta mi-am facut un test de sarcina care mi-a iesi negativ. Toate aceste lucruri i le-am povestit doctorului. Raspunsul lui a fost ca am avut un avortel dar mi-a facut un ecograf ca sa fie sigur. Ecograful a fost concludent : ovulul a fost fecundat dar nu a reusit sa se prinda de uter si l-am eliminat si de aceea mi-a iesit testul negativ.Daca il sunam pe dr. a doua zi de la scurgere a spus ca poate il salvam ,dar asa....
carmenliza spune:
Tind sa cred ce mi-a spus doctorul ca nici pana azi CM nu mi-a venit.Acum fac tratament cu duphaston sa-mi vina CM si apoi reiau stimularea cu closti.
Oricum e si partea buna,inseamna ca pot ramane insarcinata. Sa speram ca data viitoare va fi mai bine .
Va doresc succes in tratament si sa auzim numai vesti bune

.
aerlilian spune:
Carmenliza ,probabil ca dr tau are dreptate,ca de-aia e dr...Desi,n-am auzit pana acum de un ecograf care sa depisteze daca s-a fecundat ovulul...Si in afara de asta,un avort spontan e urmat de hemoragie,nu?Habar nu am ce sa zic...Important e ca tu sa fii optimista si sa crezi in continuare in sansa ta!
anadomnica spune:
Buna fetelor,
As vrea la randul meu sa o incurajez pe carmenliza: sigur data viitoare va fi mai bine! Iti doresc
in curand.
Pot sa-ti spun ca si eu am patit ceva similar cu tine, insa fara a avea nici o scurgere nimik, cand am fost la medic in presupusa z14 acesta mi-a spus ca in luna precedenta am avut un ovul fecundat, s-a format si corpul galben insa se pare ca nu s-a prins si a fost eliminat...
Culmea ca urmatoarea luna in aceeasi z14, acelasi control, aceeasi imagine pe ecograf... Asta a fost acum 1 an jumate. De atunci am facut 3 luni stimulare cu closty si nu a fost nimk
asta in ian, feb si martie anul trecut. apoi pauza 3 luni timp in care mi-a aparut un chist de toata frumusetea. Am tratat chistul, am inceput sa iau regulat utrogestan si sa am ovulatie satisfacatoare fara alte tratamente. Insa de bb
nici vorba. Luna asta am inceput menogon. sunt z6 de la cm si z4 de menogon subcutanat. Imi pun toate sperantele in aceasta noua stimulare...Doamne Ajuta!
In prag de martisor, va doresc la toate cel putin un
de ziua femeii!!!
leonardo2007 spune:
buna fetelor
eu am inceput a doua luna de stimulare cu puregon si closty. sa speram ca acum da rezultate. prima luna..nimic...
CM a durat mai putin ... acum sunt in Z3 si mai curge foarte putin ... (am numarat din ziua cu flux de sange abundent, nu picaturi ...asa mi-a zis doctorul). O fi de la stimulare? de aia a curs mai putin ? De obicei dura vreo 4 zile la mine.
chiar vroiam sa intreb ...closty si puregon au efect instant in sau au efect si luna viitoare sau in 2 luni ??
oricum o sa merg la eco pe 7, 10, 12 martie si sa vedem efecte ...
bafta luna asta la bebe pentru toate!
http://tt.lilypie.com/vq6Dp2.png
aerlilian spune:
Leonardo ,si la mine a durat cm foarte putin dupa closty,exact ca la tine.Sunt curioasa daca acum se va mai intampla ca data trecuta...Pt ca atunci mi-a venit la 34z,a durat foarte putin si mi-a revenit la 12z.Deci,te poti astepta si la o astfel de dereglare.Desi,daca ai reluat tratamentul...habar nu am cum poate fi.Efectul closty nu actioneaza si in luna urmatoare...