Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt 6
Raspunsuri - Pagina 20
bobitamica spune:
Buna fetelor,
Am facut si eu parte din grupul vostru anul trecut cand dupa o luna de stimulare cu ova-mit am avut o sangerare foarte puternica. In urma acesteia am fost la medic si mi-a presctis utrogestan,care este de fapt progesteron.Scriu acest lucru in ideea ca poate va ajuta....medicul mi-a spus ca mi-l da tocmai pentru la ovulul fecundat sa se lipeasca bine. Si vreau sa va spun ca dupa prima luna in care am luat utrogestan ...minunea s-a produs.
Si eu ca si Carmenliza aveam CM la 26 zile...iar dupa ce am luat utrogestan am crezut ca acum o sa imi intarzie din cauza lui,dar dupa 28 de zile cat mi se parea normal sa astept...am facut un test de sarcina..deci in ziua 29 si rezultatul a fost pozitiv...
Deci e posibil, sa fi ajutat sa se prinda..
VA doresc sa aveti multa incredere...o sa vina bebelusul mult asteptat!!!
VA pup pe toate!!
bobitamica
19+
IRINA
utica spune:
bobitamica multumim mult pt incurajarile tale. Am o intrebare medicul tau ti-a prescris utrogestan fara sa faci analize hormonale? Si daca da, cum ai luat utrogestanul (cate pastile pe zi si din a cata zi a cm?)
Multumesc!
mari_lolutza spune:
LEONARDO2007, in ce zile iei puregon si ce concentratie ti-a dat? Si eu sint in a doua luna de stimulare cu puregon si closti.
RalMar spune:
bobitamica, ma bucur ca mai treci si pe la noi aspirantele, ca nu ne-ai uitat
.Din cate vad acum e sigur caruciorul roz, si se mai numeste si irina! Sper sa mai treci din cand in cand pe aici sa ne mai povestesti de bebelus
leonardo2007 spune:
mari_lolutza,
ti-am dat schema tratament pe PM, verifica inbox.
http://tt.lilypie.com/vq6Dp2.png
oanaiacovita spune:
Buna fetelor,
Fac parte din grupul aspirantelor, si luna asta a fost prima luna de stimulare cu closty. Din pacate a fost un esec total. In z11 foliculii mei aveau cel mai mult 9.8, iar in z14 au ajuns la 13mm. Erau multi, dar mici. Deci nici o sansa sa raman insarcinata luna asta.
Problema mea e ca de vreo 2 zile, ma inteapa tare rau ovarul drept(pe care am si avut cel mai mare folicul). Mi-e teama sa nu se fi transformat in chist.
Voi ati avut asa reactii de la closty? Eu sunt acum sub tratament cu duphaston pt ca am si un progesteron mic.
Luna viitoare imi mareste doza de closty, de la 1/zi la 1.5/zi. Sper din tot sufletul sa reusesc luna viitoare, pentru ca in timpul tratamentului ma simt foarte rau.
Va pup si va doresc din suflet sa vi se implineasca dorinta de a vedea II. Pup!!!
Oana
V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2
bobitamica spune:
Buna fetelor,
Utica...da..utrogestanul mi l-a recomnadat ginecologul care mi-a facut o eco vaginala cand aveam sangerarea aia puternica pentru ca descoperise ca aveam un chist care luase proportii de la ovamit. Am luat doar 4 zile cate 2 pastile/zi..dimineata si seara din ziua 24. Deci practic se ia spre sfarsit cand ovulul poate fi deja fecundat.
RalMar... ma bucur ca te-am "revazut"....intr-adevar am carucior roz...o sa avem o fetita...
Sigur o sa mai trec pe la voi sa va salut...
Fetelor,sa aveti incredere ca e posibil...eu m-am dus destul de tarziu la medic...dupa ce apucasem s-o iau razna un pic. Iar in luna in care s-a intamplat minunea eram in pauza total de pastile...nu voiam sa mai aud....
astept numai vesti bune de la voi
bobitamica
19+
IRINA
clau2006 spune:
buna, am si eu o nelamurire daca poate cineva sa imi de-a un raspuns la ea. in momentul in care am luat clostybegit din ziua 5 pana in ziua 9 a cm , ovulatia trebuie sa apara conform prospectului la medicament intre zilele 11 si 15.se poate sa apara mai tarziu, adica in ziua 22?
utica spune:
bobitamica multumesc mult pentru raspuns.Mai am totusi o intrebare cat era la tine cm? Cate zile dura? Banuiesc ca ti-a calculat tratamentul in functie de durata cm.
Multumesc mult!
clau2006 Raspunsul este da...se poate ca ovulatia sa fie mai tarziu. La mine de ex ovulatia este in jurul z19 chiar z20. Eu calculez perioada de ovulatie cam asa: durata cm - 15(16) zile. Ex: eu am cm de 35 zile prin urmare ovulatia este: 35-15(16)= 20(19) zile.
leonardo2007 spune:
mari_lolutza,
daca nu ai primit PM-ul meu, iata schema tratament
Luna 1 :
Puregon (z 3,5,7,9) - 50 ml
Clomifen/Closty (Z 4,6,8,10) - 1 pastila
Utrogestan (Z 18-24)
Luna 2 :
Dostinex (Z1-15) - 1/2 capsula
Puregon (z 3,5,7) - 50 ml
Clomifen/Closty (Z 4,6,8,9) - 2 pastile
eco in z9, 12, 14 si apoi pregnyl functie de eco