Condica Salajencelor (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by anacezara

Mihaela , acel sirop-elixir se gaseste in farmacii sau numai la magazinele naturiste ???

" Carpe diem ! "

Adriana, se gaseste in farmacii, nu la plafare. Eu l-am luat la indicatiile unei tipe de pe forum...asa cum am zis Silviei ii merge foarte bine cu el cand tuseste. Uite-l www.klosterfrau.de/data/274E8EDA9F12C0E39AD8D6C97E2292B3.0.jpg" target="_blank">aici. Am vazut ca sunt si picaturi, inhalante...tot Bronchicum. Noi am folosit doar elixirul, dar sigur sunt bune si restul. Din pacate aici nu se gaseste, am terminat sticlutza ce o aveam din Ro in toamna, am cautat sa fac comanda din Ro dar nu trimit in strainatete, iar din Germania, unde am vazut ca e plin pe site-uri si ar fi trimis in Suedia, ma costa transportul mai mult decat produsul. Dar am gasit alt produs din plante si i-a folosit Silviei, ca norocul...ca elixirul asta nu lipseste de 2 ani din farmacia de acasa. Sanatate multa!

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mihaela , mersi de raspuns ... rapida k de obicei la raspuns !!!
Voi cumpara elixirul si voi incepe administrarea lui la fete . Banuiesc ca este prospect inauntru , sa stiu la fiecare cat sa le dau .

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare tuturor
fetelor, va doresc multa sanatate,
noi sambata l-am botezat pe Alex, au venit nasii din Romania , pacat ca au stat doar o zi.A fost frumos, sotul a filmat alb negru, ca a apasat pe un buton, si ne-am dat seama acasa
noroc ca am facut eu niste poze
va pupam pe toate si va dorim sa aveti o saptamana frumoasa

mami si Alex[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adriana, multa sanatate iti doresc. Tu si eu m-am speriat putin ca abia ia cedat febra lui Andrei dupa o zi jumate. Da asa cum a zis si DR. Trece repede daca pe langa antibiotic, se ia combinat algocalmin+paracetamol. Lui i-am dat cate o jumate din fiecare. Acum Paulei nu cred ca poti dar la Andreea... Noa, sper sa fie bine si ele saracutele. Doamne ca nu e nimic mai rau pe lume decat sa iti vezi copii bolnavi. Olim ce bucurie! Botez! Oau, si chiar au venit nasii din Ro? Astia da nasi! Felicitari si sa cresteti mari si sanatosi! Restul pe unde umblati? Miha, cum stai cu scoala?

Mergi la inceput

adriana, sigur ca are prospect. Dar eu am depasit doza zilnica, in cazurile in care trebuia sa-i dau si noaptea Silviei, n-a fost problema. Sa-mi spui daca functioneaza si la fetele tale...
Inca o data multa sanatate, e tare rau intr-adevar cand puiutii sunt bolnavi!

olim, ce fain! Botez, petrecere, chef...wow! Sa fie intr-un ceas bun si sa va creasca mare noul crestin.

otilia scoala n-am mai avut de vineri. Zilele de luni sunt libere. Adica sunt cursuri pentru cei care nu se descurca cu computerul(sunt si din astia...) dar ceilalti nu avem ore. Maine iar nu avem curs, e o zi speciala, mergem in port sa facem exercitii de evacuare a insulei in caz de pericol...o sa va povestesc maine seara ce s-a intamplat, mai multe nu stiu nici eu. Doar ca primim cate un bilet gratis dus-intors cu feriboatul. Si trebuie sa ma trezesc devreme, la ora 8 sa fiu in port si inainte sa o duc pe Silvia la camin. Cam atat...miercuri avem ore de citit, de istoria Suediei si apoi eu voi merge la un camin de copii sa exersez suedeza. O sa fie o zi grea...
Dar eu abia astept, ca zau mi-a ajuns de stat acasa!!!

Va pup, o dupamiaza frumoasa va doresc.

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Miha, ce tare! Zau ca in clipa asta as vrea si eu pe insula fericirii! Auzi tu lectii de evacuare... Oau, statul asta chiar se preocupa de oameni! Mai sa fie, nu imi vine sa cred.Da-mi voie sa te felicit de mii de ori ca ai ales sa pleci, si sa imi dau cu pumnii in cap ca eu nu am facut lucrul acesta acum 7 ani, cand as fi avut ocazia.

Mergi la inceput

M-a vizitat trifoiul de 2 ori! Ha, ha si in plus azi mi-a ajuns si perla de la Dove!

Mergi la inceput

Vaz ca vorbesc iar singura...Noapte buuuna Salajence!

Mergi la inceput

Otilia, pai pericolul e aici www.romanialibera.ro/a18454/nord-stream-un-post-rusesc-de-spionaj.html" target="_blank">aproape...glumesc, cred ca va fi ceva pentru caz de dezastru natural...am sa vad maine ce ne prelucreaza. Am tot stat si m-am gandit de ce ne cheama pe noi, cei de la Komvux...dar probabil pentru ca toti suntem emigranti si nu stim ce inseamna sa traim pe o insula. Ovi e acum contrariat ca pe el de ce nu l-a chemat nimeni sa-l instruiasca. Ei, daca ni se va da posibilitatea, maine voi intreba de ce ne instruieste pe noi...am sa revin maine cu noutati.

Felicitari pentru perla, cum e? Micutza? Cu trifoiul m-am jucat si eu azi, fara succes insa...

Noapte buna, va las cafelutza la indemana...

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Perla e micuta si prea rotunda zice o colega ca sa fie naturala Amu, ce stiu eu? Nu am mai avut de a face cu perle, insa ar putea fi de cultura?Oricum am primit o hartie in care scrie ca e naturala si costa in jur de 70 lei. Noa, ziceti, e sau nu? Ca ma enervez deja....

Mergi la inceput