Condica Salajencelor (38)

CONDICA SALAJENCELORMAMICI CU
1 BB Elutaf
- mami de
for2nity
- mami de
diplodocus

- mami de
claudiasabou
- mami de
silvana_salajan

- mami de
giulia_71
- mami de
mihaela_specht
- mami de
olim
- mami de
MAMICI
cu 2 BB-ici
mihaela_s
- mami de 
anacezara
- mami de 
carmenardelean
- mami de
si
bimilit
- mami de
si
In asteptarea lui
BlueEyes
piticutz
mikiriki
Prietene
aileene
Raspunsuri
silvana_salajan spune:
Ce mai faceti?Bia pe unde hoinaresti? Dormi, dormi? Ca te-a apucat umblatul noaptea..
Adriana cum e Paula? E mai bine? Of, saracuta, stiu cum e! Asa a fost si Andrei de ziua lui, si mult a patimit. Olim, cum va descurcati singurei? Restul? Unde umblati?
silvana_salajan spune:
quote:
Curs de formare pentru barbatiTema stagiului: sa devina la fel de inteligent ca o femeie (deci, safie perfect).Obiectiv pedagogic: Curs de formare care permite barbatilor sa-sitrezeasca acel organ, numit creier, a carui existenta o ignora.Program: 4 module obligatorii sunt propuseModul 1 : BAZELE CURSULUI1. A invata sa traiasca fara mama sa (2000 ore)2. Sotia mea nu e mama mea (350 ore)3. Salariul i-l dau sotiei mele (550 ore)4. A intelege ca fotbalul e doar un sport, iar Ronaldo e un cretin (500 ore)5. Sotia mea nu e infirmiera mea6. Sotia mea nu e bona meaModul 2 : VIATA IN DOI1. A avea copii fara a deveni gelos (50 ore)2. A inceta sa spun prostii cand sotia mea isi primeste prietenele (500 ore)3. A invinge sindromul telecomenzii (550 ore)4. Nu fac pipi pe alaturi. (exercitiu practic insotit de caseta video)(100 ore)5. Nu transform baia in piscina municipala atunci cand fac dus ...6. Cum sa ajung la cosul de rufe murdare fara sa ma ratacesc ? (500 ore)7. A sti sa ma inbrac singur, sa-mi aleg singur hainele si sa nu mafac ca nu stiu unde este sifonierul (200 ore)Modul 3 : TIMP LIBER SI DISTRACTII1. Calcatul in 2 etape :a) 1 camasa in mai putin de 2 ore idem pentru celelalte articole (exercitii practice).2. Menajul ... o activitate familiala si valorizanta.3. Tin minte zilele cand trebuie sa duc gunoiul.4. Invat pe dinafara definitia cuvantului aspirator = aparat de uzcasnic, care serveste la aspirarea prafului, a deseurilor (pentru acastiga timp, urmaresc Nivelul 1 al modulului 4)5. Stiu sa folosesc un servetel...6. Stiu sa adun deseurile dupa o sedinta de bricolaj...7. Imi revizuiesc limba romana : femininul de la "asezat in fatatelevizorului" nu este "in picioare in fata aragazului"Modul 4 : CURS DE BUCATARIENivel 1 (incepator) : Aparatele de uz casnic- nu muscaNivel 2 (avansat) : Prima mea supa instant fara a evapora apa.(exercitii practice : fierberea apei inainte de a adauga spaghetele)Nivel 3 (expert) : Facutul cafelei, fara a uita nici apa, nicicafeaua, si fara a utiliza ness-ul, care este incompatibil cu filtrulde cafea.Nivel 4 (best off) : A sti sa servesc cafeaua, fara a o varsa
olim spune:
salutare tuturor
oti noi ne descurcam destul de bine, il asteptam pe tat sa ajunga maine dimineata
va doresc o zi frumoasa tuturor
mami si Alex
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by olim
salutare tuturor
oti noi ne descurcam destul de bine, il asteptam pe tat sa ajunga maine dimineata
va doresc o zi frumoasa tuturor
mami si Alex
Ma bucur ca veti avea tatik langa voi ... sper sa stea un pik mai mult acasa !!!
Eu ma duk la nani , ne re-auzim dimi la cafelutza ...
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
sara buna!!!!!!!!!
azi fusaram in excursie la cluj.am vrut sa vad ceva mobila de bucatarie[io am un fix :musai cu "insulitza" comusa din plita vitroceramica si o masa bar],draperii,perdele, alea alea, ce-i trebuie omului in casa noua, dar ghinion:era inventar
.am vrut sa-mi trag un consult la ochisori[ma cam doare capu si vaz uneori cam incetosat].merg la cabinet , da io blonda nu am sunat sa vaz cum e cu dr .si surpriza azi nu aveau dr 'pe dorobatilor], iar pe erolior venea doar la 16,30 si avea 4 programari.mno bun , nu-i bai lasa, ca atunci ne-am dus in polus.dezmat curat
.lume ffff putina, reduceri in toi .am luat de toate pt toti, dar la matei o groaza de jucarii, ca nu are saracutzu
[matei cand vede masinute e in extaz, doamne avem sute de masinute, nu exagerez pe bune si-i mai trimise si mama un tiroi cu trailer si 100 de masinutze, vai de viata mea, ca el nu vrea sa le stranga].
mihaela, acu-s in lupte cu mine
,cica vreau sa-l duc la gradi pe matei.5 minute sun hotarata :gata duc cuptilu , apoi 5 ceasuri bocesc ca blonda, apoi alte 3 ceasuri ma sfadesc in gand, la cat is de toanata
.da nu ma lasa. azi a invins binele, ca luai hotararea ferma sa-l duc
.colegu mai boceste verbal si el , da-l infrunt si el cedeaza repede .baiu-i la mine, da ma tratez
.sa ne spui cum a fost in vizita.fetele cum sunt? diana a inceput la scoala noua?silvia cum e? e incantata de gradi? parleste
pe suedeza?
adriana cum esti? ce papi?auzi baga zalate multe multe.poti sa-ti faci salata de varza si sa ti-o duci la servici cu tine.sa folosesti musai otet de mere cu miere.in Kauf este o "salata" la caserola, nepreparata :RUCOLA,ii tragi un borcan de iaurt peste si e un deliciu
.
oti imi bagai nasucul la raionu de gelatine, alea alea de praji.sufla vantu , nu aveau aproape nimic.dar stai linistita ca cica sambata iar o comit si poate am noroc.
olim baga-ne neste poze cu micul strengarel.
giulia pe unde esti? cum stai cu fumatul?venira rusii? ca vaz ca ploaia veni incet incet[de la rusi vine ploaia]
mno, m-am intins ca o placinta .va tzuc apasat si mai vin......cand nu-l deranjez pe tudor
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
am uitat sa va spun ca in Kauf e reducere de carte ,la colectia psy de la editura trei.sunt niste carti superbe.asnoapte am devorat "Adversaru"[este cazul real al unei fam din franta,cazul asa zisului dr Romand{care defapt nu era dr, dar asa stia toata fam lui si prietenii, era un neica nimeni care ecscroca apropiatii si pierdea vreamea prin paduri si parcari}, care si-a ucis sotia , cei doi copilasi si parintii].io zic ca merita cetita.este si film facut dupa carte :"L'Adversaire",in rolul principal jopaca Daniel Auteuil.
tot in Kauf, la standul de afara , de presa, sunt neste reviste superbe[in franceza,cu autocolante,desene de colorat, mici povestioare dupa imagini, labirint, etc]pt copilasi, care au si o jucarie splendida atasata [revitsa costa 3,45 da jucaria e mai valoroasa de cat revista , si e mai de calitate de cat multe chinezarisme de pe piata]
Bimilit spune:
vad ca fac monologul blondei.
va tzuc si vin mai spre dimineata![]()