Condica Salajencelor (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Nuapte buuuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Noi tot cu febra si suntem tare maraite si nu ne convine nimik si nu prea mancam .... cam asta e ...

Noapte buna si de la noi !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Salutare !

Acum e randul meu si al colegului la "boceala" .... am luat de la fete viroza si suntem "pe spate" !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Adriana, multa sanatate va doresc! Macar fetele sunt mai bine?

La noi e avertizare de vant puternic pentru ziua de azi(in rafale de pana la 90 km/ora), noi mergem la bazin si mai pe seara mergem sa vedem valurile, poate se mai potoleste vantul...in sfarsit e si la noi soaaaaareeeee, dupa vreo 2 luni de cer innorat. Nu cred ca va puteti imagina ce inseamna.... La meteo spun astia ca va fi soare si maine, apoi iar se innoreaza si ploua....

O zi frumoasa si linistita sa aveti!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Mihaela , mersi de urari .
Pot spune ca Andreea si-a revenit cat de cat , dar Paula inca a facut febra 39.5 azi-noapte , a vomat din cauza tusei cu secretii ... acum astept cu groaza noaptea sa vedem ce ne-o mai astepta !!!

Distractie placuta la bazin !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Sanate la puiutii bolnaviori. Andrei si-a revenit bine, azi nu a mai facut febra deloc. Amu sper sa se faca iute bine.Va doresc noapteee buna!

Mergi la inceput

Buna dimineata! Sper ca sunteti bine. Noi tusim de zor, dar altfel bine. si sa va faceti sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Saluti, saluti!

La noi e tot soare si azi...parca vine primavara! Vantul s-a mai potolit, e o zi superba, abia astept sa iesim la plimbare...

adriana, cum mai sunteti? Eu stii ce-i dadeam Silviei in cazuri de tuse din asta productiva, cu inecat si voma? Bronchicum elixir. E un sirop de plante, o ajuta sa expectoreze si apoi se linisteste. Eu ii dau combinatie de Bromhexin si Bronchicum. Bronchicum ii dadeam chiar si noaptea cand o apuca o criza de tuse, cate 1-2 lingurite, chiar daca depaseam doza scrisa in prospect. Fiind din plante, nu avea ce sa-i faca rau. Am avut si noi cu fetele crize din aste de tuse...cu Diana au trecut demult, dupa ce la 2 ani jumate i-am scos polipii, dar cu Silvia am avut in fiecare toamna. Chiar si aici s-a intamplat o data, in octombrie, chiar cand am fost la Stockholm si a venit mama la noi, Silvia era bolnavioara, tusea foarte urat. Atata ca n-a facut febra mare si de asta ne-am incumetat sa mergem. N-a fost nici o problema, doar ca tusea noaptea foarte urat, se ineca si ii venea sa vomite, apoi a repetat si acasa in cateva nopti...asta e. Va trece, dar cu tusea dureaza ceva mai mult, chiar si 2-3 saptamani pana iese flegma de tot...
Multa sanatate in continuare!

Otilia, ce prajituresti azi?

Ma duc sa fac papica, sa putem iesi la plimbare...o duminica frumoasa!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Va doresc tuturor o noapte frumoasa....

Mergi la inceput

Noi am fost invitati sambata la o petrecere , dar m-au apucat niste frisoane ca nu am putut sta mai mult de 3 ore asa ca am venit acasa si am pus 2 plapume pe mine dar tot aveam frisoane si nu am putut dormi din cauza frigului . Ieri nu m-am putut ridica din pat , aseara am stat in vana cu apa firbinte pana m-am incalzit si asa am reusit sa dorm si yo mai bine un pik azi-noapte . Cand tusesc simt gust de sange in gat , ma doare toata carnea pe mine , ma dor ochii , capul .... ce mai , is racita rau de tot . Am venit la lucru ca deja am 2 zile de medical pe luna asta si mi-a fost jena sa imi mai iau , dar numai eu stiu cum stau ... vai de capu meu ....

Mihaela , acel sirop-elixir se gaseste in farmacii sau numai la magazinele naturiste ???

Otilia ce bine ca i-a trecut rpd lui Andrei raceala !

Giulia , cum e Calin ???

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput