Durerea unei pierderi de sarcina (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evelien spune:

Irinel, m-a impresionat pana la lacrimi povestea ta, dar si optimismul si firea ta pozitiva in ciuda durerii prin care ai trecut. E usor sa fii optimist cand viata iti da numai lapte si miere, dar cand treci prin ce-ai trecut tu si totusi ramai optimista si stii sa te bucuri de micile minuni ale vietii, atunci esti cu adevarat puternica ! Te admir tare mult, Irinel, si-ti doresc sa-ti ofere viata ani frumosi si fara lacrimi de acum incolo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

monica banuiesc ca ai vrut sa zici corpul galben nu lichid galben. corpul galben apare daca a avut loc ovulatia si il hraneste pe bebe pana se formeaza placenta din cate stiu eu, iar daca ai avut ovu dar nu ai ramas insarcinata atunci acesta se elimina. deci daca e corpu galben e de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Buna fetelor,

Vai ce harnicute ati fost, lipseste omul cateva zile si gasesc scris 2 capitole.

Irinel am citit povestea ta si m-am cutremurat. Vorbesti atat de frumos de Mariuca. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere. Doamne as vrea atat de mult sa se termine cu toate nenorocirile, sa nu mai piarda nimeni nici un copilas.

Teo2rina ce repede a trecut timpul, ai deja 33 s. Pai mai un pic si vine puiutul pe lume. Eu iti urez casa de piatra, sa aveti o casnicie frumoasa, si multi bebei.

Michelle nu trebuie sa te scuzi ca scri ce simti, sufletul tau este indurerat si noi de aia suntem aici sa ne ascultam una pe cealalta si sa ne intindem cate o mana de ajutor. Din pacate tragediile prin care am trecut noi ne-au marcat pentru toata viata si nu putem uita foarte usor. Eu imi doresc din suflet sa-ti dea Dumnezeu un bebic in burtica cat mai repede.

Irda sa-ti traiasca printesa, sa se faca mare si sa stea acolo cumintica pana la 40 s. Ma bucur ca nu mai ai contractii.

Monysorescu ma bucur ca bebe e bine. Asa e greturile sunt semn ca sarcina evolueaza bine.

Oana ma bucur sa te vad un pic mai optimista. Asa e va veni si randul vostru, eu sper sa nu mai aveti mult de asteptat.

Saryta multumim pentru vestile despre Irlandeza. Sper ca problemele ei nu sunt grave si sa se rezolve cat mai repede.

Eu am fost ieri la dr. Iosup, am facut morfo fetala. Bebelina este bine, ne incadram in limite normale, masuratorile sunt ok. Problema este ca s-a scurtat colul cu inca 5 mm, de acum 3 saptamani, drept pentru care de luni intru in concediu medical si stau in pat, sa vad daca remediem ceva, poate nu ajung la cerclaj.
In afara de asta mai am o problema cu IR mari, care nu stiu ce inseamna, Iosup a zis ca sunt obosita, din cauza asta. Aici as avea nevoie de ajutorul vostru daca stiti ce inseamna, ca eu nu prea am gasit pe net. Pe ecografie scrie asa: “ Artere uterine – flux cu spectru normal si valori crescute ale IR bilateral: IR a. uterina dr. = 0,57; IR a. uterina stg. = 0,63.”

Va pup pe toate,

Cristina 22+ viitoare mamica de

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

monica, si eu stiu ca si irina, dar nu inteleg de ce nu era dr. lamurit si de ce trebuie sa mai faci bhcg? sunt confuza. cand iti da rezultatul de la bhcg?abia astept sa-ti dea un raspuns.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 33+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Cristy stai linistita cu IR-urile ca 90% din pacientele lui Iosup pleaca cu acest diagnostic. IR-urile reprezinta fluxurile sanguine care circula spre bebe, adica alea cu care se hraneste (cam asa am priceput eu nu stiu sa iti explic mai academic). Ideea este ca daca sunt prea mari pot arata o problema de hranire a lui bebe care de obicei apare daca ai probleme cu coagularea sangelui adica SAFL. Dar daca Iosup ti-a zis doar de odihna inseamna ca nu trebuie sa iti faci griji ca nu sunt foarte mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Cristina, despre IR-uri, stiu ca e ceva in legatura cu fluxul sanguin ,stiu ca trebuie sa fie cam la fel dr si stg, da o cautare cu val normale ptr virsta sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna fete minunate,

din pacate trebuie sa ma alatur si eu grupuletului vostru...am fost insarcinata dar din pacate la 8 saptamani au inceput sangerarile care au prevestit avortul (pe 26 decembrie seara a inceput cosmarul meu). Sarcina era oprita in evolutie, dar probabil utrogestanul a mai tinut-o aproape 2 saptamani. Dupa ce am oprit utrogestanul au urmat sangerarile nu foarte abundente, dar cu chegulete (la 8s+2z saculetul mai arata de doar 4s+3z).Durerile de burta le-am avut pana nu am mai sangerat deloc. Am fost la control si din fericire nu a mai fost nevoie de chiuretaj. Acum trebuie sa fac pauza 2 luni.

irinel, vreau sa-ti spun ca am citit povestea ta si am ramas fara cuvinte, inmarmurita....daca mie mi-a fost greu ca am pierdut sarcina la 8 saptamani, nu-mi pot inchipui ce a fost in sufletul tau cand ai pierdut-o pe Maria....te admir pentru curajul cu care ai infruntat aceasta nenorocire, esti o mare luptatoare si Dumnezeu sa te ajute si sa-ti daruiasca un alt copilas sanatos. Sincer, esti demna de toata admiratia. Imi scot palaria in fata ta.....

vreau sa urez tuturor fetelor care au trecut printr-o astfel de experienta, prin durerea unei pierderi de sarcina multa credinta in Dumnezeu, liniste sufleteasca si implinirea acestui vis de a deveni mamici.
Doamne ajuta !!!

maryb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Maryb bine ca esti mai bine si macar ai scapat de chiuretaj .

Curaj si multa putere in continuare.

Oana si Printesa de 3 anisori si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Irlandeza-imi pare rau sa aud ca nu esti prea bine sper totusi ca totul s-a rezolvat si esti bine si tu si fetita ta scumpa.Din pacate la intrebarea ta nu pot sa iti raspund ca nu ma pricep dar sigur te vor ajuta alte fete care se pricep la asa ceva.Te astept sa vii cu vesti bune in curand si cu poze cu tine si prinzesa!
LauraIoana-abia astept sa intrii sa ne spui cum a fost totul si ce face printesa ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Cristy74-nu cred ca e cazul sa iti faci probleme in legatura cu Ir-urile,ai vazut ce au zis si fetele.Ce a mai trecut timpul ai mai mult de jumate,sarcina usoara in continuare iti doresc!
Monica-dicut-ai primit rezultatul?hai da-ne vesti bune!
Flavia-draga sper ca esti bine!Ce fac baieteii?dar tu?esti sanatoasa,e totul bine la tine?

Mergi la inceput