Durerea unei pierderi de sarcina (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Maryb-atat de rau imi pare ca ai ajuns aici!Ai grija de tine si sper ca peste cateva luni sa te auzim din nou cu vestea cea mare.stiu ca e greu acum si iti va fii frica sa incerci si probabil ca te intrebi"de ce"ti s-.a intamplat asa ceva...iti spun si eu ca nu are rost sa iti pui astfel de intrebari pentru ca nu vei primi raspuns nicioadata...Viata e foarte nedreapta am spus-o si o repet din nou!Inca o data imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva...Cand am pierdut prima sarcina,cand am vazut ca sangerez am inceput sa tremur din tot corpul,in gandul mea asa ceva nu mi se putea intampla ca avusesem atata grija...vroiam sa opresc sangerarea sa imi spuna la doctor ca totusi bebika mic e bine,nu vropiam sa realizez,am inceput sa plang in hohote,ingrozitor...te inteleg ce poti simti acum dar te rog fii tare ca odata va fii bine si la noi,crede-ma!

Mergi la inceput

Chantal-cat as vrea sa ne mai scrii sa stiu cum mai esti...iti doresc tot binele din lume!!

Mergi la inceput

Mcrissa-draga tu esti urmatoarea pe lista de gravidute,sunt sigura de asta!

Mergi la inceput

Irinel-si eu ca si Evelien te admir foarte mult pentru optimsul tau,pentru dorinta ta de a lupta in continuare...Cata suferinta ai indurat,of e atat de nedrept...

Mergi la inceput

Mav-draguta ce mai faci?Cum es mai simte Sebi?sper ca esti bine!
Remaliss-continui sa intreb de tine inca o data aici,nu am primit raspuns de la tine nici pe telefon nici pe mess,sper din suflet ca tu si bebita sunteti bine!
andreea16-cum te simti?sarcina usoara in continuare!
C.myry-tu ce mai faci?ce face bebita?
L5845-bine ai revenit!

Mergi la inceput

Alinushca-imi pare foarte rau pentru ziua 1...Doamne ajuta pentru luna ce vine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

va rog frumos lamuriti-ma si pe mine daca se poate.
Inainte sa vina cm se elimina endometrul;acesta se prezinta sub forma unor firicele albe ca niste ate?
Astept sa vina cm si am obs aceste firicele ( desi din tot sufletul imi doresc sa nu mai vina ).
Multumesc mult.

http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006

Mergi la inceput

Miha74-iti tin pumnii ca luna aceasta sa fie cu ochisori!
Mariaanna-cum mai esti?
Cocolyso-nu stiu ce sa zic,nu ma prea pricep...tin pumnii totusi sa nu vina uratii!

Mergi la inceput

Of....ar fi chiar o minune....eu nu am ramas niciodata....ar trebui sa fac fiv pt ca trompele mele cica sunt malformate....desi speranta mea e ca o sa raman....sunt asa trista.....

Mergi la inceput

am fost la mai multi dr parerile sunt impartite....ba fibrom, ba hidrosalpinx, am facut si laparoscopie in august, dr atunci a zis sa ii dau bataie....in noiembrie am fost la alt dr care a spus fiv...acum mi-a descoperit un fibrom de 3 cm......nici nu mai stiu ce sa cred.....

Mergi la inceput