Durerea unei pierderi de sarcina (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Cocolyso fa un test..io tin pumnii
Michelleee pe mine ma uitasi?
Irinel si io stiu povestea..te puppp sunt langa tine olteancoo
va pup pe toatee

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

liana30-cum sa te uit?Ce mai faci?tot la unguri?nu te-ai saturat de ei?te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor sunteti cu toate atat de sufletiste. Stiam oricum lucurul asta. E un grup frumos de fete aici. Imi pare rau ca nu pot sa scriu mai des si mai mult, dar sunt alaturi de voi toate cu sufletul. Va multumesc la toate pentru gandurile voastre frumoase.

Cocolyso eu am uneori firisoare ca cele de care zici tu, cred ca e mucusul ceva mai gelatinos, mai lipicios, de dupa ovulatie. Nu stiu daca inseamna ceva. Eu am impresia ca il am in lunile cand nu sunt suficient de hidratata. Eu nu prea simt nevoia sa beau lichide, trebuie sa imi impun sa beau. Dar stiu o mamica ce imi raspundea acum ceva timp exact la intrebarea ta si care zicea ca la una din sarcini in loc de ciclu a avut exact firisoare din astea. Deci... eu tin pumnii sa fie si la tine bebe ca la ea.

Fetelor care incercati sa ramaneti gravidute si nu reusiti, aveti mare grija cu hidratarea, e foarte importanta in procesul creatiei :-). Asta am citit-o. Ca mucusul cervical sa fie cat mai fertil trebuie sa fii bine hidratata si sa consumi sare (!!!), mediul salin e mai fertil. Sa nu ma bateti de nu e adevarat.

Maryb imi pare tare rau ca ai ajuns aici. Sper din tot sufletul sa iti implinesti visul cat mai curand.

Michelle am citit mai demult povestea ta si cat de groaznic a fost. Ma bucur ca te-ai hotarat sa mergi inainte. Incearca doar sa nu iti impui termene, date limita. Devine tare stresant si e daunator. Eu numar luna de luna si mereu sper ca vine bebe si ma desumflu in final. In unele luni ajunsesem cam paranoica cu dorinta mea de sarcina si am realizat ca, pe langa ca imi fac singura rau, asta nici nu ma ajuta sa raman graviduta. Ba din contra, chiar pe DC citisem un articol ca stresul e un factor care impiedica fixarea sarcinii. Ai grija de tine, eu sunt sigura ca Dumnezeu iti va darui un bebelus sanatos curand.

Pepsi, ma gandeam la ce ai scris tu, ca ti-e frica pentru copilasii tai, sa nu li se intample ceva rau. Cred ca e oarecum firesc dupa pierderea sarcinii sa incepi sa te gandesti mai mult la lucruri de genul asta. De fapt sunt lucruri care se intampla de cand lumea, dar daca nu ti se intampla tie e altfe, gandesti ca nu ti se poate intampla tocmai tie, ca sunt cazuri rare (ceea ce nu e adevarat). Nu avem certitudini in viata din pacate. Si e bine ca nu stim ce ni se va intampla, altfel poate ne-ar fi frica sa mai traim. Tocmai de-asta trebuie sa apreciem fiecare clipa si sa incercam atat cat putem sa nu ne gandim la ce poate fi mai rau. Tu esti tare buna, tare sufletista si afectata de toata durerea ta si de a celorlalti. Bineinteles ca unele ganduri ne trec prin cap fara sa vrem, nu poti sa iti impui sa il opresti. Incearca doar cand iti vin astfel de ganduri sa le indepartezi, sa nu te gandesti prea departe, sa te uiti langa tine si sa vezi ce ai ACUM, sa speri ca vei avea mereu si sa te bucuri de tot.

Liana, tu ai facut iar FIV? Esti in asteptare de liniute?

Fete dragi ma opresc, imi pare rau ca nu pot scrie la fiecare, in parte. Va pup si mai apar pe aici cand mai pot.

Danangi te rog daca poti sa ma treci pe listuta, desi nu stiu daca chiar ma incadrez la subiect, avand in vedere ca nu am pierdut nici o sarcina. Multumesc.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Michelle glumeam stiu ca nu ma uiti da tot la unguri sunt...deocamdata stau..trebe sa slabesc..apoi om vedea
Irinel nu am facut inca..mai am pana fac..te puppp
va pupp pe toateee
sunt in zona

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna seara./

Va multumesc pentru sustinere fetele. Sunteti niste dragutze. Imi pare rau daca am zgandarit niste rani, sper sa nu, dar erati singurele care stiau cel mai bine ce anume se intampla cand pierzi pe bebe.
Am luat rezultatul bhcg si este 2025 adica se incadreaza perfect in limitele celor 4-5 saptamani de sarcina. Dr mi-a zis sa iau utrogestan si sa stau cumintica, sa-l sun pt orice nelamurire si sa ma prezint in continuare la el sa urmareasca sarcina sa vedem cum evolueaza. La controlul gineco nu mai aveam nici o scurgere. Mi-a mai reaparut dupa aceea putin dar este mai deschisa la culoare.
Sper sa fie ok. Ma voi ruga la DD pentru voi toate sa va bucurati din nou cum ma bucur eu acum.
Maryb sa sti ca noi te iubim, si chiar vrem sa mai treci si pe la noi (pe la aspirante). Ne este dor de tine.

VA MULTUMESC DN SUFLET!

-----------------------------
http://monicabombonica.hi5.com
5+ cand m-am asteptat mai putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Monica-dicut-ce bine ca e totul in regula si ca bebika e bine!ai mare grija de tine si nu uita ca nu ai voie nici un fel de efort.te imbratisez!

Fetelor am intrat sa va transmit salutari din partea Ladyminei o colega de.a noastra si sa va spun ca E GRAVIDA IN 11 SAPTAMANI 1/2!!!.FELICITARILE MELE INCA O DATA LADYMINA SI O SARCNICA USOARA IN CONTINUARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

monica asculta de medic, ia Utrogestan si stai cumintica sa nu faci efort. Ma bucur ca esti bine si tin pumnii si in continuare sa fie bine, pana ajungi la termen.
Michelle si eu ma bucur ca am revenit si ca sunteti optimiste, atat cat se poate. Asa cum o fata de pe forum are la semnatura, asta zic si eu "....speranta moare ultima...".
Flavia am vazut pozele voastre, sunteti toti, niste superbi, aveti niste copilasi minunati, care cu siguranta o sa va umple viata de bucurii.
Teo deci pe 19, mare petrecere,da? . Sper sa nu te mai simti rau si sa fie totul bine, ca uite, asa de repede trece timpul...acusica vine vremea sa-ti facem galerie.
miha74 ceva semne?
Irinel iti admir optimismul si hotararea de a nu te da batuta. Sunt sigura ca DD iti va bucura curand viata cu vestea buna II, care o sa aduca un(o) tovaras(a) de nazbatii pentru puiul tau.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

LadyminaFELICITARI!!! Sa ai o sarcina usoara, o nastere ca un fulg (ca a Flaviei) si un bebe sanatos si mancacios.
Liana si bafta la tot ce faci tu acolo.
irlandeza ce mai faci? Ai rezolvat cu laptele formula al bebelinei? Te asteptam cu vesti.
Laura Tizo, te-ai acomodat cu minunea?

Lau-Meli si
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

maryb imi pare rau ca ai ajuns sa faci cunostinta cu noi in asemenea conditii.... Trebuie sa nu iti pierzi speranta si increderea, ca 2 luni trec repede si atunci o sa vina si bucuria din nou, de data asta, asa cum trebuie. Cum ai zis si tu : Doamne Ajuta!.

Lau-Meli si
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Mariaanna am citit si eu acum, prin ce a trebuit sa treci , cuvintele sunt prea goale si sarace. Sunt alaturi de tine si eu, impreuna cu fetele si sper, ca avandu-ne alaturi, sa reusesti sa-ti regaseti puterea de a depasi acest moment mai mult decat dureros din viata ta si sa inveti sa speri, ca poate nu peste mult timp, iti vei tine copilasul, sanatos si voios, in brate.

Lau-Meli si
Doi zapaciti!

Mergi la inceput