Durerea unei pierderi de sarcina (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna dimineata, fete dragi!
Ce mai faceti?Pe aici e un frig cumplit...Am iesit cu baiatul la gradinita si mi-au inghetat toate cele...
Mony, ma bucur ca ai spus asa!Indiferent ce va vrea Dumnezeu, sanatos sa fie!
Irinel,iti doresc din tot sufletul sa ii oferi baietelului tau cat mai curand un bebe, sanatos si jucaus.O meritati ...
Viata e o jungla si daca n-ar fi sa luptam,n-am simti ca traim.De multe ori apreciem ceea ce avem, dupa o suferinta...
Teo,casa de piatra si copii multi!
Monica, ai grija de tine!
Meda,varsta e doar o stare de spirit!Depinde de noi cat de tineri vrem sa fim!
Fetelor, va imbratisez strans, strans pe toate si va doresc multa sanatate si iubire de la Dumnezeu!

mariaanna

Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Saru'mana de urari, vom bea sampanie, asa-i. ca eu as bea sampanie de vreo 3 zile, nu's ce am cu pofta asta. miha, asa-i, mi l-am imaginat si eu pe bebe facand exact ce spuneai tu. de azi dimineata de cand am reusit sa trimit mesajul si asa scurtulet stau in fund pe scaun la calculator si invat, scriu, pregatesc tona de documente. ca asa-i in Romania. bine macar ca am apucat sa mananc. efortul nu este mare dar simt nevoia sa ma destind din cand in cand. plus ca mi-e somn. va pup pe toate!

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 33+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Irinel, esti o femeie foarte puternica...si o mamica extraordinara...mai mult de ata nu am ce sa spun. Am plans citind, plang gandindu-ma la clipele prin care ai trecut si te admir pentru ca esti asa cum esti...

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Scriu mai rar la acest topic si ma gandesc de fiecare data cat de puternice puteti fi si pentru asta va apreciez din tot sufletul!
Ma gandesc la toate prin cate ati putut trece si ce drame v-au marcat! Eu doar pe final de sarcina am aflat ca micutul s-ar putea sa nu traiasca, fiind nascut din sarcina stagnata, dar DD a fost totusi darnic si i-a dat sanse, chiar daca dr a zis sanse 0 de supravietuire!
Acum ne dorim bebe 2 si am multe temeri, dar imi pun toate sperantele in DD ca el stie cel mai bine ce-i mai bun pentru fiecare!
Un buchet de pntru fiecare!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Z1 ... luna viitoare. Dar trebuie sa imi gasesc un doctor. Am de ales intre Tutunaru si Ion Ionutz si Silviu Predoi ... ?

Tutunaru! super extra mega! daca nu era el, cand am pierdut sarcina gemelara muream si Maya ar fi ramas fara mamica...el a fost singurul care si-a dat seama ca a fost si o sarcina extrauterina, ca am hemoragie interna si m-a operat de urgenta la 9 seara. Nu am cuvinte. Si mereu ma incurajeaza cand am momentele mele de disperare ca nu voi mai ramane insarcinata...ca nu mai sunt "intreaga"...asa ca ti-l recomand din tot sufletul!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Irinel iti stiam povestea si ti-am admirat taria si optimismul.nu-mi gasesc cuvintele sa pot spune mai mult.am plans cand ti-am citit prima data povestea, am plans acum cand am recitit-o.Iti doresc ca baietelul tau sa aiba cat mai curand un fratior sau o surioara
sanziana felicitari pentru baietel!esti o mamica fericita.nu inteleg cum vine "fiind nascut din sarcina stagnata".
Teo, ia uite ce coincidenta cu data cununiei tale, in aceeasi zi este si ziua sotului meu iubit, este ziua in care voi face testul de sarcina in speranta sa-i faca sotului cel mai dorit cadou.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

quote:
Originally posted by mcrissa
sanziana felicitari pentru baietel!esti o mamica fericita.nu inteleg cum vine "fiind nascut din sarcina stagnata".

Sarcina mea a mers bine pana la sapt. 30 (adica varsta gestationala corespundea cu sarcina mea)La controlul de 34 sapt. era tot de 30 si au incercat cu perfuzii sa-l mai "ingrase", dar nu a mers! Eu deja ajunsesem la 38 sapt de sarcina, dar bebe era doar la 33 sapt si 4 zile cand s-a decis cezariana de urgenta.
Nu stie nimeni ce a facut sa stagneze, medicul zicea de un stres puternic si poate are dreptate ca eu am avut un examen atunci!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

mcrissa, intotdeauna au fost coincidente legate de noi doua. ma voi gandi la tine pe 19 (si inainte) si sper sa vezi dublu. nu de la sampania pe care o voi da eu, ci stii tu de ce. si va fi cel mai frumos cadou pentru ziua sotului tau.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 33+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare fete curajoase .Eu am o prietena care e la zuze si trebuie sa nasca asa ca mai citesc pe acolo ... si am dat peste mesajul irlandezei si am zis ca vreti si voi sa stiti.

"Buna dimineata si bine v-am regasit.Nu am citit nimic de capitole intregi, avem probleme destul de serioase si nu le dam de capat. Pana una -alta am nevoie de ajutorul vostru !!!!!
Spuneti-mi si mie ce fel de lapte ( formula) sa-i dau fetitei, pt. ca trebuie sa intrerup alaptatul la san.
Cand ne mai linistim, si ne rezolvam problemele , am sa intru sa va povestesc mai multe.
Felicitari fetelor care au nescut intre timp. Sa aveti numai bebei sanatosi, si voi sa fiti la fel."

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

DEci, am fost la dr dimineata, m-a consultat mi-a facut eco si pe burta si intravaginala si se vede un punct mic mic de tot. In schimb ecografistul a zis ca se vede lichidul galben (ce-o mai fi si ala?????)
Nefiind el foarte dumirit m-a trimis sa fac bhcg. M-am dus si am facut si astept rezultatul dupa ora 1.
Nu e lamurit ce-i cu scurgerea dar nu parea foarte ingrijorat. Atat ca nu mi-a dat sa iau nimic pana nu vede rezultatul de la bhcg.

-----------------------------
http://monicabombonica.hi5.com
5+ cand m-am asteptat mai putin...

Mergi la inceput