Durerea unei pierderi de sarcina (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mcrissa-draga ,ea iti inteleg starea atat de bine,doar stii foarte bine de cate ori ma iau si pe mine astfel de stari astfel de ganduri cum ca poate niciodata nu voi ajunge sa imi tin copilasul sanatos in brate dar te rog incearca sa alungi aceste ganduri negreu,Dumnezeu va avea grija de noi sunt sigura de asta si ne va trimite un copilas sanatos in curand.uita-te aici cate exemple pozitive avem cate dovezi ca totusi dupa atata suferinta apare si soarele!!!Hai ca mai ai putin pana la testare si atunci vei vedea ceele doua liniute!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dragele mele,

vreau sa va multumesc tuturor pentru gandurile voastre bune si pentru ca-mi sunteti alaturi. Si mie imi pare rau ca a trebuit sa ne cunoastem in acest fel, dar.....asta este, Dumnezeu stie mai bine de ce s-a intamplat asa. Si tot EL ne va ajuta sa ne indeplinim toate acest vis.

michelle81, de ce sa ma supar ??? nu m-am suparat, nu aveam de ce, din contra mi-au ajuns la sufletel cuvintele tale si iti multumesc pentru incurajari. Eu ma simt bine, am inceput sa-mi revin, mai am momente cand ma imi aduc aminte ce planuri imi faceam cu sotul pentru anul asta si imi dau lacrimile, dar cred ca e normal, nu ? Imi doream foarte mult acest copilas, sotul incepuse sa-mi zica ca va fi fetita, eu mi-as dori o fetita dar in momentele alea nu simteam ce va fi. O saptamana mai tarziu incepusem sa am si eu presimtirea ca va fi fetita. Anul asta aveam o serie de evenimente si tocmai de aia ne facusem planuri si in legatura cu bebele nostru. In iunie avem un botez, in iulie avem o nunta, in august urma sa nasc eu, in septembrie vom fi nasi si prin octombrie-noiembrie ar fi trebuit sa botezam si noi copilasul nostru. Dar....deocamdata am ramas cu nuntile si cu botezurile altora. Asa a vrut Dumnezeu.

imi pare bine ca v-am cunoscut, imi parea mult mai bine daca se intampla in altfel de imprejurari si va doresc tuturor liniste sufleteasca si numai bine. Bineinteles ca voi mai intra pe la voi, acum imi sunteti prietene, chiar daca virtual.

maryb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaghisa spune:

Dragele mele.

Sper sa gasesc ajutor la voi.
Sper ca am nimerit bine topicul.
Incerc sa va povestesc cat mai pe scurt

In 2007 am pierdut doua sarcini...una prin avort spontan ff mica si una in noiembrie la 4 luni ca sarcina oprita din evolutie. A urmat un chiuretaj pe 7 noiembrie. Sangerari am avut putine zile dupa chiuretaj dupa care in 10 decembrie a urmat o menstra normala. De aici incep problemele.... A tinut patru zile, s-a oprit o zi,...si a reinceput ...si tot asa. Ieri, 10 ianuarie 2008 am fost la medic. Mi-a dat orgametril si mi-a spus ca dupa tratament o sa am o sangerare ca o menstra normala, iar daca e mai lunga trebuie sa fac rechiuretaj.
Ma omoara gandul ca voi trece din nou prin suferinta aia.... Nu stiu ce sa fac. Eu nu am dureri si nici hemoragie nu am avut, la modul ca nu am folosit mai mult de 2 absorbante pe zi (scuzati detaliile)
Va rog sa MA SFATUITI SI PE MINE... Ce sa fac? Este oare nevoie de o rechiuretare sau e doar o problema hormonala...Pt ca in anul 2007 am facut numeroase tratamente cu hormoni si in timpul sarcinii am luat si ceva gravibinon. Simt ca cedez psihic. DE un an am probleme, am vazut 9 doctori din diferite orase si nimeni nu ma lamureste. Ati trecut careva prin asa ceva? Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Maryb-e foarte normal sa plangi si sa te gandesti la planurile ce ti le-ai facut...stiu ca doare...si eu ma gandesc zilnic ce frumoasa ar fi putut fii viata noastra,acum ar fi trebuit sa fie doi copilasi scumpi in casa noastra care ne-ar fi luminat viata cu zambetele lor..Si acum doare la fel de tare,chiar daca a trecut atata timp.Atat de fericita eram nici nu iti pot spune in cuvinte,nu am vrut sa cred ca ceva rau s-ar putea intampla vreodata si totusi s-a intamplat si nu o data ci de doua ori...Of eu ar trebui sa te incurajez si ce fac?mai mult te intristez...scuza-ma...ai mare grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Irlandeza a scris iar la zuze, sunt bine ... ce ma bucur!
"Buna dimineata.
Multumesc fetelor pt. informatia cu laptele. Din fericire, pana la urma nu trebuie sa intrerup alaptatul.
Acum avem alta problema, colicii. Azinoapte nu am dormit mai deloc, o supara rau de tot. Pana ajung la dr. , ce sa-i dau ? Am incercat ceai de chimen. Altceva ?"

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

M-am intors....tot nu stiu ce am. Nu a reusit sa vada si nu e ca s-a straduit prea mult. M-a dezamgit enorm!! In primul rand a uitat sa se uite la fibrom.....cand ma imbracam i-am zis si ea de colo ca s-a uitat la inceputul ecografiei. Dar minciunile astea poate sa le spuna la un catel. Ca noi am vazut foarte bine unde s-a uitat. Deci, a mintit ca s-a uitat la fibrom. Pe urma, mi-a dat vestea ca am placenta jos. Sunt tare necajita. Stiu ca nu se poate diagnostica placenta previa pana in saptamana 28-30.......dar nu e imbucurator ca pana la ora aceasta placenta nu a urcat. Eu sangerari nu am avut deloc.....in afara de sangerarea maro din ziua 28 a CM. Am citit cate ceva pe internet dar nu e ca m-am linistit. Sunt suparata rau.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna si frumoasa zi sa aveti, minunatelor!

Teo abia astept sampania si tort , sa fie in sanatatea voastra si a micutului care va va implini si bucura viata . Noi, nu ne-am mutat inca si asta nu ca nu am vrea, dar momentan, fiind iarna, "lumea" s-a mai linistit, nu mai prea avem tangenta unii cu altii si de asta nu ne mai grabim.Toate la vremea lor.
Flavia bine v-am regasit si pe voi.Uite, iti dau link, ca poate vezi asa: http://da.daisypath.com/ZT4Np3.png. Ma bucur ca e sotul in concediu, asa esti si tu putin mai relaxata banuiesc, avand putin sprijin. Spor la ce faceti si mai asteptam vesti.
Michelle nu stiu daca ti-am spus vreodata, dar imi place tare mult cum ai puterea sa ne ridici pe toate, atunci cand e nevoie, sper ca bunatatea ta sa fie raspatita asa cum trebuie, cat mai curand .
baby_r7, mav, Chantal, almiona, andreea16, monysorescu, kossir si toate celelalte care desi nu le-am amintit, sunteti in gandul meu pe unde sunteti, ce mai faceti? Mai dati un semn de viata, ne e dor de voi .
danangie am vazut acum ca tocmai ai scris. Haide, nu mai fii asa de suparata, ca bebe simte starile tale si se agita si el. Nu merge sa mai faci un echo, la alt medic, ca sa te linistesti si cu fibromul ala? Uite niste si un dulce sa-ti mai treaca supararea.
musette ce mai faci?
Ninia cred ca esti prinsa cu pregatirile, chiar daca mai e timp, trece asa de repedeee....
mcrissa cum e, ai facut test? Tin pumnii .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

ralucaghisa imi pare rau ca ai trecut prin asa evenimente neplacute, sunt alaturi de tine. Din pacate eu nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar sunt sigura ca fetele mai cu experienta, o sa-ti spuna ceva, ca sa te ajute, cu siguranta. Sper ca sa se rezolve cat mai repede toate problemele si curand sa vii cu vesti bune.

Lau-Meli si

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Cocolyso mai bine mai astepti si daca vrei, iti dau o recomandare: nu mai lua teste Femina, ca dau rezultate fals pozitive, am patit-o eu in vara 2007, cand eram asa de emotionata si de bucuroasa ca in sfarsit s-a produs minunea....iar la testul de sange...dezamagire...dezamagire. Mai bine unul mai scump, cum e Barza Gold de care zicea si Teo2rina sau ClearBlue, ca astea au sensibilitate mai mare. Bafta si tin pumnii sa fie cu ochisori.

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

saryta multumim pentru vestile bune despre irlandeza si bulinutza ei, bine ca e totul ok acum, asta e important.
Stefania zice bine mcrissa de faza cu termometrul, dar sa nu o obisnuiesti asa, ca-si formaza reflex sa reactioneze apoi doar la termometru, e bine sa vorbesti si cu pediatra, sa vezi ce zice si ea. si asteptam vesti.

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput