Durerea unei pierderi de sarcina (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Crissa asa e.Nu stiu data ovulatiei asa ca desi e greu ma inarmez cu rabdare pana luni.
Iti tin pumnisorii si tie si tuturor.

http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Pepsi-ce bine ca m-am inselat nu stiu de ce ieri am simtit ca nu esti prea bine si ca de aceea nu ai intrat.FELICITARI pentru cei doi dintisori ai lui David,am zambit cand ai spus ca "i-a dat la chelu doi dinti" si ce bine ca Dominik nu s-a mai imbolnavit!!Distractie placuta la restaurant sa dansezi cat te tin puterile!Ma bucur foarte mult ca esti bine!te imbratisez draga mea!
Teo2rina-m-am uitat la pozele de la revelion si esti o gravidutza tare frumoasa!!!Sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumim fetelor dragute ca intotdeauna...
ce m-as bucura sa va vad si pe voi fericite ....sa nu mai avat atata suferinta mi-aduc aminte cum eram eu..terminata si credeam ca nu se mai intampla miracolul...dar dupa cum vedeti... au fost momente de chin... dar totusi nu mi-am pierdut speranta ... nu incetati sa sperati mai devreme sau mai tarziu miracolul se va produce si la voi.. nu incetati sa sperati..DD sa fie cu voi si in inimile voastre nu va indepartati de EL... va doresc din tot sufletul...numai bine!

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

Cocolyso-testele facute atat de devreme nu sunt relevante.un test de sarcina se face incepand din prima zi de intarziere.deci dupa ziua 29!iti tin in continuare pumnii!
Oana-oana26-ce mai faci draga mea?ce zi esti?sper ca in curand ne dai vestea cea mare!ma gandesc la tine!
Idaira-sunt alaturi de tine!

Mergi la inceput

Slimatei-multumim mult pentru incurajari!Cum e viata cu micuta ta printesa?

Mergi la inceput

Ninia81-sper din suflet ca luna aceasta sa fie cu ochisori!!
IreneCam-cum mai esti?In ce zi esti?ti-a trecut infectia?sper din suflet sa fie totul bine!
Dan-ny-ce mai faci?Nu prea ai mai scris,sper ca esti bine!
Joahnna-astept sa vad poze cu tine si cu fetita ta scumpa ,sper ca sunteti bine!
Cristina-ana-cum auu fost sarbatorile cu minunea langa voi?mai astept poze cu tine si Eric!

Mergi la inceput

Maryb-cum te mai simti?Sper ca nu te-a suparat mesajul meu!
Liana30-bafta acolo la unguri in tot ceea ce faci!
Mcrissa-inca un picut de rabdare si apoi sarbatorim bine?
Bluueyes-parca astazi aveai programare la doctor(scuza-ma daca ma insel).ma gandesc la tine si iti tin pumnii stransi tare!abia astept sa vii azi sa ne spui ca i-ai vazut inimioara!te pup fata draga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

slimatei mesajul tau mi-a prins tare bine.tocmai ma apucase o depresie, o stare ciudata, ca simt ca nu mai vine ziua aia in care o sa fiu insarcinata, ca sa-l tin pe bebe in brate mi se pare foarte departe sa-mi imaginez asta.o sa caut forta sa sper in continuare si sa cred ca DD imi va da si mie un bebe.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

cristina...ma bucur ca pot fi de folos... ma rog la DD sa va dea mlta rabdare... si liniste-n suflet pana cand va veni ziua respectiva...

multumim de intrebare michelle ..cum sa fie deocamdata e bine ..papa doarme..a inceput sa-mi traga si cate un zambet si eu ma topesc toata..desi nustiu daca realizeaza cui zambeste (dar poate de voie buna)caci am inteles ca eiu nu vad inca... dar ma ingrijoreaza altceva...e posibil ca un copilas la nici 20 de zile... de vreo sapt sa nu iasa cum tb afara cu kk... la inceput iesea la fiecare masa..dupa care le-a rarit..pana la 1-2 pe zi.. si a ajuns de vreo sapt.ca nu iese cate doua zile... azi are 3 zile de cand nu iese afara... o vad ca sta bine... papa... doarme.. dar nustiu daca e bine ca ea nu iese cu scaunul...nici nu stiu ce ar tb sa fac eu alimentatia nu mi-am schimbat-o pe motiv sa nu faca colici si am zis sa mananc sanotos ca sa nu sufere saracutza ...oare e cazul sa o schimb...? habr n-am ce tb sa fac...abia astept sa se faca ora sa sun pediatra sper ca nu-mi va refuza telefonata si sa-mi spuna ca nu e nimic grav...as fi terminata sa stiu ca are probleme dupa tot ce am trecut... Doamne ajuta!

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

slimatei cel mai bine e sa vorbesti cu doctorul tau.eu stiu ca sora mea daca nu faceau dupa 2 zile le baga termometrul la popou si gata faceau.asta zic eu ca nu are ce sa-i faca rau.stiu ca sora mea s-a ferit tare mult de orice medicament, supozitoare...

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput