Durerea unei pierderi de sarcina (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Noapte buna dragelor, sa aveti somn lin cu vise frumoase, va doresc. si pe toate minunatele de aici.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Felicitari ladymina! Sa ai o sarcina minunata si un bebelus sanatos!

Teo2rina, am uitat sa iti urez casa de piatra si o casnicie fericita, plina de intelegere si dragoste. Un bebelus sanatos si poate ceva fratiori/surioare mai tarziu :-). alergatura (fizic vorbind) e buna pentru pregatirea nasterii, ca sa fie una usoara. Dar cum ziceau si fetele ai nevoie si de odihna.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Irinel, iti multumesc tare mult pentru urari!
Michelle, esti o draguta, multumesc tare mult!
Lau, da, vom bea pe 19. abia astept sampania! v-ati mutat pana la urma? ca nu mai stiu nimic, cred ca mi-a luat bebe toata memoria
Liana, deci vei fi o mamica fotomodel!!! oau! tin pumnii!!!
Maryb, imi pare rau ca ai ajuns si tu aici... ai avut sarbatori triste, imi pare nespus de rau. te imbratisez cu drag! rabdare, va fi totul bine data viitoare. asta nu inseamna ca vei uita durerea...
Flavia, pupici foarte multi, asa ca pentru o familie de patru.
Ninia, ai disparut?
Alinushca, pana la urma la ce dr. te-ai hotarat? sper sa fie totul bine de data aceasta.
Felicitari, Ladymina! sa ai o sarcina usoara si sa fie totul bine!
Andreea, cum mai esti? ce face bebe?
Cristina Ana, multi pentru tine si bebe Andrei.
va pup, dragelor,revin mai tarziu, acum mi-e somn prea rau si ma concentrez cu greu. va doresc o zi... mai vioaie decat a mea.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 33+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

scriu ce mi-am notat ieri pe o foaie si nu am mai revenit!

medamaya, imi pare tare tare rau de durerea ta, de tot ce ti s-a intimplat, am vazut pozele tale, esti o femeie frumoasa si vei reusi sint convinsa, la multi ani cu intirziere si sa ai un bebe sanatos iti doresc

lau, mi-a fost tare dor de tine, bine ai revenit. multumim de aprecieri. eu nu reusesc sa-i vad pe cei doi zapaciti"

myry, ma bucur de fiecare data cind scri

dana, merci mult de aprecieri la pozele piticilor, cind pui poze cu tine gravi?

irinabob, te pup

idaira te pup tare aici sint

michelle, draga mea, sigur vei reusi, sint convinsa de asta. sint bine, chiar ma bucur ca dominic nu s-a mai imbolnavit din mai 2007, david e sanatos, asa ca ma rog si bat in lemn sa ramina asa.are doi dinti chelu mic, i-a spart gingia, sotul meu e in vacanta 2 saptamini, a mai ramas una, asa ca tot bintuim si rezolvam tot felu de probleme lasate pe urma, facem ce trebuie sa vina soacra mea sa stea cu david.eu, sint sanatoasa asta e cel mai important, si inca sint grasa, asta e mai deprimant. acuma am vazut ce ai scris, tot timpul iti faci griji ptr mine, sint bine draga mea, dar nu-mi merge bine netul, si calculatorul e virusat, miine mergem la restaurant cu biroul meu

irda, felicitari ptr printesa din burtik, reteta e pe venire

alinushca, imi pare rau de z1

teo, ai putea s=o lasi mai usor, uite eu am mers pina in 38s trecuta si david s-a nascut cu circulara si apgar 6/10. deci ne vom imbata si vom chefui pe cinste in 19? asa de tare ma bucur ptr tine de numa

miha, bafta sa fie

sanziana, bafta mare sa fie sanatos si bine bebe2

mcrissa, am bagat la treaba pe cine trebuie sa sperie uratii si sa ii dai sotului cadou un test pozitiv, ma rog ptr tine

irlandeza, bine ai revenit acasa, imi pare tare rau ca nu alaptezi

saryta, merci ca ne spui ce si cum ptr ca eu de ex nu intru acolo, nu am timp, asa avem vesti la zi, merci mult, sa-ti traiasca cele 3 comori, cred ca e tare frumos

monica, tin pumnii sa fie bine, ma bucur ca au iesit bine rezultatele

cristy, e bine ca intri in concediu, asa te vei odihni, nu te pot ajuta cu rezultatele ca nu stiu, stiu doar ca si la mine le-a masurat, dar mi-a zis doar ca e legat de fluxul de singe ce circula prin vase de singe la bebe

mirelush, cum esti?

maryb, tare rau imi pare,curaj mult si sanatate

andreea, mi-e dor de tine!

cocolyso, imi pare tare rau, tin pumnii sa fie cu ochisori

liana, sa spui cind urmeaza sa treci la treaba ca sa ma apuc de facut galerie

irinel, tare bine ai spus, asa este pina nu ti se intimpla crezi ca numa altora se intimpla....asa am sa fac cu gindurile astea cind imi vin, le voi indeparta cit pot de mult, in fiecare zi ma uit la copii mei si ma simt atit de norocoasa ca-i am.te pup

ladymina, imi era tare dor de tine, vai ce ma bucur ptr tine, ce veste buna michelle, bravo, sarcina usoara sa ai si un bebe sanatos, poate o surioara la print

slimatei, numa bine ptr tine si printesa mica

cristina, ma gindesc la tine mult,

laurici, intra si da de veste ce si cum cind poti

va pup tare fetelor, sa aveti grija de voi

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

am reusit sa pun patru mici pozici,daca se poate spune asa, de la Revelion. asta asa ca sa va dati seama ca m-am ingrasat deja cu 15 kg... si mai am pana nasc. dar dupa aceea oricum alerg dupa bebe

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 33+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Pepsi m-am uitat ieri la pozele tale si nu stiu cum de la "strugureii tai" am visat numai struguri toata noaptea si erau atat de dulci.m-am trezit de dimineata cu o pofta de struguri de numai puteam.nu stiu ce sinapse s-or fi aprins in capul meu ca de la doi copilasi frumosi eu am visat chiar niste strugurimultumesc ca ma ajuti sa sperii uratzii
slimatei ma bucur ca mai treci pe la noi
michellesper sa te auda uratzii si sa nu mai vina.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Are cineva vreo veste de la Laura_Ioana?ca a trecut mai bine de o saptamana de cand a nascut si nu stim nimic de ea.Liana, trebuie sa stii tu ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Buna dimineata,

Pepsi multumesc pt incurajari.
Eu aseara m-am oprit hotarata la farmacie si am luat 2 teste Femina.
Unu l-am facut aseara, ziua 23 si bineiteles e negativ.E prea devreme facut ?
Mai am unu in eventualitatea ca poate ..........
Sa nu va suparati ca scriu aici dar am citit mereu despre voi si ma simt aproape de voi.

http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006

Mergi la inceput

cocolyso eu cred ca ai facut testul cam devreme.si eu sunt tot z23, dar pana in z26 nici nu ma gandesc sa fac un test.si atunci e cam devreme, dar daca e bebe vreau sa aflu din timp ca sa pot merge la dr sa iau tratament de sustinere.iti tin pumnii.stiu ca sunt fete care au test slab pozitiv la 10 zile de la ovulatie.daca stii cand ai ovulat poti sa calculezi si vezi cand ai avea sanse sa iasa pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna dimineata fete dragi!
Imi pare rau pt fetele care ni s-au alaturat...din pacate grupul nostru se mareste...offff.
Teo, esti tare frumusica cu burtica ta!Nu iti face griji in privinta greutatii o sa o pierzi dupa sarcina!
Va pup fete dragi!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput