Fara teste de sarcina! :)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirero1976 spune:

Fetelor,sunt noua printre voi si dornica de un bebe.Sunt in a doua luna de stimulare cu clomifen-duphaston-vit. e si pot spune ca inca nu am simpt. de ciclu desi astept pe 25. doar niste intepaturi la inceput in stanga,pe 02 martie 2007,am pierdut sarcina de 6 sapt. obtinuta cu stimulare si de atunci nimic desi am facut alte 2 luni de clomifen -iulie si august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Syris spune:

Fetelor, buna! Ma gandeam sa va spun si eu cum a fost la mine ca am trecut si eu prin aceleasi etape ca si voi, la fiecare ciclu gandindu-ma ce simptom sa il iau drept indiciu de bebe si ce nu. Daca la inceputuri faceam teste de dinainte de ultima zi din ciclu, cu timpul am realizat ca o sa ajung la sapa de lemn si cu nervii la pamant. Pana la urma am reusit sa ma calmez si am inceput sa imi citesc organismul. Am avut 4 sarcini din care am o fetita de 5 ani, 2 pierdute (9 si 6 saptamani) si acum suntem in luna a 4-a cu al doilea bebe. La cele mai multe femei simptomele de bebe sunt ca cele de CM. Dupa ce am luat-o cu exclusul, la mine, numitorul comun la toate au fost secretiile vaginale mai abundente care au persistat dupa ovulatie si apoi pe parcursul sarcinilor. Probabil ca stiti ca indiciul ovulatiei sunt secretiile vaginale mai abundente sau mai subtiri la consistenta dupa care se reduc si mai apar cu vreo zi doua inainte de CM. In afara de secretiile constante, nimic nu m-a ajutat sa detectez bebeii inainte de intarzierile de ciclu. De 2 ani imi luam temperatura bazala dimineata si am avut cicluri cand m-am trezit cu uratii la o temp de 36.8-37 de grade si abia apoi, la o zi dupa, a catadicsit sa scada. Apoi ma uitam in grafice dupa acea scadere brusca de temperatura care sa poata reprezenta nidarea sau grafice trifazice, am avut din abundenta din ambele tipuri la cicluri fara bebe. La sarcina pierduta la 9 saptamani (care a fost normala ca evolutie, a avut si batai ale inimii, doar ca la 9 sapt s-a oprit pur si simplu!)inainte de ciclu a scazut temp dar cum uratii nu s-au aratat si era si bebe, temp a crescut la loc. Pana la urma, am taiat si temperatura bazala ca indiciu precoc de bebe. Constipatii am inainte sa vina ciclul, este regula la mine, am si ca gravida. Sanii mariti si durerosi, iar, puteam sa ii pun la indiciu de bebe pana la sarcina de acum... In mod obisnuit, cam la o sapt dupa ovulatie, cand progesteronul atinge valoarea maxima, sanii mi se maresc si ma dor de nu ma pot atinge dar apoi, incep sa dea inapoi si inainte de ciclu deja sunt la forma normala si nedurerosi. La primele 3 sarcini au continuat sa fie mariti si durerosi dar,la sarcina de acum chiar am ajuns la punctul in care se micsorasera si durerea se dusese si de-acum imi cautam dezamagita, tampoane prin colturile sertarelor cand, surpriza, in ziua cu pricina am avut dureri uterine doar, dar nici o picatura de sange, a doua zi la fel, aceeasi poveste. La vreo 3 zile de intarziere, de-abia, sanii paaaaarca incepusera sa se mareasca o idee, dar nu erau durerosi deloc si pana la urma, la 4 zile de intarziere am facut testul si a iesit pozitiv fara echivoc, dunga de bebe era la fel de intensa ca cea a controlului.
Va pupic si va dea Dumnezeu bebei sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

In primul rand vreau sa va doresc o zi plina de IUBIRE!!!!
E clar!!! sunt cam nebuna!!!! Dar, nu ma simt bine deloc!!!
Nu stiu ce simptome sunt, dar mi-e cam groaznic de somn, de vreo 2 zile, respir aiurea, de parca ma sufoc, asa, nu am aer,obosesc ca ultima ......babuta, tot ce mananc mestec fffff incet, de frica sa nu dau afara, am si o senzatie de greata, sau nu stiu, pe care ma chinui toata ziua sa o stapanesc, doar la vazul frigiderului.......
stiti voi.....dar,ei, bine, si sanii sunt un pic cam ciudati, parca ma incomodeaza,sau -nu stiu cum sa spun,si inima parca mi-o simt....
offff, m-am saturat de chestiile astea, am mai avut o chestie asemanatoare prin noiembrie, dar atunci luam medicamente, acum, nici un medicament de 3 luni.....Oare sa fie ceva?? sau, pur si simplu am innebunit de-a binelea???? pls, help!!!
pupici multi!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank24 spune:

Buna!si eu am niste stari de greata uneori de abia ma abtin sa nu care cumva...Uneori am impresia ca daca fac un gest necontolat..dau pe afara.In alta ordine de idei sanii ma dor,am avut ceva cosuri dupa ovulatie, dar nu se potriveste aspectul cu constipatia la mine,eu dimineata dupa direct la baie ma opresc, ceea ce pana acum se intampla foarte rar.va astept si pe voi cu o parere

http://tt.lilypie.com/XYs4p2.png
ank24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by ank24

Buna!si eu am niste stari de greata uneori de abia ma abtin sa nu care cumva...Uneori am impresia ca daca fac un gest necontolat..dau pe afara.In alta ordine de idei sanii ma dor,am avut ceva cosuri dupa ovulatie, dar nu se potriveste aspectul cu constipatia la mine,eu dimineata dupa direct la baie ma opresc, ceea ce pana acum se intampla foarte rar.va astept si pe voi cu o parere

http://tt.lilypie.com/XYs4p2.png
ank24

Buna anka! Pai constipatia nu e neaparat nevoie sa apara asa devreme. Poate aparea si dupa o saptamana. Simptomele de greata cum spui tu ar putea fi si legate de vreo problema cu stomacul. E putin cam devreme de greturi. Oricum, in cateva zile afli sigur sigur! [:]

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

ank, nu ne dai nici o veste ????
pupici tuturor.

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna,ma bag si eu pe-aici si dau un paste la ce scriam ieri la aspirante

Adica, ori am eu halucinatii de la atata dorinta de a avea bebe ,ori s-o fi intamplat ceva acolo ,dar mi se intampla chestii ciudate:mi-e sete tot timpul si am gatul uscat,mi-e somn de cand ma trezesc si pana ma culc,plang din orice,ma enervez repede(noroc ca-mi trece la fel de repede)imi tiuie capul intr-una.Oare apar simptome din momentul conceperii,sau mi le induc eu?
Of,mai am pana la test.
In plus am facut si eu chestia aceea cu aplecatul peste birou si nici urma de puls,mai degraba o durere la apasare.
Sper din tot sufletul sa fie bebe.

http://tt.lilypie.com/S2tj0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Syris spune:

Buna fetele! Chiar, veste buna pe-aici? Sunt curioasa care din simptomele voastre au fost induse de bebe.
Anidaz, nu stiu ce sa zic, fiecare organism reactioneaza in felul lui ...Unele fete jura ca au avut simptome de bebe de la ovulatie incepand. Chiar si la aceeasi persoana, 2 sarcini se manifesta in moduri diferite. Eu doar la sarcina de acum am fost plangacioasa dar la vremea aia am zis ca e o forma de manifestare a sindromului premenstrual pentru ca in mod normal la mine se manifesta prin tunat si fulgerat de nervozitate, nu plans. Cu apa nu ma pronunt pentru ca ma ia setea inainte de CM si de la atata apa, noaptea incepeam turele pe la buda, nu l-am luat niciodata ca pe semn de bebe. Oboseala si somnolenta la mine au venit mai tarziu, pe la 6-7 saptamani de sarcina. Imi pare rau ca n-am stiut de faza cu aplecatul peste birou s-o fi testat-o inainte de a sti de bebe. O sa o testez pe prietenele mele Baftoi sa ne dai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Doamne ajuta!

http://tt.lilypie.com/S2tj0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisaa07 spune:

salute,
mai e cineva pe aicea?
am si eu niste intrebari?
|ce ati visat, daca a-ti visat, ca eu imi aduc aminte cand am fost tanara si am ramas insarcinat ca am visat un sentiment de implinire si iubire si liniste dupa care ceva rosu si multi purici pe picioare si sange - si apoi cu lacrimi in ochi am facut singurul avort din viata mea (nu stiam pe vremea aia ca am PCOS si ca e posibil sa nu mai pot face copii).
Astazi de vreo cateva zile am tot visat in culori, apoi am visat ca eram impreuna cu o prietena si ca trebuia sa o iubesc, dar m-am uitat in jur si mi-am dat seama ca trebuie sa-mi caut sotul caci numai pe el il iubesc, si apoi trebuia sa iau pastilute de diferite culori ca si cand erau din tamaie.
tot de vre-o saptamana imi vine sa dorm la amiaza(is' asa obositaaaa)-eu nu suport si nici nu am avut chef inainte sa dorm la amiaza, sunt nervoasa dar sunt si niste probleme legate de serviciul meu, apoi de vreo cateva zile ma trezesc pr la ora 4am ca sa ma duc la toaleta.sunt de-abia in ziua 17CM...
nu ma indur sa fac test ca nu as suporta sa-l vad negativ, asa ca astept musafirii, dar ce-am sa fac cu nervii? ma descarc pe colegii care imi vor sta in cale;
pupici la toata lumea care mai vine pe aicea

Mergi la inceput