Fara teste de sarcina! :)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu nu pot spune ca am avut simptome care sa-mi dea de gandit ca am ramas gravida, mai degraba mi-a dat de gandit ca n-am avut deloc simptome de CM. Sa zic asa, singurul semn a fost balonarea, eu nu prea ma balonez niciodata, dar inainte de CM m-am simtit ca un balon gata sa explodeze si testul de sarcina l-am facut abia dupa vreo 10-15 zile de intarzierept ca mi-a fost frica ca nu cumva sa iasa pozitiv si sa se sfarseasca la fel de rau k prima data. Somnolenta n-am avut deloc, nici rau de la miros, doar ceva greturi in primele 4 luni, dar persistau numai dimineata si seara. Singurul lucru pe care nu l-am putut manca a fost salamul, instant mi s-a facut rau de la el
Acum suntem bine, crestem si dam din picioruse

23+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Cu 4-5 zile inainte de CM am simtit un fior in burtica si ceva care se "instala" acolo (nu stiu cum sa descriu altfel). Dar...nu am crezut pana nu am vazut pe test in prima zi de intarziere (in ziua 13 fusesem la eco si-un doctor mi-a zis ca e un chist functional, nici urma de folicul, asa ca nu prea-mi venea a crede ca e chiar bebe).
Iar acum, bebe mic da din picioruse , si de-abia astept sa-l tin in brate.

Lilly 19+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Si eu am simtit cand am ramas insarcinata. Doar ca "stiam" inainte de a incepe simptomele fizice. Era ceva psihic, era pur si simplu un sentiment - simteam in inima mea ca in mine crestea o noua viata!

La dr m-am dus prima oara la 4 s si 2 zile, si pentru ca la eco nu se vedea inca nimic, probabil nici el nu m-a crezut... Eu sustineam insa sus si tare "sunt insarcinata".

Testul mi-a iesit pozitiv in z25 din 28, si a venit de fapt ca o confirmare. Apoi au inceput si simptomele ca la carte si mi-au intarit convingerea.

Crisa sa stii ca sunt cu ochii pe tine. Abia astept vestea cea mare

Kya 25+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Kya , ma bucur ca sint monitorizata!!!Macar sa ma monitorizeze si pe mine cineva.Dimineata iar am avut dureri de burta ca de cm...asa vreo 2 ore...dar...se pare ca tot nu e ciclu.Da nici simptome nu am...
Va multumesc ca-mi mai impartasiti din experientele voastre.
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marynik
Fata , am simtit ca niste intepaturi asa , ca niste ace...nu prea stiu sa ti descriu
Cert este ca atunci cand am facut eco , bb era chiar acolo unde eu am simtit , jur

Fata pai am simtit si euintepaturile alea in stinga , am mai scris la un subiect ca a descris cineva exact ce am simtit eu...deci la trei degete de buric in partea stinga parca sapa ceva!!!
Bine dar ea e in nu stiu cite saptamini eu...nici nu stiu daca am bebe!!!
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Crisa pe mine ma dureau la fel ovarele, cam ca la ciclu. Erau cand dureri, cand un fel de junghiuri (sau intepaturi). Cam la 3 degete sub buric (in stanga sau dreapta) sunt ovarele, deci ovarele te dor.

Si daca te ajuta cu ceva, temperaturile mele din luna cu pricina:
de la z25 la z35 (apoi am renuntat)

36,9 - 37,0 - 36,9 - 37,1 - 37,0 - 36,9 - 37,0 - 37,0 - 37,1 - 37,0 - 37,0

Kya 25+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Mai ..la mine a inceput sa creasca peste 36,6 din ziua 27....azi ziua 34...deci nu stiu ce sa zic.
S-a mai intimplat sa aiba fetele tb crescuta si sa nu fie nimic.Oricum la 37 nu am ajuns inca.
Inca mai sper!!
Sa dea Dumnezeu.Azi totusi sint a 15-a zi de la data cind cred eu ca s-a implantat.Ar trebui...
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Mai... la prima sarcina tre sa recunosc ca nici eu nu am simtit nimic... dar nici nu ma asteptam sa fiu garvida asa ca pur si simplu nu cautam sa fiu atenta la simptome sau sa le interpretez in vreun fel. Dar la a doua deja era ca mersul pe bicicleta. As putea totusi sa adaug ca fiecare s-a manifestat altfel. O data am fost constipata, o data nu. O data am avut greata, o data nu. Somn la pranz mi s-a facut de fiecare data Dar baza a ramas de fiecare data ca simptomele erau vizibil diferite de cele de ciclu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare

citisem o prostioantza pe forum - nust daca aici sau pe alt forum - ca daca te apesi peste masa/birou cam la 2 degete sub buric tre sa simti pulsul , daca nu simti inseamna ca e bb in burtik . eu am incercat cand am citit ....... inainte de aface testul am zis ..hai sa incerc si prostioantza aia ......si : nici un puls nika nimikuta .... apoi ...bb la burtik :)) .

Mergi la inceput

Spuneam ca nu am ajuns la 37 , ete ca azi de dimineata am ajuns la 37.04..si un frumos test negativ.Deci...sint in acelasi stadiu...nu mi-a venit ..am doua teste negative..am 8 zile intirziere maine..simptome nu am nici de ciclu nici de gravideala...a..in seara asta au inceput sa ma manince sfarcurile rau da rau de tot..dar m-au mai mincat si alta data.Nu stiu , si ma inteapa in partea stinga.Ce-o fiiiiiiiii DUMNEZEU stie!!!Ce vrea EL sa-mi dea, sa-mi dea!!!!CM SAU BEBE!!!!
Va pup fete dragi!!
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput