Fara teste de sarcina! :)
Raspunsuri - Pagina 2
RAMONELLA spune:
Simtomele ce le-am avut eu,a fost sete mare si cosuri aparute dupa ovulatie.
Mie mi-a iesit testul pozitiv in Z20 din 24,la 10 zile dupa ovulatie.
Dar dupa cum vedeti,simtomele difera de la femeie la femeie.
Va doresc sa aveti teste pozitive cat mai curand!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
Clopotzel spune:
Acum stiind ca sunt insarcinata, imi pot explica simptomele avute imediat in preajma ovulatiei cand probabil se aseza "samburelul". Dureri f puternice de spate ca si cand ma durea zona lumbara dar parea mai degraba uterul (dat fiind ca uterul meu este retrovers si cand aveam dureri mesntruale mai mult spatele ma durea decat burta). Eu credeam ca iar am capatat vreo raceala mai ales ca fusesem la schi intr/o tara nordica....eram ferm convinsa ca m/am captusit.
Iar restul simptomelor (dureri de sani, crampe..etc) au fost confundate cu cele tipice dinaintea ciclului menstrual....asa ca am trait intr/o confuzie totala ...pana cand mi/am facut testul si m/am bucurat ca durerile de spate nu erau de la o raceala ...ci de la un samburel drag si asteptat.
6+
Cei mai buni prieteni ascultã
ceea ce nu spui.
CrisaS spune:
Ramonella fetita ta este SUPERBA!!!M-am indragostit de ea!!! Vreau si eu fetitaaaaaaa!!!!!!!!
Ok, va inteleg cu simptomele.....DAR...va rog mult spuneti-mi si mie voi ati simtit vreuna ca ESTE CEVA ACOLOOOO? Ati simtit ceva strain ? Nu stiu inca nu mi-a venit si tare as vrea sa cred ca sint desi am test negativ...dar..nu am simptome nu simt ceva acolo...la burtika:((((((((((((
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu 
alinushca spune:
Mai... simptome paranormale ca ar fi ceva "strain" acolo nu am avut niciodata. Doar simptomele fizice si adunarea de 2 cu 2 (adica stiam ca prestasem in jurul datei ovulatiei, si aveam simptomele de sarcina => destul de sigur sunt insarcinata). Niciodata vreo senzatie ca as avea un chirias nou. Dar sunt unele fete care povestesc ca au avut asa senzatii...
CrisaS spune:
Sar,na Alinushca!!! Esti o draguta!!!
Crisa
Vreau si eu sa fiu 
CrisaS spune:
Si cam ce anume ai simtit?Poti sa descrii?![]()
![]()
Poate poate gasesc si eu ceva asemanator!!
Crisa
Vreau si eu sa fiu 
marynik spune:
quote:
Originally posted by CrisaS
Si cam ce anume ai simtit?Poti sa descrii?
Poate poate gasesc si eu ceva asemanator!!
Crisa
Vreau si eu sa fiu

Fata , am simtit ca niste intepaturi asa , ca niste ace...nu prea stiu sa ti descriu
Cert este ca atunci cand am facut eco , bb era chiar acolo unde eu am simtit , jur
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
RAMONELLA spune:
Alinushca si Crisa multumim de aprecieri.
Sunt tare mandra de fetita mea.Ca orice mama.O sa vedeti si voi in curand cum e.
Pupici!!!

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large