Fara teste de sarcina! :)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Crisaa07, eu nu am visat dar la cateva zile dupa ce i-am spus mamei ca va fi bunica, a visat ca i-am dat flori ce s-au ofilit ziua urmatoare, iar la cateva zile dupa visul ei am pierdut sarcina. Si eu am simtit ca parca se cuibarise ceva in burtica mea dar la 5 sapt am inceput sa dorm foarte rau si imi cumprindeam burtica in somn ca si cum vroiam sa protejez ceva.
Desi aveam tot felul de simptome, nu-mi faceam teste de frica sa nu fie negative, ar fi fost prea dureros! Din cauza stresului CM imi venea tot mai tarziu, acum, cand stiu ca nu mai am nici o sansa natural, sa vezi ce "la fix" vine!
De multe ori simptomele ti le induci singura, din dorinta imensa de a fi insarcinata - spun asta din proprie experienta, mi-am disperat sotul mai bine de un an!
Ai grija de tine si incearca sa nu mai analizezi fiecare senzatie, e mai bine pentru nervii tai!

Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisaa07 spune:

draga Bianca B iti urez numai Sanatate, merci de sfat, si cred ca e cazul sa ma calmez...cand o fi sa fie bebe sunt convinsa ca am sa stiu, asa ca daca e acu' sau mai incolo, in 9 luni am tot timpul sa aflu
pupici

Mergi la inceput