Timisoara, Impreuna...editie de Craciun! 3-(72)
Raspunsuri - Pagina 17
Doris-Alina spune:
Bey...
, v-ati scrantit toate?
Ce-i aici, domle, stati sa ma incalzesc, ca vin de la cumparaturi, sa fac o tzara de ordine aici, ca nu se poate asa...![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
claudia74 spune:
Asa e cand pisica nu-i acasa,tanti Sefa,aici e fiecare cu cel doare,altele cu crosetatu albumelor,altele cu crosetatu bebeilor,ce zici ce ocupate sunt subalternele.
silvana75 spune:
Fetele, va las ma apuc si eu de treburi ca dupa masa merg la munca
Mai intru sa vad poate se hotaraste Aida sa ne zica si noua ceva
Va tzuc
Silvana si Paul
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007
claudia74 spune:
www.onetruemedia.com/shared?p=4988a8f116ad8cb6dcd702&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze
anda spune:
Lore, Claudia, Silva....acu am terminat cu vizionarea...maaaaai fetili, sunteti grozave. Si voi si puiutii. Pupici la toate.
Dorisakeee, unde umbli bre? Ia ca va facui blog de plictiseala, m-am gandit ca-i util. Ia baga linku pe prima pagian. Hai umpic de organizare, mai cu talent ca adormim 
. LINK
Intre timp, intre doo magareli pe net, noi azi...ia fiti atente...ne-am rupt in figuri.
Drept urmare is tot dezmembrat. Ma duc sa bag o cafeaaa.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Doris-Alina spune:
Claudia, draga, eu nu-s sefa, si nici voi subalterne, te prinzi tu pe parcurs...
sunt numai aia cu initiative
si cu batut de tobe
cand e ceva de anuntat...
Na bun, bravos ca ai reusit cu albumul, super fain si tu superfaina, ca de copii ce sa mai zic?
Apropo, la ce varsta ai facut-o pe fata? de curiozitate...
Lore, si al tau e super, bravos si tie...deci pleci de Revelion, sau nu am inteles eu bine?
Aido, pai nu te smotocesc eu...
taci asa...vrei sa fac cu hertzu?
Vroiai de mult? planificat sau instantaneu...???
Arunci mingea de ping-pong si noi acum jucam de voie de nevoie...ca tu dispari...
Ando, pe mine m-ai bagat definitiv in ceatza, eu nu pricep nimic din ce ai scris tu in link-ul ala, da poate pricep altii...
Silva, acu m-am linistit...ei pot sa-si faca vise, ca in fond, asta e esenta sa-i lasam sa viseze...![]()
Maria, ce faci?
Zi si tu nu-i amalgam aici?
Vorba Claudiei, fiecare cu ce-l doare...
Danitin, deci totusi unde pleci cu Spiridusa?
Katikule...unde esti? printre oale? scoate capul...
Laurelu, tu nu mai vrei inca o Maya?
Sa nu zici da, ca ma urc pe turla Catedralei din centru si ma apuc de strigat...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Cuscra, tu vrei sa ma termini psihic, lamureste-ma draghe, ce sa fac cu tutorialul ala?

POZE CU NOI
claudia74 spune:
Ei am glumit,am spus asa ca ai ramas in urma cu stirile pe aici si nu ti se cade,tocmai pentru ca,precum ai spus,tu esti cu initiativele,si acu au luat-o altele inainte.Pe Deni am nascut-o la 20 de ani,mamica tanara si fara experienta dar au venit dublu pentru ca i-am fost si mama si tata,imediat dupa nastere m-am despartit de primul sot,nu am fost o mamica prea fericita tocmai pentru ca am jucat 2 roluri pentru fetita mea si nu a fost usor deloc,sa te imparti intre copil,serviciu,casa,dar am rezistat mai ales ca am fost acasa si am avut familia si prieteni langa mine.Hai ca nu vreau sa intru prea mult in detalii ca nu e sanatos,sa vedem ce raspunsuri primesti la apelurile tale de la gagici.
silvana75 spune:
Andule, io eram cu albumu facut demult, tu numa acu l-ai vizionat?![]()
Mey Doris, al meu demult viseaza si cred ca anu' viitor mi-o pune de-un 
Mai sunt prin zona
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007
Mariaa spune:
eu ce sa mai zic...suntem ca si niste curci bete, de la schimburi de carnati, la turla Catedralei, avem de toate ![]()
iac-o si pe Anda pe patine...
foarte fain soro!
si daca pe Lore o stiam tinerica si frumoasa si Claudia m-a lasat interziza...
stadionul e renumitul, din Munchen? ala misto cu bule albe? anul trecut cand ne-au carat astia cu job-ul la germanica, l-am vizitat dar numai pe dinafara. am inteles ca-si schimba culorile in functie de echipa care joaca.
Aida face bambilici cu noi...cred ca e pe sampanie cu Laci deja...
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "