Timisoara, Impreuna...editie de Craciun! 3-(72)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Silvana, ce figura esti
Tu sa ne zici cui sa tinem pumnii, tie sau lui ?

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Cel mai nou si mai scump stadion din Germania e Allianz Arena a lui Bayern München ala ce l-ai vizitat tu,in schimb unde am fost noi e in Dortmund care e cel mai mare ca si capacitate cam 80.000 de locuri,ametesti cand te uiti jos asa asa inalt e.Stai ca pun eu si de la meci de la Poli imediat,sa vedeti ce mare suportera sunt,plus la masina mea in spate e actibild Poli Timisoara langa cel VFB Stuttgart iar la masina mare (Family vagon) e fanionul Fan Viola.

http://www.onetruemedia.com/shared?p=4988a8f116ad8cb6dcd702&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aidoooo
Te-am sunat , a raspuns Laci, cica nu esti acasa...te-a dat disparuta...bey, mai lasa si la altii teste barza, nu le lua tu pe toate, unde esti? prin farmacii? sau la vreun club de noapte, asa, ca pentru ultima data, ca dupa nu mai ai sanse...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Ok, am muncit, aveti rezultatul muncii mele pe prima pagina:

Am adaugat-o pe Claudia & company , te rog sa verifici daca e totul ok, si daca vrei alt mascarici.

Am pus pozele de la Carnaval, pe prima pagina

Am pus link pentru incepatori, aici, daca textul nu e ok, dati idei cum sa scriu...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Sara buna!!
De ce ati latit pagina ca nu-i fain deloc

Ce mai ziceti?Fetele cu testul nu mai dau nici un semn?
Astept si eu vesti.

un suflet trist

Mergi la inceput

acuma am vazut...pe 31 dec., luni e ziua de huzbant de Aida...
ma gandesc ca zaluda de Aida ar fi in stare de o diversiune ..ce se mai amuza ea de pe margine acuma, fac pariu

io habar nu aveam de modulul ala 'interactiv'...dar modulul 'ajutor' ce face?

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

Mergi la inceput

Io, cu vechime, nu pricep nimic...da poate cei novici pricep, is eu mai de moda veche, asa babeste....

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Doris draga,da vreau alti mascarici ca astea nu se potrivesc la nazdravanii mei,deci la Denisa pune ca doar am specificat ca cu capu in nori,una spun eu si ea alta face tot timpul -flower power- printesa nu merge deloc,numai e de mult printesa mea,iar la Andi ca nici cu el nu m-i rusine ce independent e si acum e la faza sporturi extreme :motocross,raliuri,etc.Mersi.

http://www.onetruemedia.com/shared?p=4988a8f116ad8cb6dcd702&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

si io de moda veche, tot babeste...Claudia, vezi ca ne-ai dat carnati iara

Mergi la inceput