Timisoara, Impreuna...editie de Craciun! 3-(72)
Raspunsuri - Pagina 16
Mariaa spune:
asta este meii!! bravos Laura, superbe pozele, foarte faiiiinnn
cel mai tare mi-a placut cum iti sta cu albastru si cu rosu
mai mult nu comentez...bun si printul

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
danitin spune:
Salutare, salutare! Mama, ce de noutati,
abia am apucat sa citesc, darmite sa diger
... asa ca no comment momentan ca trebuie sa le filtrez inainte de a raspunde
. Oricum, intru scurtutz ca sa va spun ca nu sunt zdravana
... al meu sot la serviciu, io singura cu Spiridusul, amandoua melancolice si plictisite si ne suna niste prieteni de fam sa ne spuna ca la weekenditza lor a nins binisor 

si au incropit un derdelus pt copii. Asa ca m-am impachetat si PLECAM!
Calin, calm m-a anuntat ca daca asa vrem nu am decat sa merg ca daca gaseste masina de serviciu libera poate vine si el. In schimb mamanu meu e cu nervii in plop, cica unde plec io femeie singura cu copil mic la drum ![]()
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
anda spune:
Super poze. brave fetele. sunteti niste dulci.
iata ce v-am pregatit, ca meritati :))))
www.pliuta.com" target="_blank">TUTORIAL DE PUS LINKURI
tare m-am grabit, sper sa pricepeti ceva.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
lore03 spune:
Mama, ANDA ,daca nici asa nu reusim inseamna ca suntem
.
Maria si mie imi place in alta culoare dar deocamdata asta este.
Cat despre print daca fetei ii place asta este,l-a invitat sa doarma si cu ea si eu cica la bucatarie
.Norocul meu ca este inca mica si nu stie ce spune dar ce ma fac cand o sa fie mare
.
Merg sa culc indragostita 
![]()
un suflet trist
Mariaa spune:
moama Anda, m-ai spart...ai fo de zece puncte
vin si eu cu o propunere...ca se tot repeta halucinant episodul cu pusul de poze sa puna Doris la primul mesaj, dupa insiruiurea tuturor, sau unde vrea ea, linkul asta facut de tine Anda.
asa economisim pagini intregi pe viitor ![]()
v-am tzucat si am disparut.
aa, Aido, taci ca porcu-n cucuruz...zi ceva fata ca ne-ai bagat morcovu-n *** si acum ai disparut asa...nu-i fair play ![]()
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
deya spune:
am citit mama mama ce de vesti sper sa fie intr-un ceas bun
Lore am aruncat si eu un ochi frumoase pozele...sper sa ai [utere pentru laura mica si dulce sa iti revii
Eu ma pregatesc sa plec la tara la un majorat vai va cred ca trag un frig......v-am pupat ne auzim maine
Mariaa spune:
deya, baga tzopaiala de la A la Z si scapi de frig
lore03 spune:
Am mai facut completari in album si la indicatiile pretioase ale ANDEI revin cu linkul ALBUM LORE.
Secretul era in MODUL INTERACTIV ![]()
Anda iti multumesc
si scuze daca am stresat prea tare
un suflet trist
claudia74 spune:
www.onetruemedia.com/shared?p=49aaf6cd214b78fdd8aabe&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Tara arde si babele se piaptana,cam asta e sloganul la adresa mea acuma cand am atata treaba de facut,covrigeii sunt in cuptor,am reusit eu cu al doilea album dar cam greut,poate din cauza lungimii carnatului sau nu stiu,sper sa reusesc si pe viitor,tu nu ai stresat pe nimeni Lore,in schimb eu,sa-mi fie rusine ce balamuc am facut aici.
silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Claudia, ma bucur ca ai reusit sa faci album, sa va traiasca copilasii ... suporterita va sa zica ... mi-e un dor de serire pe stadion da o promis al meu sot ca ma duce aici pe stadion
Lore, sa-ti traiasca printesa! La Lugoj veti face Anul Nou?
Aidaaaa ... nu zici nica?
Doris, acu nu se pune problema ca as fi pregnanta ca tocmai sunt "fautata", iar bb2 nu face parte si din planurile mele pe 2008 dar ieri sotu m-a anuntat ca ar trebui sa includ si punctul asta pe lista. Nu zic ca nu-mi doresc dar ...
Dani, drum bun la casuta si distractie faina
Va tzuc si ne auzim mai tarziu
Silvana si Paul
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007