Cafea cu aroma de femei *60*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Daaa , asta e chestia ca e greu de acceptat cu real santa ... tin minte ca si eu am fost tare trista cand am aflat adevarul

pentru toata lumea

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Salut,fetelor!Mie ,printre altele,mi-a adus Mosul...augmentin si alte kk pe care tre' sa le iau ca nu mai pot de cat tusesc.Al meu pleaca la ai lui asa ca urmeaza 2 zile de lenevire+ doctorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Dna. W. multa sanatate!
Fetelor maine am cununie asa ca cine stie cand ne mai scriem ca nu mai prea am timp.
Va pup pe toate !

mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
DICTIONARUL COPILARIEI
PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ce cununie o fi asta de revelion, se poate asa ceva? N-am mai auzit.

Wendy, da' te-ai captusit sanatos vad cu o gripa. Parte proasta la afacerea asta e ca nu mai poti sa bei hehe.
Da' inseamna ca nu bei si poti sa sofezi, o sa se bucure barbac-tu ca s-a scos pentru seara de rev, are cine sa conduca

Noi suntem cam aglomerate - azi am mai luat o peruca rosie pentru costumatia de revelion, si am avut musafiri, adineauri au plecat.

Maine mergem la teatru la Peter Pan si apoi in vizita la masa la socrii sora-mii. Cand dreaq sa mai fac shopping?? Cred ca la Viena, ca aici n-am chip.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

w, sa te faci bine, baga si niste tuica fiarta cu piper, ca face minuni!

Andrei stie ca noi suntem Santa, mi-a spus acu vreo luna: mami, eu stiu demult ca voi sunteti Santa, da n-am vrut sa va stric placerea... In schimb acum a fost de milioane..

Adina, distractie placuta!
Ina, felicitari pentru putzica...las ca vine si fetita!
Ma bucur enorm ca Stefania cea micutza a venit pe lume, sa dea Domnul sa fie sanatoasa, norocoasa si iubita..
Restul fetelor, pupici si sa aveti parte de Revelion de vis, cu rezolutii de anu nou ce nu implica diete!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Adina nu numai ca e cununie asa inainte de revelion dar ne-a anuntat cam acum doua saptamani si nu putem sa nu mergem ca e obligatie ,obligatie cam mare asa ca nu am ce face.
Va pupam pe toate si un revelion

mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
DICTIONARUL COPILARIEI
PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata!
si pt toate.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Hello!

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fetelor ma scuzati ca nu am mai dat nici un semn..dar cred ca ma intelegeti..primul fiu..o gramada de emotii..mi se pare ca nu am timp nici pt. mine..defapt nici sa mananc..caci cand o vad ca scanceste fug repede la ea..sa nu planga ..mi-e asa de draga ..si daca incepe sa planga imi vine si mie sa plang...of... sper sa ma obisnuiesc cu noua formula...
acum cateva zile v-as fi trimis acest mesaj dar nu am avut timp nici macar sa-l trimit caci se trezise intre timp si .....

va multumesc tuturor de sustinere..am ajuns si noi acasa deocamdata suntem rupti de oboseala si eu si tati... inca nu am reusit sa citesc din urma dar sunt sigura ca ati fost alaturi de mine si m-ati sustinut... cand o sa ne simtim un pic mai bine o sa va descriu indeamanuntit toata povestea... nu a fost usor... dar important e ca partea cea mai grea a durat asa de putin ca nici nu am realizat ce se intampla... cand ma gandeam ca mi-e mai rau si nu se mai intampla nimic.. a sosit un miracol... si eu nici nu am apucat sa-mi dau seama ce se intampla caci eram deja nascuta...si-mi tineam pe piept puiul... si nici tati nu a avut timp sa asiste la nastere caci a totul s-a petrecut f. repede...de la col inchis cu dureri groaznice...dupa cateva ore mi s-a spus ca incep sa merg pe drujmul cel bun ca mai tarziu de la dilatatie 2 direct la 10...fenomenal...fara nici un fel de ajutor...extern...nici acum nu realizez...important e ca a trecut si noi suntem bine....acum incercam sa ne adaptam noii situatii...deocamdata nu prea stiu ce si cum..dar sper sa ma ajute DD si cu asta si sa pot face fata..sa ma obisnuiesc repede intre timp am reusit sa bag cateva poze....cu fetitz

va pup pe toate multumesc inca odata si va doresc numai bucuri

mai avem putin...putin... cateva ore...? Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Draga STEFANIA multumim de mesaj si de poze!!!

Cred ca ti-a fost greu sa gasesti timp pentru asta, dar ma bucur ca ai reusit! Aveti o fetitza dulce foc, sa va traiasca si sa fie sanatoasa!

Wendy are dreptatae Maru, lasa antibioticele si ce ai mai luat de la farmacie: o tuica sau un vin rosu fiert si sa vezi ce repede te vindeci!

Adinutza, sper ca ai facut poze totusi la caprele Mosului, sa vedem si noi macar cum sunt in realitate!!!

Ramy, distractie placuta la cununie!

Eu am "bantuit" zilele astea: pe la mama, pe la sor'mea, pe la birou...si a trecut o saptamana! Ce bine ca mai am inca una de plimbare!

Oare Principe cum serbeaza prin Venezuela?

Lali

Mergi la inceput