Cafea cu aroma de femei *60*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

STEFANIILOR

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

LA MULTI ANI, STEFANUTELOR! Oare ati ajuns acasa?

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

La Multi Ani Sfetanitelor,Stefanilor si noua tututuror ca noi ce-avem!?
Abia acuma au plecat musafirii si pot si eu sa stau de vorba cu voi in tihna.
Aido,ce copchil de milioane ai!Mi s-a facut mila de Mos,saracu'.
Adin,poate erau capre ca renii stiam si io ca-s mai mari,sau poate acolo pun exemplarele mai amarate...Cat mai stati?Sper ca va simtiti bine,ca doar esti la sora ta...
Fetelor,ce ati mai facut zilele astea?Eu am stat numai in picioare iar maine tre' sa fac iar curat ca am avut un micutz de 2 ani care a trecut ca taifunul peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai Wendy, asa stiam si eu, ca renii ar fi ceva mai rasariti...da' mai mari ca niste capre nu sunt. Asa ca nici pomeneala s-o determin pe fii-mea sa se urce in trasurica trasa de niste caprite.

In rest...vizite peste vizite, azi am reusit si am dat o fuga sa ne cumparam costume de carnaval (de revelion mergem la un carnaval). Acum pandesc sa adoarma fii-mea ca sa ma uit la filmele pe care i le-am facut cadou sora-mii: Legaturi bolnavicioase si A unsprezecea porunca.
Cam avem program mai toata ziua...as face si un shopping ca acum sunt reduceri mari, dar sa vedem cand apucam, ca ne trebuie macar vreo juma' de zi.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Numai aici nu fac porcii astia reduceri,dimpotriva.Du-te si cumpara si pentru noi.Esti obosita sau bagata-n priza?Aici a fost in ger de-ti faceai q tzandari daca_cadeai si o ceata...Acuma s-a mai potolit parca.Adevaru-i c-am stat mai mult in casa.Am iesit numai pana la Mall ca simteam ca ma tampesc de-a binelea tot strangand si spaland.Dupa 3 zile am renuntat ca era munca inutila.

Mergi la inceput

Eu am zis ca nu o sa fac nimic , dar mama saraca a avut ajutor si de la tata si tot degeaba ca nu a prea facut fata ... asa ca m-am bagat si io sa o ajut la vase ... si mai pe la mancare ...

Bey , cu renii aia cred ca sunt mutanti sau sunt ceva corcituri cu capre

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Ce faceti de Revelion?Stati acasa sau v-ati aranjat ceva?

Mergi la inceput

Acasa.
Si ai mei vor sa plece ... ca le e frica ca se pune zapada si pe 4 trebuie sa ajunga la lucru ...

Asa ca daca pana la urma pleaca ... tot acasa o sa facem

Voi?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

la multi ani!
si eu un pic pe-aici, desi cred ca nu mai este nimeni la ora asta...eu acum am ajuns de la onomasica tatalui meu...

sa va spun ce fac eu de rev: plec undeva in maramures, nu la munte (cum esti tentat sa spui), e undeva intr-un orasel foarte mic, de 5000 de locuitori, somcuta mare se numeste; o sa avem cale lunga de mers, dar speram sa merite, fiindca suntem o gasca mare, suntem 18 persoane de toate, asa ca o sa iasa haiul de pe lume...
speram sa vedem si ceva traditii, dar cine stie...ca s-au cam dus...dar macar zapada sa avem!

va pup dulce, dulce si revin maine dupa pregatiri!
somn usor!

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

fetelor, am intrat abia acum sa va zic Sarbatori cu bine, ce a mai rams...
imi cer mii de scuze dar a fost nebunie mare...
Mosu a venit incarcat, dar...
Victor a fost rugat de niste prieteni sa o faca pe Mosu, i-au adus vcostum super frumos. A trebuit sa il sofez eu pana acolo, ca el abia vedea in fata ochilor, plus concentrat sa nu scape peruca, fesu si toate alea. Dupa ce l-am adus acasa, Andrei a acceptat cu chiu cu vai sa se duca la culcare. Pe la 11 noaptea am scos cadourile si le-am pus sub brad, si n-am apucat sa ne intindem pe sofa la tv, ca apare Andrei: Gata, ati pus cadourile? Ne-a bufnit rasul, el si-a desfacut cadourile, a fost super incantat. Dupa ce s-a potolit, desfacut toate, s-a culcat incantat. Noi abia atunci am realizat va am uitat sa ii mai punem un cadou, ultimul film cu Harry Potter. L-am pus. Dimineata cine topaia prin casa? Andrei! A venit intr-o fuga si mi-a zis: the real Santa mi-a adus ultimul film cu Harry, am colectia completa yupiiiiiiiiiii. Ce sa va zic am ras copios...

De revelion vom merge la niste prieteni...
dar mai revin sa va povestesc cum a fost la Boxing day!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput