Durerea unei pierderi de sarcina (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Idaira, e mult prea mica sa se vada ceva la ecografie... PLus ca factorii calitatea aparatului si calitatea medicului sunt exterm de importanti. Si eu am facut o ecografie devreme asa la prima sarcina si nu se vedea nimic. Doar testul de urina era pozitiv. HCG-ul o sa te lamureasca daca il faci la 48 de ore a doua oara. Eu zic sa stai cumintica si sa astepti fara sa te panichezi ca asta iti face cu adevarat rau. Doctorii dau de multe ori niste diagnostice bazate pe absolut nimic, doar asa ca sa zica si ei ceva sa nu pleci "cu mana goala" de la ei. Cat despre a-ti pierde increderea in DD, nu ai voie! Nimic nu se face fara stirea, voia lui si fara inainte-stiinta lui ca e mai bine asa. Of, pastreaza-ti taria si cumpatul si ai rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Ia uite ce povesteste mamica de mai jos:

quote:
Originally posted by Lilly79

Cu 4-5 zile inainte de CM am simtit un fior in burtica si ceva care se "instala" acolo (nu stiu cum sa descriu altfel). Dar...nu am crezut pana nu am vazut pe test in prima zi de intarziere (in ziua 13 fusesem la eco si-un doctor mi-a zis ca e un chist functional, nici urma de folicul, asa ca nu prea-mi venea a crede ca e chiar bebe).
Iar acum, bebe mic da din picioruse , si de-abia astept sa-l tin in brate.

Lilly 19+ Bebe

Doctorii, chiar si cei mai buni dintre ei sunt intr-un domeniu care de multe ori ii depaseste cu mult: acela care nu are cum sa fie mai putin decat o minune - a da viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

idaira, te rog din suflet nu dispera, mai cere o parere, asteapta sa vedem analiza de singe, aici nici macar nu-ti face eco la virsta atit de mica....., mai cere 1 parere, dar stai sa se faca mai mare piticul, mi-a venit sa pling la mesajul tau, am simtit toata dezamagirea si disperarea ta, uite putina forta de la mine draga mea!

irlandeza, cred ca e MARELE MOMENT, asa ca-ti doresc sa ai o nastere ca a mea cu david usoara ca un fulg!nastere usoara draga mea si un bebe sanatos foc!!!!!!!

laura, ma gindesc la tine tare mult, da, faci 01 inainte de nr ce ti l=am dat, dorm cu telefonul, il am tot timpul dupa mine, deci ma poti anunta linistita, oricum eu simt, ca deja te-am visat!galeria continua ptr tine draga mea, va fi bine, vei fi o mamica minunata, si te vei descurca cu bebe mic, uite si eu imi faceam aceleasi griji cind l=am avut pe dominic si uite ca are 3 ani jumate!nastere usoara draga mea prietena, ca un fulg, stii tu, si un bebe sanatos foc! la treaba majoretelor ptr fetele noastre

HAIDE LAURA, HAIDE IRLANDEZA, HAIDETI BEBE MICI!!!!!!!!!!

va pup tare pe toate

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc, fetelor, pt galerie. De acum ne mai "auzim" dupa ce voi veni de la spital! Sa dea Domnul sa auzim numai de bine

Idaira si eu zic sa mai mergi la alt dr, la un eco mai bun. Nu cred ca nu mai e bebe, poate intri si ne spui si noua rezultatul la Bhcg.

40+ AMR 1 zi
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

gataaa??????ajunsei bine????incepem galeria?
intai sa va spui si io La multi aniiiiisa aveti un an cat mai bun..va pup pe toateee..
si acu galerieeeeee
hai irlandezooooooooo
1..2...3...siiiiii
Lauraaaa pentru tine incepoe maine da?pana atunci te puppp
revin...

www.123greetings.com/events/christmas/spirit_of_christmas/spirit4.html" target="_blank">Veniii Craciunul

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Multumesc fetelor, sunt asa emotionata.....
Deocamdata sunt tot acasa, astept durerile cele mari ca sa merg la spital.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 1 zi ?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Buna seara dragele mele si un calduros si sincer "
La multi ani!".Vroiam sa va intreb ceva deoarece sunt tare neduerita.Am pierdut acum 2 luni o sarcina de 5 saptamani obtinuta prin fiv.A fost de fapt un avort menstrual si in ciuda faptului ca am fost internata in spital si supravegheata, nu m/au chiuretat.Acum , la primul ciclu dupa pierdere, am sangerari intermitente, combinate cu o scurgere maro de vreo 3 saptamani. Am sunat dr. la Bucuresti si mi/a zis sa iau niste calciu ca e normal sa fie asa...Chiar ma ingrijoareaza aceasta...menstra prelungita.Care e parerea voastra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

La multi ani!!!Sa dea Dumnezeu sa aveti un an asa cum vi-l doriti!

Laura sa ai parte de o nastere usoara si un copilas sanatos!Recuperare cat mai rapida si mult laptic!
Sa fii curajoasa,maine visul tau cel mai de pret se va implini!

Multi pentru toate fetele!

Mirela
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

lorelai_lorelai io zic ca nu e bine..parerea mea e sa mergi totusi la un echo sa vada doctorul ce e pe acolo..io zic ca nu-i din cauza calciului..ai grija nu-i de glumit cu asta..eu asa am stat ..tot pe baza doctorilor sa stau linistita ca e bine..am stat 10 zile si daca mai stateam asa cum ziceau ei..puteam sa fiu dusa acum..
irlandezooooo te pupppp voi fi aci si voi tipa cat voi putea de tareeeeee..sa ma auzi fatooooo..

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

lorelai, cel mai bine sa mai consulti un medic, si eu am singerat, dar la mine a fost chiuretaj, apoi ciclurile au fost aiurea

laura, ne vom auzi sigur cu bine, io am telefonul cu mine tot timpul, iti tin pumnii strinsi tare draga mea, haide lauraaaaaaaaaaaaaaa si micul viteaz haide bebe mic

irlandeza, haide irlandeza, respira adinc, , inspira, ufffff, plimba-te prin casa ca sa coboare bebe, fa o baie fierbinte(accelereaza travaliul, usureaza durerea) maninci ceva usor(iaurt, etc)sa ai o nastere cum ti-ai dorit-o!

mirelush, cum esti?

idaira, care este rezultatul

va pup tare

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput