Durerea unei pierderi de sarcina (53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Vin de la dr...mi-a facut echo si nu se vede nimic,nici sac,nimic...Interpretarea lui: ori a fost sarcina si s-a resorbit ori e prea mic,cu toate ca ar fi trebuit sa fie format macar sacul... am repetat bhcg,dupa-amiaza am rezultatul...Mi-a zis sa intrerup Utrog si sa astept,probabil ca sa-mi vina CM.Culmea e ca acum nu mai am nici pete,dar ce folos???!!!!
Nu pot sa cred ca mi se intimpla din nou...probabil ca nici nu are rost intrebarea DE CE?????
Pot eu sa cred in minuni,realist vorbind????!!!!! Incet-incet nu mai pot crede nici in DD...ma doare atit de tare sufletul ca nici nu pot respira...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Idaira, draga mea
imi pare rau de ce ne povestesti, dar poate poate, asteapta si Bhcg -ul, fii tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Va urez ca 2008 sa va aduca numai bucurii, impliniri si bebei sanatosi!
Laura si irlandeza: nastere usoara!

Idaira, imi pare tare rau ca si tu treci prin ce am trecut eu in urma cu o luna. Am reusit dupa mai bine de un an sa raman iar gravi, iar bucuria nu a durat decat o saptamana. Daca sarcina nu e viabila, se elimina singura. Ai grija de tine si nu dispera, viata merge mai departe si sigur vom reusi!

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana73 spune:

La multi ani
Fac parte din aceasta categorie , am pierdut o sarcina acum trei luni, o sarcina e care mi o doream de foarte mult timp o sarcina descoperita tarziu.Am ramas insarcinata cand nu ma asteptam de loc sa raman, desi doctorii nu mi mai dadeau sperante.Nici nu vreau sa povestesc cat de greu a fost, din toate punctele de vedere. Am totusi speranta ca dumnezeu imi va darui altul cat de curand.Desi nu am scris pana acum am intrat mereu si am citit mesajele voastre.Am fost doar un musafir tacut.Sunt departe de tara si sincer m am saturat de doctori pana peste cap nu mai cred in nici unul.Vreau doar sa va intreb daca o chestie pe care cu siguranta cineva va sti sa mi raspunda sa ma ajute.
Anul asta am fost acasa in romania si am facut si analizele hormonale la una din ele a isit mai prost , doctora mi a dat sa iau ultragestan ovule cate 2 seara .Zicea ca ma va ajuta sa sustina sarcina in cazul in care raman insarcinata. Acest tratament trebuia sa l urmez 3 luni.Acum au trecut 3 luni, oare o fi bine sa l iau si de acum in colo mai ales ca am pierdut o sarcina.
Daca cineva stie sa mi raspunda ii multumesc din suflet.
PS. irlandeza pe tine te urmaresc inca de acum 2 ani,locuiesc in dublin. Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Idaira imi pare tare rau, dar macar priveste partea buna a lucrurilor ai reusit sa ramai gravi iar data viitoare cu un tratament bun va fi totul ok pana la capat. ai mare grija de tine, te pup si fii tare.
Irlandeza nastere usoara!!!!!!! nici eu nu ma pricep la contractii da am citit ca daca sunt la 5 minute atunci chiar vine bebe. asa ca sunt pe faza si iti tin pumnii sa vina cat mai rapid si usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Idaira, cuvintele sunt de prisos, imi pare sincer rau. Sper ca Bhcg-ul sa dea o veste buna.

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Ariana, eu nu am luat utrogestan inainte de sarcina, poate fetele te pot ajuta. Nu cred ca face rau, doar ca e important sa-l iei dupa ovulatie, nu toata luna, am citit ca altfel actioneaza ca un contraceptiv.

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Multumesc fetelor, dar sunt tot acasa deocamdata. La un moment dat m-am intins in pat si m-au lasat durerile. Am crezut ca sunt contractii false, dar de vreo 2 ore, au reinceput, chiar daca stau in pat sau in picioare. Inca nu merg la spital, astept sa vad daca ma doare mai tare, pt. ca deocamdata sunt suportabile contractiile, chiar daca dureroase.
Daca e sa plec la spital , intru sa va scriu. Am cateva nr de telefon, dar de la fetele de la Odisee, de aici n-am nr. nimanui.

Idaira, nu dispera, deocamdata asteapta rezultatul BHCG, poate e doar o alarma falsa.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 1 zi ?!?!

Mergi la inceput

Idaira, te asteptam cu vesti
Te imbratisam cu toata dragostea si suntem langa tine orice ar fi

Mergi la inceput

Irlandeza,
sa ai o nastere usoara si sa te bucuri dil plin de comoara ta
Iti tin pumnii