Durerea unei pierderi de sarcina (53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Revin si eu la aceasta odisee . Va multumesc pentru mesajele de incurajare si va urez la toate sa aveti un an nou cat mai bun si bebici sanatosi .

Pot sa spun ca mi-am mai revenit putin dupa chiuretajul din 27 decembrie , revenit in sensul ca reusesc sa nu mai pling in continuu.
Miine ma duc la dc la control sa vad cum e .

In rest am inceput noul an cu hotararea ferma ca voi mai incerca inca odata nu voi renunta la ideea de bb2 desi in afara de sotul meu apropiatii ne-au sfatuit sa renuntam ca de suntem la o anumita varsta ( eu 35 luna urmatoare el 37 ).

Ma bucur sa gasesc aici numai fete optimiste chiar daca fie care a incercat aceasat durere.

Oana si Iza de 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Am intrat sa doresc Irlandezeisi Laurei Ioana o nastere cat mai usoara si bebici mici ,dulci si sanatosi.Chiar daca sunt ff ocupata ma gandesc la voi si abia astept sa vad primele poze cu puiutii vostrii si sa va aud experientele marelui moment,nasterea.Curaj fetelor!Sunt cu gandul la voi!NASTERE USOARA!!!!!!LauraIoana,Irlandeza-NASTERE usoara!!!!!

Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

La multi ani si un an nou plin de bucurii!Sper ca anul 2008 sa ne aduca mult doritul bebe!

Laura-Ioana, Iralndeza ma gandesc la voi si va doresc sa aveti o nastere cat mai usoara, un bebe perfect sanatos si mult curaj!

Lauriciu te-am visat ca aveai un baietel, cu toate ca eu pana acum am zis ca e fetita.D'abia astept maine dimineata sa aflu ce e bebe.

Am vazut ca avem noi gravidutze.Va doresc o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!

Pun majoretele la antrenament deja, ca maine dimineata vor avea mult de lucru

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Laurica si Irlandeza, nastere usoara!!!!!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

laura, irlandeza, haideti fetelor ma gindesc la voi cu sufletul la gura!

idaira, cum e rezultatul ala?

va pup tare

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu am visat doo fete frumoase, brunetici, perfecte, una a Laurei, una sigur a Irlandezei. Si m-am trezit sa citesc pe aici vestile pe la 2 juma

Irlandeza si Laura

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

AM PIERDUT DOPUL......SI AM CONTRACTII......Mergem la spital. Doamne ajuta.
Va pupam.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

40+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 0 zile ?!?! O FI AZI ZIUA CEA MARE ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Irlandeza,
Doamne Ajuta, sa ai o nastere usoara , fara nici un fel de probleme

Laura, ma rog si pentru tine, stiu ca o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Hai Iralndezaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! , , , , , , , ,

Laura- Ioana - nastere usoara , , , , .

Idaira - cum esti? Povesteste-ne. Mai du-te la un medic. Ti-ai mai facut vreun test de sarcina? Suntem alaturi de tine.

Michelle- cum e cu familionul????

cmyry
- ce face bb? cand mai mergi la doctor?

Falvia - avem si noi zapada muuuuuuuuuuuuuuuuulta! Acum cand dau de zapada ma gandesc la tine

kity2004 - ma bucur ca te-ai mai linistit, si incerci sa o iei de la capat. Doamne ajuta!

Pupici,
Miha

http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

LA MULTI ANI! Dragi fete sper sa aveti un 2008 asa cum vi-l doriti cu multe teste pozitive si multi bebei sanatosi.

Laura, Irlandeza sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi. Va tin pumnii stransi si abia astept vesti de la voi.

Cristina 20+ viitoare mamica de

Poze

Mergi la inceput