Durerea unei pierderi de sarcina (53)
Raspunsuri - Pagina 12
alinushca spune:
Paaaai... te simti intr-un fel anume?
Of, Doamne da sa te tina acolo si sa scapi usor ca un fulg, sa poti respira si tu usurata in noul an! Oau, o sa fiti mamici de capricorni ca mine... tough job!
Tin pumni strans stransi! Doamne ajuta pe amandoua!
Ninia81 spune:
Irlandeza, Laura, nastere usoara va doresc! Sa fiti in 2008 mamici fericite si sa aveti bebei cuminti si sanatosi!
Mav
, Alinushca
, Flavia
si toate fetele va spun sa aveti un an nou plin de sanatate, bucurii si sa fim cu toate fericitele mamici ale unor bebei frumosi!
Pentru mine va fi un an an plin, peste aproape o luna ma casatoresc si tot anul asta incepem proiectul bebe. Doamne ajuta!
La multi ani, fetelor!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
oana_oana26 spune:
Sa aveti un an bun, sa fiti sanatoase, fericite si implinite
Felicitari proaspetelor mamici, proaspetelor purtatoare de bebici in burtik si facem galerie pentru fetele noastre minunate
LA MULTI ANI
Michelle81 spune:
iRLANDEZA-nastere usoara ca un fulg iti doresc si un copilas sanatos!Nastere usoara!
LA MULTI ANI FETELOR!!!!!!!!!!!!
Ingerasul nostru
SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM
Inca putin pana la CRACIUN
miha74 spune:
Una calda ...alta rece...felicitari july pentru cele doua liniute si o sarcina usoara iti dorim. Sa fie intr-un ceas bun!
kitty - imi pare tare rau...dar viata merge inainte, si asa cum zicea povestioara "rabdare".
Michelle - cum e cu familia????
Alinushca- cum stai cu foliculii, citeam in urma, ca ai ovoulat tarziu...ai si prestat?
In alta ordine de idei, acu m-am intors de la coafor, m-am facut frumoasa ( de parca mai era nevoie
) si ma pregatesc sa intru in noul an plina de optimism...si cu gandul la bb care va veni.
LA MULTI ANI si Voua! si un an 2008 plin de vesti bune, muuuulte bucurii si BAFTA multa!
Va pup,
Miha
http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
Uitasem ceva foarte important:
Sunt si eu pregatita cu galeria
, 

Laura-Ioana si Irlandeza - NASTERE USOARA si va asteptam cu vesti de la foarte bune in SUS.
Miha
http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
irlandeza spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE
CASA BUNA CU BUCATE
DRAGOSTE PE SATURATE
BANI LA GREU, NOROC CU CARUL
LA MULTI ANI SI SUS PAHARUL.
AN NOU FERICIT !
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
39+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 3 zile ?!?! 
irlandeza spune:
Ne-m intors de la spital. Totul e bine, au monitorizat-o pe motana, e happy, inca nu vrea sa vina. Am scapat de controlul manual. Mi-au dat niste ciorapi lungi, speciali pt. durerile de picioare, ca sa nu fac cheaguri de sange pt. ca nu ma misc. Cam tarziu as zice eu.
Mai am programare pe 3 ianuarie,( cand am DPN) cu dr. in a carui echipa sunt, si daca pana atunci motana nu da semne ca vrea sa vina, s-ar putea sa-mi provoace nasterea , din cauza durerilor de picioare. Cezariana iese din discutie, atata timp cat nu suntem in pericol. Se feresc ca de dracu' de ea. Cam asta a fost.
Fetelor, multumesc pt. galerie. Chiar am nevoie , ca MI-E FRICA !!!!!!!
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
39+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 3 zile ?!?! 
alinushca spune:
Irlandeza, deci sunteti inca la pachet. Eh, asta e, poate vrea musai sa vina in 2008 ca e mai rotund decat 2007. Asteptam pe-aici cu galeria! Cred ca ciorapi din aia se gasesc de cumparat. Numa sa fi stiut la timp ca iti trebe. Nasa mea poarta mereu ca are neste problemutze.
Miha74, cum stau cu foliculii ? Pai in ziua 19 nu se sparsese si era de 15... dreptul (ovarul) statea cuminte. M-am cam enervat ecografistul cu remarcile lui. Il schimb. Noi am incercat sa stam cuminti ca nu a trecut decat un ciclu de la menstrual.
Ninia, asta da fel de a incepe noul an: cu nunta. O sa fie o zi superba! Si io tot Ianuarie am ales si a fost superrrrr (si nu frig)! Sa ti se implineasca toate planurile! 
Musette, pe unde esti mai? Tot prin calatorii ? Distractie maxima! Te mai amenint o data: distreaza-te acum ca de la anu esti mamica si o sa trebuiasca sa fii mai cuminte o vreme! 
Michelle, imi pare rau pentru Z1, dar ma bucur ca ai parte de asa sarbatori frumoase si ca intri plina de veselie in noul an! Asa sa o tina tot anul si ma rog sa ai repede si un test pozitiv!
L58
nu ne-ai mai zis ce-i cu tine.
Idaira, ai dat bomba si ai fugit. Ce faci?
Va pup pe restul si va doresc numai bine!
Idaira spune:
Va doresc din suflet un an nou mai bun decit toti astia care au trecut,sa fiti sanatoase si la minte si la trup ,ca e cel mai important!
Laura si Irlandeza,va doresc nastere usoara si multa sanatate la bebelusi!
Alinushca multumesc frumos ca mental m-ai pus in fruntea listei de viitoare insarcinate.Uite ca a fost sa fie! Iti doresc sa-ti rezolvi dereglarile hormonale si sa vii cu o veste mare cit de curind!
Flavia va doresc tot binele din lume si ma bucur ca ai ramas pilonul principal aici.Toate fetele trag ca ata la tine si asta spune multe des`pre tine!
L5845 esti o fata de nota 10,sper din tot sufletul sa ti se indeplinesca dorinta cea mai vie si sa fii o mamica de 2008!
andreea16s,Teo,Irda va doresc o sarcina fara probleme in continuare!
Michelle draga mea colega de suferinta,nici mie nu-mi vine sa cred! N-am nici un fel de simptome iar mintea e numai la timpenii! Stiu foarte bine cum te simti in prima zi dar mai stiu ca sint ai tai acolo cu tine si ca ai in jur numai persoane care te iubesc si ar face orice ca sa fii fericita! 2008 sa-ti implineasca visul iti doresc!
Ninia81 ai sa fii o miresica frumoasa si cu siguranta ca totul o sa iasa asa cum planuiti!
Mav ai mare drepatate in ceea ce-i scriai lui Kitty,e deja mamica si asta ii poate da forta de a putea trece mai usor! De multe ori citesc ce mai scrii de Sebi,va doresc un An nou mai bun si plin de sanatate!
oana-oana stiu ce simti si nu o spun doar asa! 3 ani in care am asteptat luna de luna cu sufletul la gura, in care am fost culcata la pamint efectiv de 2 ori,cind mi s-a interzis efectiv bucuria unui test pozitiv pt ca mi s-a declansat un avort menstrual,cind dr imi spuneau sa ma gandesc serios la tehnici de reproducere,cind starea mea actuala era de tristete efectiv iar de zambit uitasem... sper sa uiti de tot ce e rau si sa privesti cu optimism in viitor!
Cristina-ana ai un flacau pe cinste! Sa fiti sanatosi si numai bucurii pt 2008!
Cristina26 n-am cuvinte pt Ingrid! Un an nou plin de impliniri!
Kosir chiar daca esti departe sper sa ai cel putin acelasi sarbatori frumoase care le aveai acasa,daca nu mai frumoase si sa te bucuri din plin!
miha74 iti doresc sa ramii la fel de optimista si in 2008!
danangie distractie placuta la Paris si sa ne spui cum a fost la echografie cind ai sa te intorci!
Mirelush tare ma bucur ca putem intra de minuta la odisee chiar daca eu nu ma vad de nici o culoare gravuduta!
Imi cer scuze daca am omis pe cineva,va pup pe toate fara exceptie si sa ne citim sanatoase la anul!