Durerea unei pierderi de sarcina (53)
Raspunsuri - Pagina 11
alinushca spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
Va pup pe toate, sunteti minunate, cum gasiti cuvinte de incurajare pentru toata lumea, chiar si in perioada asta cand lumea de obicei e in vacanta si uita de restul lumii :)
Nu-i asa ca-i minunat ?
Ninia81 spune:
JulyMorning, nu mai gandi asa!Stiu ca este imposibil sa nu ai temeri, dar trebuie sa crezi in minunea asta. Gata! Acum esti insarcinata si trebuie sa crezi asta!Lasa deoparte gandurile negative si priveste cu optimism...gandeste-te la bebe ca la cel mai bun lucru care ti se putea intampla...gandeste-te la el ca la un dar primit acum in preajma sarbatorilor de la Dumnezeu in colaborare cu Mosul...Bucura-te de aceste clipe si lasa grijile deoparte!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
Laura Ioana spune:
Michelle
imi pare tare rau pt Z1, dar sigur vei avea un an minunat daca il incepi asa frumos alaturi de cei dragi! Multumesc pt incurajari, sper sa va dau vesti bune pe 3 ianuarie.
Mirelus
eu iau pt stomac rennie, e permis in sarcina. Totusi sa intrebi un dr inainte, ca nu stiu sigur daca e permis si in primul trimestru (are Ca si asta stiu ca nu-i prea voie sa-l iei). Din pacate durerile de stomac sunt normale si destul de intalnite in sarcina, sper sa nu ai decat o problema temporara.
Asheaaa: joi, 3 ianuarie, sunt programata la cezariana. La ora 7,30 ma prezint la spital, mi se fac analizele premergatoare nasterii si, tot in cursul dimineatii, fac operatia. Doamne ajuta sa fie bine
Eu mai stau cu genunchii stransi in noaptea asta si maine, ca vreau sa se nasca bebe in 2008
dupa aia nu are nimic daca vrea mai repede de 3 ianuarie (desi va spun ca mi-e tare frica de ce va fi).
Mi-e cam teama si ca nu ma voi descurca cu bebe, ca nu voi sti ce sa fac cu el/ea
39+
AMR 4 zile
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Liana30 spune:
va pup pe toateee si numai impliniri in noul an..
vorbim la anul![]()
www.123greetings.com/events/christmas/spirit_of_christmas/spirit4.html" target="_blank">Veniii Craciunul
Putin cu putin se aduna marea...
Pepsi spune:
michelle, imi pare rau draga mea de Z1, merci mult de sms, m-am bucurat tare mult
july, felicitari, e normal tot ce simti, pina nu il tii in brate asa va fi, dar incearca sa gindesti pozitiv
laura, m-am gindit tare mult la tine azi, cum esti? cine ne anunta?galeriaaaaaaaaaaaaa incepeeeeeeeeeeeeee SA AI O NASTERE CA UN FULG, asa cum mi-ai urat Tu mie si a mers, si cel mai important SA AI UN BEBE SANATOS!te pup si te string tare in brate draga mea, nu uita carabusii aia visati de tine sint semn bun, de data asta va veti intoarce 3 sint sigura!am emotii de parca nasc eu!majoretelor la treaba nu leneviti de sarbatori

mirelush, cum esti?
teo,sanatate multa sotului, si tie, mai ai si tu putin!
irene, bafta sa iasa bebe!
va pup tare pe toate fetelor dragi!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Laura Ioana spune:
Flavia
deja ai pus majoretele la treaba? Uite ca eu nu am somn, de o ora bantui prin casa si fac treaba, ca sa nu pierd timpul
Imi poti da pe PM un nr de tel la are sa-ti trimit mesaj cand va fi momentul?
Multumesc mult, ma voi gandi la toate fetele de aici, care se roaga pt mine si imi vor numai bine
39+
AMR 4 zile
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
irinabobe spune:
Laura hai ca pe 3 facem galeria sa ai o nastere usoara. In rest sunt convinsa ca totul va fi bine si de la anul ne vei spune cum e sa fii mamica.
Michelle imi pare rau pt z1 dar va trece si asta si de la anu va fi un nou inceput. Eu una chiar sper sa fie un an mai bun pentru toate.
Fetelor va spun de pe acum La multi ani!!! un an nou cu cat mai multe impliniri si bucurii si sa dea D-zeu ca anul acesta sa fim toate mamici.
Flavia pupa dintosii si pt mine.
jojo_miha spune:
Fetelor va doresc ca noul an sa va aduca bebelusi mult asteptati,multa sanatate si cat mai multe realizari!
Laura Ioana iti doresc o nastere usoara si un bebe mancacios si fara colici.
LA MULTI ANI!
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36
mav spune:
Neatza!
Fetelor, dragelor, sa va aduca Noul An numai sanatate, dragoste si bucurii si impliniri cum n-ati mai avut pana acum!
Cu scuzele de rigoare pt intarziere:
Idaira si Mirela, felicitari pentru sarcini, sa fie in cel mai bun ceas!!!!
Gina, Stefania, felicitari pt nasterea comorilor voastre! Sa dea Domnul sa aiba parte numai de tot ce-i mai bun pe lume!
Gina, pozele voastre sunt superbe!
Stefania, sa traiesti cu numele!
Alinushca, La multi ani, iubita! Sa-ti aduca numai impliniri (pe toate planurile) noul an din viata ta! Ce-i cu tine, peste tot esti parca tot un zambet....?! Ascunzi vreun mister, fata frumoasa?
Cristina26, eu inca n-am primit nimic la posta... Nu ai apucat sa mi-o trimiti si mie pe Ingriduta? Va pup mult!
Irlandeza si Laura, mai aveti atat de putin pana la momentul cand va veti alinta bebelusii la piept! Sa aveti nasteri usoare, bebelusi sanatosi si luptatori si sa va refaceti rapid! Abia astept sa va vad fericite in poze, cu minunile voastre in brate!
Flavia, am primit e-mail-urile de la tine, saru-mana! Sper ca anul ce bate la usa sa va aduca sanatate si stabilitate, sa se descurce foarte bine sotul tau cu noul job si tu sa poti sa mai fii aproape de baietii tai minunati, atat cat o fi nevoie! 
Lau-Meli, te imbratisez strans! Din tot sufletul iti doresc ca in 2008 sa ti se-ntample MINUNEA!
Teo, multa sanatate si tie si sotului tau si... mai pune-ne niste pozici cu burtica!
Michelle, imi pare rau ca esti iar dezamagita... si sincer, nici nu stiu ce sa-ti spun sa te incurajez... si sa nu sune aiurea... nici eu nu-s in apele mele... desi am toate motivele din lume sa fiu multumita, fericita, recunoscatoare.... am fost si inca sunt atat de deprimata zilele astea... (de-asta nici n-am mai scris aici, ca n-am vrut sa schimb starea de spirit).
Kity2004, din pacate... faptul ca esti deja mamica... nu iti va lua durerea pricinuita de pierderea unei sarcini dorite... Poate ca ajuta, pt ca trebuie sa te mobilizezi sa-ti "revii" (desi niciodata nu vei mai fi ca inainte...), sa ai grija de copilul pe care il ai deja.... Dar numai tu stii ce-i si ce va fi in sufletul tau... Uneori vei putea sa ascunzi durerea ta fata de cei dragi, din jurul tau, dar alteori... va fi atat de greu sa o duci singura... Te inteleg atat de bine! Iti sunt alaturi!
Numai bine tuturor!
Fug si eu la bucatarit...
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
irlandeza spune:
Mav 
Noi plecam la spital, la control, sa vedem ce zice dr. Intru mai pe seara, daca nu m-or "retine" acolo.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
39+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 3 zile ?!?!