Durerea unei pierderi de sarcina (53)
Raspunsuri - Pagina 10
alinushca spune:
quote:
Originally posted by blueeyes2003
Fetelor,vape toate,sper sa mai intru diseara,eu nu prea ma simt bine,am o durere insuportabila de stomac si o senzatie de gol care ma innebuneste si nu stiu ce sa iau.
Azi-noapte am luta un No-spa dar nu mi-a facut nimic!
Voi stiti ce mai este safe pentru astfel de dureri?
Revin mai pe seara!
Mirela
Our little Miracle!
In asteptarea Craciunului!
Ce ma bucur ca ai intrat si ca esti bine. Cu durerea, in afara de No-Spa, nimic! Las-o sa treaca. Daca dupa o zi e inca acolo, suna medicul. Altfel, poate doar multa cumpatare la papica zilele astea!
Idaira spune:
quote:
Originally posted by lariana
Fetelor am si eu o problema si v-as ruga sa-mi spuneti daca cineva stie despre ce e vorba.De 22 de zile astept sa-mi vina cm.Testele,4 la numar sint negative.DR mia spus sa mai astept pina la 46 de zile. De ce oare?Ce as purea avea?
Iubita,eu in ultimul timp am avut parte de dereglari hormonale la greu,CM foarte redus,in fine,ce vroiam sa spun e ca,ca mie mi s-a dat Duphaston sau Utrogestan 2/zi si cert e ca dupa 7 zile de trat imi venea CM.
Michelle81 spune:
Idaira-nu imi vien sa cred!felicitari iubita din toata inima,scuze ca nu te-am felicitat mai repede dar nu am mai intrat ca nu am avut timp si acum sunt tot pe fuga!felicitari din toata inima!
LauraIoana-nu stiu cand mai pot intra asa ca iti doresc de pe acum sa ai o sarcina usoara si un bebik sanatos,abia astept sa ne arati primele poze sa ne povestesti prinele senzatii!Nastere usoara draguta fata luptatoare!
Din pacate la mine nici acum nu e nimik caci am deja simptomele de fiecare luna inainte cu o zi doua de cm...insa nu am sa ii bag pe urati in seama(desi stiti bine cat pot fii de dezamagita) dar sunt bucuroasa ca sunt ai mei aici,ca ne simtim tare bine impreuna desi suntem obositi ca abia avem timp sa dormim...
Va doresc la toate un an nou fericit,plin de vesti bune si numai si numai bucurii!!!!!Un an mult mai bun tuturora si fiti puternice ca pana acum!va pup dulce!Va doresc ca noul an 2008 sa ne dea tuturora putere,speranta si sa reusim cu toate sa ne vedem visul implinit!!Multa sanatate,fericire putere si tot ceea ce va doriti!Din partea mea aveti tot respectul pentru ca nu ati renuntat nici una oricat de greu va fost1va pup!!!
Ingerasul nostru
SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM
Inca putin pana la CRACIUN
Michelle81 spune:
Oana-oana26-draga mea am citit mesajul tau si imi cer mii de scuze ca nu am avut timp sa iti raspund...te inteleg atat de bine...de cand astept si eu sa mi se intample minunea si iata ca .nimik,as minti sa iti spun ca nu imi pasa ca nu ma doare ca nu sunt dezamagita pentru ca sunt sa stii foarte trista pt ca nici de data asta nici la mine nu a fost sa fie desi am sperat in sinea mea ca voi trai si eu in curand aceasta minune.Iti spun sincer ca daca nu erau ai mei aici sigur picam intr-o depresie foarte grava acum in preajma sarbtaorilor,dar asa de dragul lor,am ascuns ceea ce simt,ceea ce imi doresc cu ardoare...E greu intradevar fara cuvinte si stiu cat doare si cate intrebari ne punem mereu...Iti doresc ca de dragul persoanele care le iubesti sa incerci sa lasi tristetea putin deoparte,sa iti rezervi"un timp"numai al tau in care sa nu fii deranjata ,in care sa iti pui intrebari,in care sa plangi in care sa faci ceea ce simti dar nu lasa ca aceste stari sa iti afecteze viata zilnica pentru ca apoi vor fi afectate multe persaone din jurul tau fara ca sa observi...si sa stii ca nici sotului tau nu ii e usor numai ca el vrea sa te incurajeze pe tine de aceea iti spune"lasa luna viitoare"ca sa nu iti pierzi speranta si sa o pastrezi pentru fiecare luna1te imbartisez si iti doresc ca anul in anul 2008 sa nu mai versi nici o lacrima de durere ci numai de fericire,sa te vad in poze cu bebikul sanatos!!!
Ingerasul nostru
Michelle81 spune:
Sunt ziua
1..........
Ingerasul nostru
Ninia81 spune:
Michelle, imi pare rau pt ziua 1.Sunt sigura ca anul 2008 va fi un an bun si pentru tine.
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
IreneCAM spune:
offffff, Michelica, ce rau imi pare...stiu cat esti de dezamagita, si eu am avut o z1 cumplita luna aceasta...
capu' sus, mergem mai departe, ca daca ne-am pus in gand sa reusim, nimic nu ne poate opri, 2008 va fi anul nostru!!!
Apropo de asta, io's in z14 si ma lua o frica...asta e culmea, eram trista ca nu va fi sotul acasa si ca "ratez" perioada propice
, acum a venit si eu am intrat in panica
, cine sa ma mai intelega!!!Sper sa-mi treaca![]()
Pana una alta, noi suntem iar in bucatarie, sotul meu face tort, piftie, salata boeuf, iar eu ii sustin moralul![]()
Va pup pe toate!!!!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
blueeyes2003 spune:
Michelle imi pare rau pentru Z1!
Stiu cum este,dar incearca sa nu te dai batuta,mergi inainte si lupta pana iti implinesti visul.
Iti doresc din suflet ca anul ce vine sa iti aduca bebele mult asteptat!Sunt sigura ca asa va fi!
Irene spor la pregatirile pentru revelion si la...
Nu rata perioada fertila!
Multi
tuturor!
Mirela

Our little Miracle!
oana_oana26 spune:
Draga mea Michelle, iti multumesc din suflet pentru cuvintele calde si pline de sinceritate, am senzatia ca tu ma intelegi foarte bine si sa stii ca m-am gandit mult la starea ta de acum cateva luni, e cumplit de greu
Imi pare rau pt Z 1, iar despre mine pot sa-ti spun ca sunt in Z 32, nici urma de urati si nici urma de test pozitiv, deci e vb despre o mare dereglare desi nu prea inteleg de ce ca iau Duphaston din z15 in z24 si ar fi trebuit sa apara, dar , asta e, asteptam
Te pup dulce si iti doresc un an 2008 plin de sanatate si bucurii
JulyMorning spune:
Multumesc de incurajari, fetele!
Sunt cam bulversata, incerc sa nu ma gandesc la ce e mai rau si nu imi reuseste mereu, mai ales ca n-am nici un simptom, la fel ca data trecuta, cand n-a iesit bine. Stiu teoria cu fiecare femeie e unica si nu reactioneaza la fel, dar eu nu ma simt insarcinata. Nici macar nu ma pot gandi la "el" ca la un bebe inca...
Va pup pe toate, sunteti minunate, cum gasiti cuvinte de incurajare pentru toata lumea, chiar si in perioada asta cand lumea de obicei e in vacanta si uita de restul lumii :)
_
Our future determines our past