Durerea unei pierderi de sarcina (53)
Raspunsuri - Pagina 13
Ninia81 spune:
Multumesc mult fetelor pentru gandurile bune! In februarie avem cununia civila si in august nunta!D-abia astept sa vina anul nou! Sunt deja fericita la gandul ca voi avea atatea evenimente!Si la anul pe vremea asta vreau ca bebe sa fie in burtik!![]()
La multi ani inca odata si va doresc sa aveti parte de impliniri si sa va bucurati toate de bucuria de a fi mamici!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
Idaira spune:
[quote]Originally posted by alinushca
[Idaira, ai dat bomba si ai fugit. Ce faci?
Chiar mai facut sa zambesc...n-am fugit, numa ca-s terminata. C... de frica,sa nu mi se ia si bucuria asta inapoi! Ma apuca panica si daca ma crezi, as vrea sa am toate simptomele posibile si imposibile de la o graviduta ca sa fiu sigura ca e bine!
Irlandeza din cite am citit,o ai pe mama ta cu tine,e un lucru nemaipomenit! Gizuta ta e bine,sanatoasa cind ii va veni timpul va veni ea! Tre sa ai incredere ca va fi bine! Hai curaj! (e ca in bancul ala,curaj gaina ca oricum te tai!)
mav spune:
Idaira
"fii barbata" si gandeste pozitiv, mai ales ca acum chiar ai cel mai bun motiv pt asta!
Irlandeza, ma bucur ca motanica e bine. Mi-a venit sa zambesc citind postarea ta: Sebi mi-a miaunat toata ziua prin casa (azi a fost cam marait, n-a mancat, a facut febra).... Uneori vorbeste despre el ca fiind "pisicutul".![]()
alinush, ti-am raspuns la PM!
miha, cred ca deja esti la jumatatea CM, asa-i? Poate reusiti sa incepeti anul asa cum trebuie!
Cat as vrea sa simtiti cum va imbratisez pe toate!!!!!!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Pepsi spune:
laura, ti-am trimis ne meu de tel, astept mesaj cu sufletul la gura
irlandeza, bravo, bine ca e bine micuta, nici la noi nu se grabesc cu cezarienele, pe amindoi i-am nascut dupa 40s, majoretelor la treaba ptr o fata minunata!DIN SUFLET ITI DORESC O NASTERE USOARA si sa-ti tii in brate pe bebe sanatos!tu cum ne anunti?cine ne anunta?
michelle, multumim de urari draga mea, VEI REUSI sa ai bebe sanatos, 2008, asa ti-ai spus daca mai tii minte, si eu ti-am zis ca vom fi gravide impreuna, asa va fi, nu ma las atita ma rog, si tip pina vei fi gravida si-ti vei tine bebe mic in brate
mav, esti asa o draguta, merci de urari
irina, gata i=am pupat
idaira, draga mea, ce frumos mi-ai scris tu mie, lasa stresu abia astept sa-ti fac galerie la nastere, gindeste pozitiv, si io nu plec de aici pina nu va fac galerie la toate ptr nasteri, si nu vad poza aia a mea cu toti bebei nostrii, io nu ma las si nu plec
ninia, am emotii ptr tine cu nunta si restul, vai ce de tort vom minca!
mirelush, VEI AVEA un bebe sanatos, de data asta va fi bine
fetelor dragi,(nu dau lista ca e prea lunga) va pup tare pe toate, revin mai tirziu sa va colind
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
irlandeza spune:
Bine ai venit 2008 !!!!

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
39+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 3 zile ?!?! 
Pepsi spune:
LA MULTI ANI
fetelor mele dragi, fie ca toate visurile sa vi se implineasca, sa aveti sanatate, bucurii si multa fericire ca o meritati din plin suflete bune!
va pup din inima, Flavia
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Ninia81 spune:
LA MULTI ANI!!!!SA AVETI UN 2008 PLIN DE BUCURII, FETELOR DRAGI!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
IreneCAM spune:
LA MULTI ANI!!!!!! Bebei sanatosi aspirantelor si gravidutelor!!!
Laura si Irlandeza, nastere usoara, ma voi gandi la voi!
Laura, sunt convinsa ca o sa fii o mamica grozava, stai linistita ca o sa stii ce sa faci cu bebe, o sa vina de la sine
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb