FIV155

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by Ioanatugs

Se pare ca toate tauroaicele sunt puse pe fapte mari in lunile ian-martie, pentru a-si putea sarbatori zilele de nastere in mare tromba, nu-i asa??? Ma refer la tine, Nusy, eu...

.....ne intalnim in luna martie2008

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyna75 spune:

buna raluca.de ce ai ales medlife? eu am 2 fiv+icsi nereusite la cluj in 2007, iar anul asta vreau sa vin in bucuresti,dar nu stiu unde!?!mi-ar prinde tare bine inf de la tine cu privire la medlife.faci fiv cu dr predoi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

stiu ca s-a spus de atatea ori, dar va rog eu mult mai spuneti-mi si mie o data unde pastrati gonalul? in frigider sau la temp camerei. Am vazut ca pe prospect scrie ca nu trebuie tinut la mai mult de 25 de grade.

ioanatugs cat ma bucur pentru prima victorie- normospermia. va tin pumnii in continuare si bunul Dumnezeu va va raspalati.

Ca de altfel pe voi toate.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

iepurila eu tin toate fiolele la frigider,e cel mai sigur asa;atunci cand vei scoate de la frigider fiola pt injectie o lasi sa se incalzeasca putin si apoi faci injectia.Bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Boo la cate ore ai luat augmentin si doxaciclina?8 sau 12?
Kora cand mergi la marinescu afla cand se fac programarile pt. februarie,te rog frumos.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Zouzou sa ai incredere in Dumnezeu eu sunt sigura ca de data asta reusesti
Eu ce sa mai zic ca de ce mi-a fost frica nu am scapat am racit.Poate sa-mi dea tratamentul de stimulare daca sunt racita?
Fetelor va pup pe ficare in parte si va doresc din toata inima sa va tineti bebei in brate va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Iana am luat asa : doxaciclina una pe zi si augmentin una la 12 ore.

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Mihaele raceala nu te impiedica sa faci stimularea...tu cind incepi?pe 7?sa iei pe zi,pina la stimulare, 1000 mg de vitamina C...sa-ti ti mereu piciorusele calde(MAI ALES DUPA ET)...cu ce incepi stimularea?ti-ai procurat medicamentele,injectiile?incearca Mihaele si acum,cum incepi stimularea,sa fi optimista(o sa-ti povestesc mai multe despre efectele hormonilor)...daca voi reusi,voi reusi si datorita sufletului tau minunat

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

Mergi la inceput

Boodoxacilina si augumetinul ce rol au? estrogen si cortizon cumva?..sint in ceata,ca aici se dau cu totul altele,si cred ca denumirea este schimbata...dar urmaresc sa vad ce se da in plus,fata de aici

iconita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Zouzou iubita mea pe 7 vb cu domnul doctor sa vedem ce am-i zice ce tratament am-i da o sa acutl toate sfaturile tele ma duc la farmacie sa cumpar vitamina C. Te pupsi te rog din tot sufletul sa ai grija de tine si tu ai sufletul bun si minunat si esti o persoana cu incederea in Dumnezeu trebuie sa reusesti.Te pup dulce.

Mergi la inceput