FIV155

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi!
Moniland si Nusy va multumesc pentru felicitari! Sincer sa va spun nu stiu ce a dus exact la aceasta normospermie. Toata vara l-am tinut doar pe vitamine si nu stiu care au avut efectul scontat. Cert e ca in toamna i-am dat Multimaca de la Forrever si nimic altceva, timp de doua luni, a urmat o pauza in noiembrie, cand nu i-am mai dat nimic si la inceputul lui decembrie cand am vazut 28 de milioane, nu ne-a venit sa credem. Mai ales ca ne-a facut-o Anca Moisa, dr. de care fug acum ca de...altceva...insa asta a fost, ea a scris normospermie si noi am fost in culmea fericirii. Poate si frigul l-a ajutat, pentru ca stiu ca vara din cauza caldurii, scade si nr. spermatozoizilor...cine stie....oricum acum suntem mai linistiti.
Acum sunt pe inhibare pentru doua luni si spre sfarsitul lui februarie, inceputul lui martie voi fi in focuri pentru FIV-uletul meu. Fac la Giulesti cu prof. Marinescu
Zouzounaki se pare ca vom fi colege de FIV in februarie, multa bafta i-ti doresc de pe acum! Si sa stii ca admir perseverenta ta, ea va fi si cheia succesului ce va veni!! Poti sa ma treci si pe mine la Fiv de februarie-martie, pentru ca am inceput de-abia acum prima folie de Marvelon. Am asteptat sa treaca sarbatorile si postul, ca sa pot tine si o dieta adecvata. Dupa atatea legume, e cam greu sa trec la carne, dar trebuie pentru ca va fi pentru bebe. Eu de fel sunt aproape vegetariana, acum insa va trebui sa mananc si carne. oua, lapte,...asa am citit.
Cristinici la Giulesti fac FIV-ul, ne vom intilni cu siguranta!! Multa bafta si tie iubita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

buna IOANATUGS!eu sunt Raluca si sunt mai noua pe acest forum.si eu voi face fiv la medlife cred ca pe la sfarsitul acestei luni.tu ce problema ai?esti la primul fiv?ID-ul meu este raluca.leca,in cazul in care vrei sa vb!va pup pe toate ,si multi bebei in 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ioana sa ai mult noroc cu FIV-ul. Mai am o intrebare: daca a ajuns la normospermie nu poti sa ramai insarcinata natural?
Monica, imi pare rau ca nu a fost sa fie nici de data asta. Nu te da batuta.

Mergi la inceput

Moniland draga, teoretic ar trebui sa pot ramane si natural, insa de ceva timp nu s-a mai intamplat si nu vreau sa astept la infinit minunea mea. Am deja 34 ani, iar faptul ca am ramas gravi o data, nu inseamna neaparat, ca voi mai ramane cu siguranta si a doua oara. Cat despre spermograma sotului, de-a lungul celor doi ani de investigatii, a avut mereu suisuri si coborasuri. De fapt mai multe coborasuri si nu putem spera sa raman mereu asa. Teoretic eu nu am nici o proplema grava, in afara de faptul ca am o trompa permeabila si una partial infundata, celelalte par a fi toate in regula, ovulatie ok, endometrul bun, insa nu se mai intampla inca o data minunea. Si am credinta ca FIV-ul i-mi va aduce implinirea visului meu, asa ca merg inainte pe drumul hotarat de mult timp.
Raluca i-ti doresc si tie mult noroc in implinirea visului tau. Fie ca acest FIV sa-ti aduca bebelushul mult asteptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Zouzou eu va povestesc daca vreti dar nu e absolut nimic special.
Dupa punctie mi-a dat sa iau Doxaciclina 5 zile si Augmetin 7 zile. Eu am avut in plus Augmentinul fata de celelalte fete .. cel putin asa am inteles de la ele, ca lor nu le-a dat. Si explicatia a fost ca am endometrioza. Si dupa ET am luat Utrogestan, 2 dimineata, 2 la pranz si 2 seara. Si Acid Folic.
Cam atat cu medicamentele.
Iar repaus eu am facut .. chiar am stat in pat cateva zile. Am facut ET marti dimineata si am stat in casa, in pat (ma rog, acum nu eram chiar nemiscata, dar am incercat sa stau cat mai mult lungita) pana sambata. Parca sambta am iesit prima oara din casa.
Ideea e ca pe mine chiar m-a durut burta destul de tare si eram si foarte balonata dupa punctie. Si mai ales din cauza asta am stat in pat. Si cam atat ! Luni pe 24 dec am fost la servici .. joi si vineri (27 si 28 dec) la fel. Ma rog, cu stat pe scaun, nu agitatie.
Eu una am avut o gandire foarte pozitiva si chiar am incercat sa "vizualizez" reusita daca pot sa spun asa. Poate unora li se pare o prostie, dar chiar nu m-am gandit deloc "dar daca nu iese.." "daca nu o sa fie.." Chiar nu mi-a trecut nici un moment prin cap asta.
Nu stiu cat va ajuta ce v-am povestit dar cam asta a fost in cazul meu. Si ingretientul principal: VOI ! pentru ca ati fost alturi de mine !

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Boo proaspetei gravidute!
Raluca am uitat sa-ti raspund la intrebare: sunt la primul FIV. Si bineinteles ca putem vorbi orice, aici in mod special, pentru ca eu nu prea intru pe mess, sau pe PM, daca vrei.

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Ioanatugseu sper sa nu mai ajung la fiv,dar asta nu inseamna ca nu vom fi colege la odisee..eu voi face sper luna aceasta,Et cu criogenati,daca vor rezista...iar in caz ca nu voi trece la fiv4...sincer sper sa nu mai fie nevoie in veci de fiv,si sa devin mamica,ca poate unul din puiuti sa fie un invingator
elenaralucabine ai venit printre noi si mult succes
Boo multumesc si nu uita sa-mi ti un loc caldut la odisee..ca viiiinnnnn si eu in curind

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Zouzounaki la transferul cu embrionii congelati am vrut sa ma refer cand ti-am urat succes!! (Scuza-ma ca nu am precizat) Nici sa nu te gandesti ca nu vei reusi!! Multa bafta iubita!!

....ne intalnim in luna martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

ioanatugs

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Se pare ca toate tauroaicele sunt puse pe fapte mari in lunile ian-martie, pentru a-si putea sarbatori zilele de nastere in mare tromba, nu-i asa??? Ma refer la tine, Nusy, eu...

.....ne intalnim in luna martie2008

Mergi la inceput