FIV155
Raspunsuri - Pagina 17
kineta spune:
BOO,felicitari
,ai pasit cu dreptul in noul an,ce valoare mare,s-ar putea sa fie doi,suuuper,ma bucur mult pt tine,sa stai mai linistita in perioada asta,vezi ca nici emotiile prea puternice nu sunt bune.FELICITARI inca odata,si sa speram ca va fii
de
pe forum anul acesta.TE pup si numai bine iti doresc.
Madutz spune:
Boo bravoooo!
Felicitari pentru reusita, sanatate multa si sarcina usoara!!
Ma bucur tare mult pentru tine!
Va doresc tuturor un an nou mai bun decat toti ceilalti de pana acum in care sa vi se implineasca visele!
Cu drag,
Madalina
http://tt.lilypie.com/3K4Op2.png
Moniland spune:
Felicitari Ioana pentru normospermie. Si eu sunt curioasa cu ce tratament ati avut succes.
Zouzou, vad ca esti pusa pe fapte mari. Ma bucur.
iana_mari spune:
LA MULTI ANI FETELOR,noul an sa va aduca numai bucurii!
Cu intarziere le doresc fetelor sarcina usoara si bebei sanatosi.
Boo sunt foarte fericita ca ai reusit ,Mi-ai dat o speranta in plus pt. ca stiu ca ai si tu endometrioza.Deci se poate si tu ai dovedit asta.Sa fii sanatoasa si sa ai grija de tine.
Pup toate fetele.
s.m.
betty78 spune:
quote:
Originally posted by BooAm o intrebare: la noi cum se calculeaza sarcina ? Adica eu in ce saptamana sunt ? Calculez de la ultima menstruatie sau de la ET sau cum fac ?
1 ianuarie 2008
"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach
Boo scazi 14 zile de la ET.
Scumpo felicitari, chiar te-am urmarit mai ales ca am facut ferilizarea tot la MNL si pe vremea asta aflasem si eu ca sunt insarcinata. Iti doresc o sarcina usoara cu bebic sanatos!
www.flickr.com/photos/15923681@N07/2164095624/in/photostream/" target="_blank">pozne
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
monica33 spune:
Boo felicitari, sa ai o sarcina usoara si sa treaca repede,sa iti poti tine bb in brate.
Eu nu am vesti asa bune, nici FIV-ul cu numarul 2 nu a fost cu un rezultat pozitiv, dar nu renunt, voi face anul acesta un nou FIV si sper ca da data aceasta va fi cu noroc, avind in vedere ca am facut deja 8 inseminari si 2 FIV.
Fetelor care au inceput acum stimulare le doresc mult noroc si sa vina cu rezultate pozitive.
BOO, inca odata felicitari din suflet.
medamaya1 spune:
BOO, felicitari din suflet, sa ai o sarcina usoara, usoara, dusa la termen si bebe sanatos.
Doamne ajuta sa fie numai vesti bune de acum inainte.

MEDA
zouzounaki spune:
cine vrea pe listuta de ianuarie-februarie si la majorete??
monica33 asteptam vesti
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Boo spune:
Va multumesc din suflet pentru vorbele voastre pline de caldura si pentru tot suportul pe care l-am gasit aici !!!!! Sunteti super !!! 
Va
pe fiecare in parte ... poate se ia ![]()
Monica unde ai disparut ??? Ai facut testul ? 

zouzounaki spune:
Boo vin prima la pupat
ca sa se ia
...cind poti sa ne spui ce ai luat pt sustinere..cit ai stat in pat..ce activitati ai facut...pupici
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

1 ianuarie 2008