FIV155
Raspunsuri - Pagina 16
iepurila spune:
FELICITARI BOO!!!!
Cat ma bucur pentru voi!!! Sa ai sarcina usoara si la termen
Pupici
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Claudia T. spune:
Felicitari Boo,
Sa-ti dea Bunul Dumnezeu multa sanatate la intreaga familie in anul in care am intrat si in toti cei care vor veni...
Copil sanatos sa ai si un Fat Frumos/Ileana Cosanzeana sa creasca !
zouzounaki spune:
BOO...PRIMA GRAVIDUTA DE 2008 FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!

SA-TI TRAIASCA BEBEII CA SIGUR SINT DOI

....SARCINA USOARA DRAGA MEA BOO SI SA FIE O SARCINA FRUMOASA 
...
...sa ne spui tratamentul de sustinere

Mihaele e rindul tau acum

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.elfyourself.com/?id=1269341507 " target="_blank">
LET'S ELF:)))
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

www.youtube.com/watch?v=zSdZxcVnGhM&feature=related" target="_blank">COLINDA

www.youtube.com/watch?v=Z6X6p7DyfqM&feature=related" target="_blank">NOAPTE DE CRACIUN

zouzounaki spune:
Booesti in sapt 4
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

www.youtube.com/watch?v=Z6X6p7DyfqM&feature=related" target="_blank">NOAPTE DE CRACIUN

Ioanatugs spune:
LA MULTI ANI FETE DRAGI SI UN AN PLIN DE GRAVIDUTE PRINTRE NOI!!

BOO felicitari inca o data iubita,
e cea mai frumoasa veste pentru inceput de an!!

Nusy ce mai faci tauras mic???
Zouzounaki, Felicia, Sheritra, Aniast_72, AndradaP. i-mi e tare dor de voi,
va urez un an nou minunat!!
Am intrat si eu in linie dreapta pentru primul meu fiv-ulet, am inceput inhibarea cu Marvelon si mai am de facut cateva analize, iar prin februarie vor incepe emotiile. Sotul meu a ajuns la normospermie si pot sa spun ca asta a fost cea mai buna veste de sarbatori, asa ca TOT INAINTEEEEE!!!
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
zouzounaki spune:
Ioanatugs
superr veste...vad ca am inceput tare bine anul si s-o tinem tot asa....eu inca astept cm de dupa fiv3..azi sint 30 de zile de la ultimul cm de dupa fiv,si astept sa vina cit mai repede,sa-mi pun luna aceasta puiutii la purtator..sper sa reziste la decongelare si sa am un invingator...daca nu,ma pregatesc urgent de fiv4
monica33

te asteptam cu vestile si sa fie la fel de bune

cristinici spune:
Boo sarcina usoara si bb sanatosi..
Anul a inceput cu o veste buna si sper ca toate in 2008sa venim cu astfel de rezultate.
Ioanatugs unde faci FIV -ul? Daca la Giulesti vom fi colege in februarie.
cristinici
KoraPop spune:
BOO FELICITARI!!!!!!!SARCINA USOARA SI BEBELASI SANATOSI!!!!
Fetelor ce multe vesti bune in ultimul timp,sa o tinem tot asa!
toate fiv-oasele!
M Oana nu stiu daca citesti,scuze pentru intarziere...LA MULTI ANI si toate dorintele sa ti se implineasca!

Kora
CARPE DIEM!
Boo spune:
Monica unde esti ???? Ai ajuns azi la test ? Zi-ne ceva ...
1 ianuarie 2008
nusy spune:
Ioana,scumpa mea,ma bucur enorm pentru voi ca ati reusit sa aduceti spermograma la parametri normali!!!!!Sa imi spui si mie,te rog, cu ce tratament...Acum aveti sanse foarte,foarte mari sa va reuseasca acest FIV...eu deja am observat ca acolo unde spermograma este normala se reuseste mult mai repede si mai usor la FIV.Asa ca...muuulta bafta din partea mea! Cu cine si unde faceti procedura?Mii de pupici!
Si,ca sa-ti raspund la intrebare,eu fac bine,vin peste o saptamana( pe 10) la eco si sper sa obtin OK-ul de incepere a inhibarii.
Rami: tu ce mai faci,pe unde te-ai ascuns???
tulceanca!La fel si pe cealalta tulceanca,pe Sheri...
Nusy