FIV155
Raspunsuri - Pagina 20
alina_alexandra spune:
La Multi Ani!
Boo, FELICITARI! Ma bucur tare mult ca ai reusit, mai ales ca si eu am endometrioza si cu ocazia asta o sa ne si vindecam de boala asta urata.
Eu luni ma duc la prima eco si recunosc ca am emotii. Imi doresc 2 bebei si sper ca totul sa fie in regula. Am mai simtit intepaturi in burtik si asta ma sperie. Am si racit un pic...
Va pup pe toate si va doresc sa aveti un an bun si Dumnezeu sa va ajute.
Zouzou, vezi ca se poate! O sa ai parte si tu de bucuria aceasta.
Alina
zouzounaki spune:
alina_alexandra ce ma bucur ca te vad
...sa nu te sperii ca te inteapa burtica...intepaturile,sint semn ca creste burtica,ca se intind ligamentele...daca ai racit,sa intrebi neaparat medicul ce poti sa iei pt raceala, sau te vor putea ajuta fetele de la odisee,care au trecut si ele prin raceala in sarcina...ai grija de tine si de puiut(i)si intilnire minunata luni cu puiutul(ii)...
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

mihaele spune:
Zouzou a fost sotul meu si m-ia luat vitamina c.Mi-e tare frica de ziua de 7 ca nu stiu ce o sa-mi zica doctorul mi-e frica ca ma amana iara eu pe 7 sun in ziua 21 a cm-ului si parca vad ca am-i sice sa astept sa vina ziua 21 a cm-ului din ianuarie.Nu a-mi mai gasesc starea si linistea.Doctorul mi-a zis sa-l sun ai spun pe ce data mi-a venit c-mul in decembrie eu masi duce la clinica dar poate crede ca sun nebuna nu mai stiu de capul meu.te pup si sa ai grija de tine de sotul tau si sa ve rugati la Bunul Dumnezeu ca eu zic ca de data asta e bb.Aseara am citit toate acatistele care le am in casa si nu ati lipsit si voi din rugaciunea mea .
Fetelor va pup pe toate si sa nu ganditi ca mine sau sa va faceti o miie de ganduri ca mine ca nu e bine.
zouzounaki spune:
Mihaele ba sa te duci sau sa-l suni azi sa-l intrebi..pt ca daca pe 7 este ziua 21 si incepi protocolul lung,din 7 incepi stimularea...si ar fi trebuit sa ai toata medicamentatia la tine...daca iti da protocolul scurt,vei incepe in ziua 2 de ciclu...ciudat medic si asta...ar trebui fara rusine sa-l bati la cap...ca nu se poate sa-ti hotarasca ce sa faci in z21 cind injectiile se iau de dimineata...daca poti suna-l acum si intreaba-l...nu te lasa si in cazuri de acest fel nu exista rusine...daca poti suna acum la clinica,si sa ceri sa-ti trimita lista cu ce medicamente vei lua...dar orice va fi,sa nu disperi,pt ca asa cum stii exista un plan in orice...pune acum mina pe telefon si suna
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

zouzounaki spune:
monica33 nu ne mai spui nimic?

mihaele spune:
Zouzou am sunat dr.nu raspunde si la clinica nu ma e nimeni asta e oi vede ce oi face cand am fost ultima data la dr. mi-a zis ca pregatirea mea dureaza 5 saptamani Dumnezeu stie ce se va intampla cu mine .Te pup si nu stiu ce ma faceam fara tine si fara toate fetele de pe acest forum.

zouzounaki spune:
deschid un nou subiect aici