Cafea cu aroma de femei - 58
Raspunsuri - Pagina 11
monica-elizabet spune:
Doamne...bine ca e bine Stefania...Doamne ajuta!
dar de principe ce mai stiti? ca nici ea nu a mai aparut de mult?
pe toate spor la pregatirile pentru Craciun
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ramyteo spune:
hahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Va-ti scremut degeaba
Va pupic
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
DICTIONARUL COPILARIEI
PERLUTELE TEODOREI
ina78 spune:
Principe ultima data era in pregateli deja... ne facea pofta de una alta de Craciun.
Ai dreptate nu a mai intrat nici ea de citeva zile.
Mi-am amintit... e in concediu. Am si cautat in urma... vine pe 22 dec.
Sa strigam catalogul.
eu - Ina
- puiutul meu
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by MsLara
Fetelor am vorbit acum cu Stefania la telefon,inca nu i-au facut inducerea,sta in salon cu fetele ce au nascut deja,se uita la puiutii lor si abia asteapta sa-si stranga fetita in brate.Ii face monitorajul de 3 ori pe zi,iar daca pana maine nu se intampla nimic,ii face inducerea..eu ii doresc sa fie puternica deoarece a refuzat si epidurala isi doreste sa nasca 100% natural...Doamne ajuta!
Cristina + GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
Aida, ai vazut mesajul acesta?
Lali

Aida
POZE
Matza Emma in actiune
maru spune:
quote:
Originally posted by monica70Gagici cafeaua mea e pe juma' bauta,restul zace racita in asteptare.N-am timp sa stau,ca am de facut plati si sa fug la banca,chestii d-astea plicticoase ,dar voiam sa va zic ca-mi place gasca,asa la prima vedere,ca n-am apucat sa aprofundez
Da' vin ele si zile mai linistite.
P.S. L-am vazut si io ieri pe parfumatu' cela si ce pot sa zic e ca nu cred ca la urma urmei conteaza ambalajul,e altceva pe viu decat intr-o poza,asa ca io pot intelege.
Aaaa ... si nastere usoara lui Stefi a voastra!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
sarut mana, monica...
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
maru spune:
fetelor, inca 2 zile de servici, si apoi pot sa ma arunc in nebunia Craciunului. Mai am de cumparat cadouri, nepoticii mele nu i-am luat nimic, si ma strofoc sa gasesc ceva sa ii placa, imaginati-va ca are de toate...
ma gandeam la lectii de patinaj, da cand am vazut cat costa la club m-am lasat pagubassa, ma duc dupa amiaza sa vad la rink, la programele primariei poate au ceva mai accesibil...
N-am pus pozele cu parfumatul inca, le pun diseara, mi-a facut figuri compul aseara, nu stiu ce vrea...plus plodul a avut de invatat la science pentru un test si mi-a pus nervii pe bigudiuri...
vreau conced
a sa nu uit, bine ca stim ca Stefi e ok, da saracutza nici acum n-a nascut? asta va naste de Craciun si in loc de Stefania 2 o sa aiba sigur o Cristina
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
Maadi spune:
Multumim de vesti. Bine ca este sanatoasa.
Pana la urma se pare ca am avut dreptate cu 21 de Sf. Iulian.
Sa le ajute sa fie sanatoase.
Pupici la toate.
A_Iulia spune:
Nasa Violeta, bine-ai venit la noi! Sper ca esti bine! 
Monica cu steluta, welcome! ![]()
Maadi, tu ai zis 21? Mey ce ai nimerit.
Eu ma simt cam aiurea, ma doare capul, sper ca nu am prins o viroza. Maine facem bagajele, ca poimaine plecam! 
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
Salut,fetili!Mai,dar cat o mai tine pana iese?Inca 9 luni?Eu in maxim 2 ore i-am scuipat pe amandoi.Ca pe semintele de dovleac.
A_Iulia spune:
Wendy, cre' ca nu tu i-ai scuipat, s-au straduit ei sa iasa. nu m-as mira, la cate le-au auzit urechile cat i-ai tinut in burta, normal ca vroiau sa vada cine e aia care-i face sa rada atata ![]()
Adina + Olivia Q1.04

Gagici cafeaua mea e pe juma' bauta,restul zace racita in asteptare.N-am timp sa stau,ca am de facut plati si sa fug la banca,chestii d-astea plicticoase ,dar voiam sa va zic ca-mi place gasca,asa la prima vedere,ca n-am apucat sa aprofundez 
.