Cafea cu aroma de femei - 58

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doamne...bine ca e bine Stefania...Doamne ajuta!
dar de principe ce mai stiti? ca nici ea nu a mai aparut de mult?
pe toate spor la pregatirile pentru Craciun

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

hahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Va-ti scremut degeaba
Va pupic

mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
DICTIONARUL COPILARIEI
PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Principe ultima data era in pregateli deja... ne facea pofta de una alta de Craciun.
Ai dreptate nu a mai intrat nici ea de citeva zile.

Mi-am amintit... e in concediu. Am si cautat in urma... vine pe 22 dec.

Sa strigam catalogul.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by MsLara

Fetelor am vorbit acum cu Stefania la telefon,inca nu i-au facut inducerea,sta in salon cu fetele ce au nascut deja,se uita la puiutii lor si abia asteapta sa-si stranga fetita in brate.Ii face monitorajul de 3 ori pe zi,iar daca pana maine nu se intampla nimic,ii face inducerea..eu ii doresc sa fie puternica deoarece a refuzat si epidurala isi doreste sa nasca 100% natural...Doamne ajuta!

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Aida, ai vazut mesajul acesta?

Lali

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by monica70

Gagici cafeaua mea e pe juma' bauta,restul zace racita in asteptare.N-am timp sa stau,ca am de facut plati si sa fug la banca,chestii d-astea plicticoase ,dar voiam sa va zic ca-mi place gasca,asa la prima vedere,ca n-am apucat sa aprofundez
Da' vin ele si zile mai linistite.
P.S. L-am vazut si io ieri pe parfumatu' cela si ce pot sa zic e ca nu cred ca la urma urmei conteaza ambalajul,e altceva pe viu decat intr-o poza,asa ca io pot intelege .
Aaaa ... si nastere usoara lui Stefi a voastra!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

sarut mana, monica...

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

fetelor, inca 2 zile de servici, si apoi pot sa ma arunc in nebunia Craciunului. Mai am de cumparat cadouri, nepoticii mele nu i-am luat nimic, si ma strofoc sa gasesc ceva sa ii placa, imaginati-va ca are de toate...
ma gandeam la lectii de patinaj, da cand am vazut cat costa la club m-am lasat pagubassa, ma duc dupa amiaza sa vad la rink, la programele primariei poate au ceva mai accesibil...
N-am pus pozele cu parfumatul inca, le pun diseara, mi-a facut figuri compul aseara, nu stiu ce vrea...plus plodul a avut de invatat la science pentru un test si mi-a pus nervii pe bigudiuri...
vreau conced

a sa nu uit, bine ca stim ca Stefi e ok, da saracutza nici acum n-a nascut? asta va naste de Craciun si in loc de Stefania 2 o sa aiba sigur o Cristina

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Multumim de vesti. Bine ca este sanatoasa.
Pana la urma se pare ca am avut dreptate cu 21 de Sf. Iulian.
Sa le ajute sa fie sanatoase.
Pupici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nasa Violeta, bine-ai venit la noi! Sper ca esti bine!

Monica cu steluta, welcome!

Maadi, tu ai zis 21? Mey ce ai nimerit.

Eu ma simt cam aiurea, ma doare capul, sper ca nu am prins o viroza. Maine facem bagajele, ca poimaine plecam!

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Salut,fetili!Mai,dar cat o mai tine pana iese?Inca 9 luni?Eu in maxim 2 ore i-am scuipat pe amandoi.Ca pe semintele de dovleac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Wendy, cre' ca nu tu i-ai scuipat, s-au straduit ei sa iasa. nu m-as mira, la cate le-au auzit urechile cat i-ai tinut in burta, normal ca vroiau sa vada cine e aia care-i face sa rada atata

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput