Cafea cu aroma de femei - 58
Raspunsuri - Pagina 12
violeta69 spune:
Adina
,multumesc...sunt bine..
sper ca si tu....poate ca te-a deochiat cineva de te doare capul ![]()
drum bun unde plecati!
am terminat serbarea si sunt bucuroasa ca Mihnea are 15 note de FB si un B in carnet(
ma dau si yo mare)!
va 
mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
wonderful spune:
Pai,Adin,iubito,cand mi-o disparea puterea si cheful de ras inseamna ca-s terminata.Ce face cretzolina aia mica?
wonderful spune:
Cand iti iei zborul spre Suedia?Te doare-n pix de pregatiri si curatenie de Craciun!Si bine faci!Il iei si pe Mihail?
A_Iulia spune:
Violeta, hehe, si mai tii minte cu educatoarea aia bezmetica care te-a bagat in sperieti ca nu-i bun copilu' de nimic? Mey frate sunt unele ce merita trimise la curatat cartofi, nu la educat copii! Felicitari pt mihnea, merita un premiu acum! 
Wendy, am primit biletul de iesire din spital de la asta mica, am sa scriu tot ce-a avut (o gramada, mititica):
1. Angina acuta eritematoasa pultacee
2. Sinuzita maxilara bilaterala
3. Anemie moderata intrainfectioasa
4. Infectie acuta adenovirus
5. Enterocolita acuta
6. Stomatita micotica
7. Pneumonie interstitiala. 

Acum e bine, azi e ultima zi de antibiotic pentru sinuzita aia nenorocita. 
a primit cadou de la Moshu, prin taxu, un palat (cum si-l dorea ea, ca a vazut reclama la Minimax) cu printul si cenusareasa.
Mi-a luat vreo 3 ore sa-l fac, am muncit intr-una la el. fac astia niste jucarii acuma de stai si pierzi timpul, parca as fi fost la modelaj, cinshpe mii de brizbrizuri si de lipeli.
Acum se joaca fericita.
Sambata dupa-amiaza plecam. Mihail e deja acolo, ne asteapta, a zis ca ii i-e dor de noi.![]()
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Serios ca ma doare-n pix, nici brad n-am facut anul asta (desi e o traditie sa-l facem in fiecare an).
O sa facem sarmale, salata boeuf, friptura si ce-o mai fi luni, acolo, toate 3 gratziile plus soricoaica.
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Ca duminica mergem toata ziua aici:
http://liseberg.se/Liseberg/Engelska/Liseberg+Island/Amusement+Park/CHRISTMAS+AT+LISEBERG/CHRISTMAS+INFO.htm
Adina + Olivia Q1.04
maru spune:
waw, Adina, se anunta la tine o vacanta de vis
ma duc si eu sa ii iau cadou husbandului tocmai din Guelph sckiuri pentru countrysky, o sa ma fugareasca cu ele, hahahahah
Violeta, felicitari pentru pui, ce clasa e? (urla invatatoarea din mine)
W, iti iei conced in vacanta?
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
A_Iulia spune:
Maru, ce e aia countryski? Ai ochit skiurile deja pe care vrei sa le iei?
Adina + Olivia Q1.04
maru spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Maru, ce e aia countryski? Ai ochit skiurile deja pe care vrei sa le iei?
Adina + Olivia Q1.04
country sky e cel care se practica prin parcuri, la care nu ai nevoie de derdelus si de lectii. Trebuie sa fi urmarit vreo olimpiada de iarna, nu se poate sa nu, sunt cei care merg pe skiuri si au stopurile alea in care trag cu arma...
deci nu e skiul pe derdelus...skiurile sunt mult mai scurte
in Guelph e un magazin second hand si vreau sa vad cat ma costa sa imi pun hasbandul in miscare
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
fannna2003 spune:
mama ce vacanta se vede la orizont!!!felicitari adino...Wendy am zis orizont...deci si la tine
beau
in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Reteta zilei:trotil sub acoperire=