Zodia GEMENILOR (18) Sarbatori Fericite!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!Nici la mine nu s-a stricat nimic...sunt eu varza...am o stare de cacao...si nu sunt in stare sa "ma ridic"psihic...nu pot...

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Salut, gemanutze frumoase! Mi-a fost dor de voi!

So: m-am dus azi dimi la Tribunal ca moshii: cu noaptea in cap. Adica la 7 jumate eram acolo, in conditiile in care in cladire se intra abia pe la 8.30. Cand am intrat mi-am gasit sala, am intrat pash-pash si m-am asezat cuminte pe bancutza, in ultimul rand. N-am mai fost in viata mea la tribunal, n-am mai asistat la procese, dar am avut acum ocazia: apropae 5 ore am stat acolo, asteptand sa fiu strigata. Cand am ajuns in fata, am fost intrebata: Care e cererea dvs, sau solicitarea....ma rog... Am spus frumos ca vreau incredintarea in vederea adoptiei a copilului si ma gandeam sa le zic si ca vreau si 15 mii de euro, dar m-am razgandit....

In alta ordine de idei, decizia de incredintare o voi primi cam in 2 saptamani. Insa, cu cerere de invoire de la DPC o pot lua mai repede pe Maria. As fi luat-o de azi, dar doamna de la DPC care se ocupa de cazul meu abia maine vine in tara. asa ca maine o voi lua pe Maria. Sper sa nu mai intervina nimic. Oricum, va tin la curent.

Cand am iesit din Tribunal, nu stiu de ce, priveam oamenii in ochi si incercam sa vad daca ei isi dau seama ca eu sunt mamica

Sunt fericita, mai fetelor, fericita cum n-am fost in viata mea! Cred ca nici daca ar fi venit Fat Frumos sa ma ceara de nevasta n-as fi fost asa fericita!

Va multumesc pt gandurile frumoase!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Tzuni draga , ce frumos.
M-ai facut sa plang. Sigur ca vedeau ca esti mamica , as fi vrut sa iti vad ochii ...
Nu pot sa scriu de emotie , iti doresc sa va bucurati de Maria din plin si sa fi mandra de tine

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by doinabita
...nu pot...

Nu exista "nu pot", ci doar "TREBUIE!"

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tzuni
Cand am iesit din Tribunal, nu stiu de ce, priveam oamenii in ochi si incercam sa vad daca ei isi dau seama ca eu sunt mamica

Sunt fericita, mai fetelor, fericita cum n-am fost in viata mea! Cred ca nici daca ar fi venit Fat Frumos sa ma ceara de nevasta n-as fi fost asa fericita!

Felicitari! E minunat sentimentul, nu?
Asa fericita sa ramai toata viata ta!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by doinabita

Buna fetelor!Nici la mine nu s-a stricat nimic...sunt eu varza...am o stare de cacao...si nu sunt in stare sa "ma ridic"psihic...nu pot...

Doina Bita

Hm , si mai-mai

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

17 ianuarie
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti certat de seful ierarhic pentru ca nu ati reusit sa finalizati o lucrare la termen. Se pare ca nu dumneavoastra sunteti vinovat de intarziere, ci deficientele de comunicare cu colegii de serviciu. Incercati sa-i explicati sefului cu calm!

Cu ajutorul unei persoane cu experienta, reusiti sa rezolvati problema.

Foto Ralu

Mergi la inceput

17 ianuarie
Bani: Speculatiile financiare iti pot aduce un mic castig, numai sa gasesti nisa. Nu risca foarte mult pentru ca este posibil sa pierzi bani.

Profesional: Te simti inspirat si plin de energie creatoare, iar acest lucru ii poate ajuta pe colegii tai. Incearca sa te concentrezi si sa profiti de aceasta conjuctura favorabila.

Dragoste: Partenerul de viata nu poate sa tina pasul cu tine si este posibil sa il obosesti cu atatea idei care iti vin in minte si cu planurile pe care vrei sa le faci. Ai grija si de cel de langa tine.

Sanatate: Energia pe care o ai si tonusul bun ar trebui sa il gestionezi cu mare atentie pentru ca sfarsitul zilei sa nu te gaseasca obosit peste masura.

Foto Ralu

Mergi la inceput

17 ianuarie - Acvaria
CASTIG
Banii va dau putere, va fac sa va simtiti mai sigur pe propriile puteri. Primiti multi bani pentru o munca prestata si va simtiti cu ceva mai bogat decat altii. In astfel de momente, apar si invidiosii care incep sa critice mijloacele prin care ati ajuns la succes. Banii va deschid multe usi, deci, daca aveti un scop maret de atins, n-ar strica sa folositi banii pentru a netezi calea spre implinirea lui. De exemplu... mita!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Wow, Tzuni, astea da vesti fantastice!!! Felicitari! Sper sa ai parte de tot binele din lume, caci il meriti cu prisosinta! Acelasi lucru si pentru Aida (chit ca-i la dieta! ), si pentru Doina Sper ca ceea ce a fost ieri a fost... ieri, si ca azi este alta zi, mai vesela, mai cu soare!

In final, nu mi s-a stricat ceva prin casa, insa am ajuns sa platesc facturile care creeeesc ca Fat-Frumosu' din poveste! Daca mai continua cu scumpirile, voi ajunge sa aman proiectul bebe pe motiv de ...lipsa finante!

Horoscopul azi:

Rezistenta fizica e inca mare, dar incearca sa eviti stresul la serviciu si oboseala deoarece esti inclinata catre excese si riscuri. In plan personal, nu obtii chiar tot ce-ti doresti, dar petreci clipe unice.

si:

Nu toate lucrurile vor fi usor de inteles sau de descoperit si nici nu le puteti face mai lizibile pentru voi. O zi aparent mai innegurata pentru Gemeni. Incercati sa priviti si peste gard, sa observati si ceea ce face vecinul(a), prietenul(a) sau colegul(a). O abordare optimista in tot ceea ce veti face azi este necesara. Astfel, veti putea sa descifrati ceea ce pun la cale persoanele din jur.

In rest, o zi mai buna! Si vreau su si eu sa fiu mamica!!!!!!!!!

Mergi la inceput