Zodia GEMENILOR (18) Sarbatori Fericite!
Raspunsuri - Pagina 12
ralnied1 spune:
la mine s-a stricat de dimineata ceva la instalatia de la baie...
Deci chestia asta s-a potrivit.
Foto Ralu
aidaciolac spune:
Luna cum adica nu este canalizare? Si apa menajera ... unde se duc?
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Luna cum adica nu este canalizare? Si apa menajera ... unde se duc?
m-am exprimat eu gresit - lipsesc doar gaurile alea de canal in care ar trebui sa se scurga apa in caz de ploaieoricum ploua o data/doua ori pe an chiar am avut odata doi ani consecutiv cand nu a plouat nici un pic
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
la mine s-a stricat de dimineata ceva la instalatia de la baie...Deci chestia asta s-a potrivit.
Aida,blackgirl la voi nu s-a stricat nimic?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
aidaciolac spune:
Da , da , cred ca si la mine s-a stricat ... capul si nervii mei. Nu imi gasesc locul de 2 zile si sunt cam cu capsa pusa ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
blackgirl0 spune:
Luna, Doamne fereste! pana acum nimic-nimica!
Dar stati ca ziua este abia la jumate si sper ca greul pentru mine sa fi trecut! Peste o ora plec la munca si sper ca fiind departe de casa nu voi atrage puterile malefice din horoscop! ![]()
Ce am gasit eu (ca vad ca Ralnied a luat tot spuma horoscoapelor la rand!
):
Ar trebui sa te ocupi mai serios de sanatatea ta si a celor din familie. Neincrederea in partener va dispare astazi. Lucrurile se rezolva, iar relatia de cuplu va fi din ce in ce mai infloritoare.
Nu v#259; l#259;sa#355;i distra#351;i de la treburile dumneavoastr#259;, indiferent de cine v#259; provoac#259;. Evita#355;i s#259; lua#355;i vreo decizie în ceea ce prive#351;te partenerul, ast#259;zi sunte#355;i domina#355;i de instincte #351;i confuzie.
Cand ai de facut o alegere importanta, cel mai bine e sa iti asculti inima, dar si ratiunea. Astazi, ia hotararile cu atentie.
O zi plina pentru Gemeni, care nu prea vor avea timp sa mediteze la prea multe lucruri. Actiunea este cheia succesului astazi, asa ca, indiferent cum v-ati trezit, ganditi-va ca statul la caldurica va poate aduce pierderi. O particularitate pentru voi este, astazi, o buna intuitie de care veti da dovada in alegereile ce le faceti. Incredeti-va in propria judecata si nu in a altuia, oricat de bine intentionat(a) vi se pare ca este.
Hai ca unele mai sunt si pozitive! Depinde de noi sa privim ziua cu optimism!
Sper ca la raportul de seara sa sustin in continuare ca nu mi s-a stricat vreo masinarie prin casa! ![]()
blackgirl0 spune:
Aida, acum am vazut mesajul tau! Imi pare rau, din pacate si noi mai avem zile proaste! Sper insa ca asta sa nu doboare! Doar ai o mitza de crescut! Sper insa ca nervii nu au legatura cu ea sau... sanatatea ei! ![]()
ralnied1 spune:
si eu de vreo 2-3 zile sunt asa cu o stare de duca.... si m-as tot duce... (eventual undeva la munte
)
Foto Ralu
aidaciolac spune:
Ei nuuuuu , Emma e bine , multam lui Dumnezeu si doctorilor , dar eu sunt la dieta ![]()
Hei stati ca am si io o stricaciune. Tv-ul din living face pe nebunul de cateva luni , oare nu se strica de tot? Da Doamne sa se strice de tot macar sa stiu o treaba ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Tot nu s-a stricat scarba asta de tv
... poate asa ma indur si eu sa ma bag la o rata
. Deci stau si ma uit la un film si se opreste si ledul rosu tot palpaie 2-3-4-5 minute depinde apoi se face verde ledul si trebuie sa il aprind , urmaresc iar ceva dupa 10 minute iar da strechea in el
si asta in fiecare zi de 6-7x/zi
Trebuie sa fi
ca mine ca sa suporti asa ceva
nu sunt sm ... vorba vine
Aida
POZE
Matza Emma in actiune