Zodia GEMENILOR (18) Sarbatori Fericite!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Horoscopul zilei

Banii pe care ii aveti la dispozitie pot aduce fericire intregii familii, deci iesiti azi la cumparaturi si luati ceva pentru confortul tuturor. Investiti in aparate electro-casnice sau – in cazuri si mai speciale – chiar in achizitionarea unui apartament. Banii va fac pe toti mai veseli atunci cand ii folositi pentru a va oferi un trai decent sau pentru a va implini un vis. Azi aveti ocazia sa simtiti aceasta bucurie a banului in casa dv.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

mai fetelor, eu vreau sa vand casa nu sa cumpar un apartamentAzi am fost la banca si se pare ca ii da banii cat vreau eu, acum depinde de ea, sper sa zica da, pe joi imi spune exact, Doamne ajuta sa fie bineCel putin la banca mi-u facut cadou un album foto sperb si un ceas de masa, iar eu i-am luat lui Alex o jucarie
va pupam pe toate si va dorim o saptamana buna

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Fetele, I'm back!!! V-am citit si nu prea anul acesta , insa pana acum nu ma simteam in stare sa mai scriu . Am vazut o multime de noutati pe aici, in schimb eu nu am nici una ... consistenta.

Tzuni, am citit de tine si prin alte parti de pe DC! Mult succes cu fetitza si abia astept ca maine (?) sa ai vesti bune!

Olim, asa de mult imi place noua ta semnatura! Nu credeam ca planurile tale de viitor includ reintoarcerea in Romania! Sper sa fie cea mai buna decizie pentru familia voastra!

Aurora, Luna, Aida, Doina si mai nou Ralnied, va doresc o seara buna!

In rest, maine! Cand voi fi in stare sa vin si eu cu un horoscop mai de soi!

Mergi la inceput

multumim pentru urari blackgirl0.Vrem sa ne intoarcem in ro pentru o perioada sa vedem cum este, si oricum merta sa stai in chirie cu 300 de euro, decat o casa cu 1200.
pupam toate fetele,
mami si alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by blackgirl0
... si mai nou Ralnied, va doresc o seara buna!

Merci!
Eu... mai nou cu scrisul aici, am mai zis. Ca in ceea ce priveste cititul, nu vreau sa ma laud, dar treceam destul de des sa vad ce mi se rezerva la horoscop

Foto Ralu

Mergi la inceput

Sa va las si horoscop pentru maine (adica 4 la numar):
1. S-ar putea sa plecati intr-o calatorie neprevazuta, in interes familial. Puteti sa comunicati si sa negociati cu persoanele de sex opus.
In ciuda tuturor obstacolelor, reusiti sa finalizati o activitate intelectuala careia i-ati dedicat mult timp.
Va recomandam sa evitati discutiile in contradictoriu cu o persoana mai in varsta.

2.Din punct de vedere sentimental, lucrurile evolueaza bine; popularitatea ta in randul persoanelor de sex opus este la limita superioara, dar nu este cazul sa faci schimbari de anvergura in acest domeniu.

3.Bani: Cursul evenimentelor te cam ia pe nepregatite si te vei afla intr-o stare de buimaceala care poate fi depasita printr-o analiza atenta a tot ceea ce intreprinzi.
Profesional: Desi planificarea este una dintre armele tale forte, astazi esti surprins de cursul evenimentelor si risti sa ai conflicte.
Dragoste: Nu-ti neglija familia si incearca sa-ti faci cunoscute sentimentele fata de partener.
Sanatate: Va trebui sa depasesti starea de oboseala, sa treci peste sentimentul de automultumire.

4. Nimic nu va satisface mai mult azi decat confortul casnic, tihna in mijlocul familiei, cateva ore petrecute in liniste alaturi de cel drag. Chiar daca si aici mai apar uneori neintelegeri si blocaje de comunicare, va face placere sa taceti alaturi de acestia, fara sa va bata nimeni la cap. Ceva totusi nu merge foarte bine in mediul dv. domestic, deci va puteti astepta sa se defecteze vreun aparat prin bucatarie sau o teava prin bloc...

Foto Ralu

Mergi la inceput

ce horoscoape nu imi plac, cum sa se strice ceva, ca si asa mi s-a stricat masina de spalat vase
va dorim o zi buna tuturor

mami si Alex

Mergi la inceput

la mine e foarte posibil sa existe maine o disputa cu o persoana mai in varsta, de la locul de munca... asa cum zice la horoscop. Dar sper ca nu, totusi... Ca s-ar putea sa zic tot ce am pe suflet daca incep si nu cred ca s-ar putea termina bine.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Tzuni tinem pumnii si asteptam vesti bune.

Se zice ca miercuri este ziua noastra norocoasa , dar la mine nu prea se potriveste asta

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by olim

ce horoscoape nu imi plac, cum sa se strice ceva, ca si asa mi s-a stricat masina de spalat vase

de stricaciuni citeam si eu ieri pentru astazi insa ieri dupa-masa mi s-a stricat masina
bine ca o s-o am gata azi spre seara insa foarte greu de mers cu taxiul mai ales ca la noi ploua de vreo 4 zile si strazile sunt efectiv pline de lacuri - cum pe aici ploua rar nici nu exista canalizare deci Dumnezeu cu mila pana se absoarbe toata apa
O zi foarte buna va doresc !
blackgirl,bine ai revenit printre noi si un an cu foarte multe impliniri iti doresc
Tzuni,

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput