Zodia GEMENILOR (18) Sarbatori Fericite!
Raspunsuri - Pagina 10
aidaciolac spune:
luna
pt horoscop
olim a fost ca in horoscop sau mai bine? 
tzuni se apropie ziua cea mare 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by olim
eu sper sa cumpere casa, ca vreau sa o vand repede

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by olim
inca nu mi-a zis nimiceusper sa cumper casa, ca vreau sa o vand repede
va pupam
... si de la mine

Aida
POZE
Matza Emma in actiune
doinabita spune:
Marti, 15 ianuarie 2008
Problemele inimii devin o adevarata tornada. Va fi nevoie sa ai nervii tari pentru a rezista. Chiar daca treci prin unele dificultati, nu te vei plange. Aceasta situatie a ajuns sa-ti placa intr-un fel.
Doina Bita
olim spune:
fetelor, va multumesc pentru sustiner

eu sper sa se termine totul repede, pt ca vrem sa mergem in romania, si nu vrea sa avec casa aici, plus ca si prea mare
.
sa speram ca vom reusi, parca in unul din horoscoape zicea ca o sa avem o tranzactie imobiliara buna primavara asta, doar ca eu vreau acum![]()
va pupam si va tinem la curent
mami si Alex
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Luna75
Iata si horoscopul saptamanii
O saptamana fara chef de munca, cu gandul la vacantele trecute si cu planuri pentru cele viitoare. Va pierdeti in mici activitati placute si asteptati cu nerabdare weekendul. .
Nu neglijati sanatatea in aceasta perioada: o banala durere de gat poate duce la complicatii nedorite.
asta e tare adevarat... n-am chef de munca deloc, mai ales dupa ziua grea de azi. Si vreau sa vina sambata, ca sa stau cu ochii in tavan.
Si da, cred ca ma urmareste o raceala, deci... totul e posibil.
Ziua de azi a trecut peste mine fara nimic surprinzator, in sens negativ. Deci am scapat de predictiile alea care ma urmareau de sambata incoace.
Si pana la urma, da, am fost si am cheltuit si niste banuti. Daca tot zicea la horoscop, nu?
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by doinabita
Marti, 15 ianuarie 2008
Problemele inimii devin o adevarata tornada. Va fi nevoie sa ai nervii tari pentru a rezista. Chiar daca treci prin unele dificultati, nu te vei plange. Aceasta situatie a ajuns sa-ti placa intr-un fel.
Hmmm... nici asta nu-mi prea place cum suna.

Foto Ralu
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by ubita
offf ce-o mai fi anul asta>??????ca anul trecut a fost un mare kakao
CE NU NE OMOARA..NE CALESTE.
daca ai timp sa rasfoiesti paginile capitolului actual avem vreo 4 horoscoape pe anul asta
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.