Zodia GEMENILOR (18) Sarbatori Fericite!
Raspunsuri - Pagina 9
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by olim
salutare tuturor
mie nu imi place deloc horoscopul de maine[bang
intr-adevar nu suna bine deloc,sunt curioasa ce veste rea voi primi-in general predictiile acvariei sunt aproape de adevar
Numai bine pentru maine!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
doinabita spune:
Luni, 14 ianuarie 2008
Daca iti doresti sa cheltuiesti bani azi, vei avea un motiv bine intemeiat ca sa mergi prin magazine. Acesta este momentul potrivit, asa ca nu ai motive sa fii nehotarat. Optimismul si buna dispozitie sunt atuurile tale de azi.
Ia fetelor alt horoscop de maine, e mai obtimist!!!
Doina Bita
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by doinabita
Luni, 14 ianuarie 2008
Daca iti doresti sa cheltuiesti bani azi, vei avea un motiv bine intemeiat ca sa mergi prin magazine. Acesta este momentul potrivit, asa ca nu ai motive sa fii nehotarat. Optimismul si buna dispozitie sunt atuurile tale de azi.
Ia fetelor alt horoscop de maine, e mai obtimist!!!
Doina Bita

Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
olim spune:
tzuni, mai este un pic pana la marea zi, ai emotii?Suntem alaturi de tine

pupam fetele
mami si Alex
aidaciolac spune:
olim am lesinat de
cu postarea ta cu casa
Asteptam vesti de la tine cum a mers
speram sa fie asa cum vrei tu.
Va
pe toate si fug ca netul asta se joaca cu nervii mei azi
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
ralnied1 spune:
Hmmm... oare ce as putea sa cumpar eu maine? Nu-mi trece nimic prin cap...
Oricum, e un horoscop mai optimist decat ce v-am putut oferi eu.
Foto Ralu
Luna75 spune:
inca unul pe azi
Bani: Esti tentat sa iti asumi riscuri mari. Nu e cazul, astrele nu tin cu tine. Incearca sa-ti stabilizezi bugetul si apoi gandeste-te la alte investitii.
Profesional: Viata profesionala iese in evidenta. Acum este momentul sa te impui si sa nu mai astepti evenimentele urmatoare.
Dragoste: Aceasta zi nu va fi propice proiectelor sentimentale deoarece comunicarea va fi greoaie si vor fi intensificate sentimentele de frustrare.
Sanatate: Reflexele sunt diminuate si in consecinta va trebui sa fii mult mai precaut/a daca conduci sau ai o munca de acest fel.
Luna75 spune:
Iata si horoscopul saptamanii
O saptamana fara chef de munca, cu gandul la vacantele trecute si cu planuri pentru cele viitoare. Chiar daca veti gasi parteneri de conversatie la fel de visatori ca voi, ar trebui sa va amintiti totusi sa platiti facturile. Va pierdeti in mici activitati placute si asteptati cu nerabdare weekendul. .
Nu neglijati sanatatea in aceasta perioada: o banala durere de gat poate duce la complicatii nedorite.