Zodia GEMENILOR (18) Sarbatori Fericite!
Raspunsuri - Pagina 14
doinabita spune:
Tzuni, ma bucur mult pentru reusita ta!!!sa dea DD sa fii fericita asa mereu!!!
Stiu ca trebuie sa zici trebuie...dar cateodata:nu pot!!!dar ma ridic eu...
va pup pe toateeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Doina Bita
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by doinabita
dar ma ridic eu...
asa da!!!
blackgirl... nu mai plange! va veni si randul tau!
eu am avut o zi de tot... nu mai zic
(la munca ma refer!). Va urma o perioada aiurea de tot
Again and again and again...Foto Ralu
blackgirl0 spune:
Ce faci, Raluca, acum si tu???
Eu zic sa punem stop gandurilor negre, caci uite! se intampla si lucruri frumoase printre noi (Tzuni!
)
O seara placuta! Horoscopul maine!
Azi declar Z1!
ralnied1 spune:
Iubita, da' crezi ca mie imi place starea asta?
Numai ca azi am trait o faza la care nu ma asteptam nici in ruptul capului... Si mai ales... de la o persoana pe care... as fi crezut-o ultimul om capabil sa faca ce a facut.
Si iar s-a mai destramat in mintea mea un episod din serialul "Increderea in cei mai buni (asa-zisi) prieteni". Si tot nu ma invat minte. Oare cate palme de astea mai am de primit ca sa bag la creieras si eu niste chestii?
Dar, vorba ta, sunt si lucruri frumoase pe lumea asta, asa ca n-are sens sa umbrim bucuria lui Tzuni cu prostii de astea copilaresti...
E si maine o zi! Sa ne bucuram de ea, nu?
Foto Ralu
doinabita spune:
Ideile dv. moderne nu sunt acceptate de persoanele mai conservatoare, chiar daca fac parte din aceeasi generatie. Trebuie sa acceptati ca oamenii sunt diferiti
Doina Bita
blackgirl0 spune:
Pe azi:
Nu pierdeti timpul! Cam aceasta ar trebui sa fie deviza Gemenilor in ziua de astazi. Cu cat veti fi mai disponibili(e) pentru efort (nu neaparat fizic) si cu cat veti fi mai productivi(e) cu atat mai usor va va fi sa cooptati si pe cei din jur in actiunile voastre si sa obtineti un, eventual, ajutor. O discutie cu o persoana cu competente recunoscute intr-un domeiu de interes pentru voi poate avea darul de a va dezvalui o propunere interesanta.
Numai ca eu sunt deja acasa, in pat, cu pantalonii in masina de spalat. Pana acuma, trei perechi! Cred ca recuperez lunile de lipsa...
La munca nici nu vreau sa ma mai gandesc, mie deja imi zboara mintea la concediul din vara, chit ca banii promisi nu se stie daca vor veni, cand vor veni. Eu mi-s optimista! O veni si al 13-lea salariu!
Intre timp, va urez o zi cat mai lejera din catr a mai ramas! Si un w-e fruuuuuumos!!!
aidaciolac spune:
Si eu sunt deprimata
. Am realizat ca ar trebui sa am cu 28kg mai putin ca sa am greutatea ideala. Ce ma supara cel mai tare e ca stiu cum s-a ajuns la situatia asta , dar nu am facut nimic sa ma ajut 
-28kg
vai de capul meu. Oare o sa ajug vreodata acolo? Eu sincer si cu tot optimismul meu caracteristic nu cred. Asa ca ma duc sa gasesc un perete in care sa imi infig capatana asta proasta 

Aida
POZE
Matza Emma in actiune
blackgirl0 spune:
Aida, cum asa, 28 de kile peste greutatea ideala??? Dar cu ce formula ti-ai calculat greutatea? Sau unde ai citit?
Ma gandesc ca si mie mi-ar sta mai bine cu 6 kile lipsa, dar... singura dieta cu rezultate garantate la mine a fost infometarea!
Si cum am citit pe undeva ca subponderalele sunt mai predispuse spre infertilitate, apoi numai imi trebuie corp de sirena! Mai bine
si fertila!!! ![]()
Poate ai tu asteptari prea mari de la corpul tau! Mai bine incet, in pasi mici, cu mai multa activitate fizica, decat cu taiat de la mancare!
Luna75 spune:
Salut si eu trupa mai putin vesela zilele astea dar sa speram ca ne va merge mai bine peste putin timp
Un week-end cat mai placut si iata si un horoscop pe ziua de azi
Bani: Esti foarte ambitios si reusesti sa finalizezi o lucrare importanta.
Profesional: Esti pe cale sa rezolvi o serie de probleme foarte importante pentru viitorul tau si al familiei. La serviciu lucrurile se asaza pe placul tau.
Dragoste: Persoana iubita ti-ar putea reprosa ca nu esti sincer sau ca ii tainuiesti prea multe secrete.
Sanatate: Dimineata esti cam visator si ai tendinta sa neglijezi probleme importante
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
ralnied1 spune:
hello!
unde sunteti?
acceptabil horoscopul de azi, tinand cont de tot ce am tras saptamana asta...
Foto Ralu