Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru 47
Raspunsuri - Pagina 19
georgia_c spune:
Iyoana, nu stiu cum mi-a scapat postul tau ,cu sala de recoltari .... cum asa ?.. pai fatuca aia de la programari , nu mi-a zis nimic .. da' stiu , si mie mi se par un pic , ca sa nu zic altceva , ametite , dar nu comentez , deocamdata
... sper sa-mi tin nervii , si sa nu dau cu ele de pamant
, pentru ca mi se pare normal sa-ti spuna toate conditiile ... ce ma enerveaza cel mai tare este ca eu , tocmai ca sa faca sotul spermograma cum trebuie , nu am prestat 1 zi la ovulatie ...nu vreau sa ma duc gata turata acolo , ca fac eforturi sa fiu calma si toleranta ....dar si daca ma prind intr-o dispozitie buna , se vezi ce "tucahare" fac ele pe acolo , mai ceva ca nadia comaneci
de nervi am scris "eu" .. in loc de "io".. vezi asa face omul cand se enerveaza ...devine coerent , si corect ![]()
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
ana_p spune:
Buna, fetelor!
Am intrat sa va spun, celor interesate, ca dr. T isi deschide clinica abia in aprilie.
Ana
katymana spune:
LA MULTI ANI!!! cu intarziere va urez si eu
.fetele care se pregatesc pentru laparo si nu numai am si eu nevoie de cateva lamuriri.este obligatoriusi pentru persoanele din jud.ilfov sa isi vizezesi stamp. trimiterea (sper ca nu),credeti ca medicii nostri de familie stiu acest lucru(ar trebui)?Si eu sunt nefericita posesoare a unui chist endometriozic pe OS.![]()
inca sunt socata.
katy
rocsy2007 spune:
Habar nu am daca trebuie vizata adeverinta si pentru judetul ilfov. eu sper ca nu pentru ca si eu tot din ilfov sunt. am mai fost internata acum 3 ani si nu era asa poate intre schimb s-a schimbat situatia.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
ysa26 spune:
Buna fetelor! Am revenit si eu dupa o lunga pauza...Mi-am incarcat bateriile si incep din nou sa lucrez la proiectul bebe...
Felicitari noilor gravidute!!!!
Va 

cristy1977 spune:
buna fetelor
, stiti cumva cam costa o IA cu Tutu? si cam ce presupune? va rog frumos ajutati-ma ca de luna viitoare Tutu mi-a zis ca incepem inseminarile...
si as vrea sa ma pregatsc, please ajutati-ma
"After all, tomorrow is another day!"
lauravoinicu spune:
Buna seara tutunici dragi ! LA MULTI ANI !
Eu am cam chiulit de pe DC , eu in ultima vreme am trecut prin momente destul de nasoale , nu stiu daca va mai aduceti aminte , dar jumatate de luna decembrie mi-am cam petrecut-o prin spital , acum sunt bine . Joi am fost la dr.T la control , luna viitoare ma pregatesc de ET , sper ca puiuti mei sa reziste la decongelare.
Am vazut ca vorbeati de pretul monitorizarii , eu cred ca este 150 lei , cred ca doar cine face FIV plateste 200 lei monitorizarea , fiindca si eu tot la fel am platit ca si KORA si LADYXE , toate am facut FIV . Asa ca nu va faceti griji. Iar eco simplu este 100 lei , atat m-a costat joi acum , fara programare , dar ma chemase Tutu fiindca imi venise CM a treia oara intr-o luna.
Va pup!
Hera25 spune:
Ce faci Ysa? ce ma bucur ca esti bine. Nu ai mai scris de mult. Ce s-a intamplat cu tine? De ce deabia acum incepi sa lucrezi la proiectul bebe?Pana acum ce s-a intamplat?Scuza-ma dc ai mai spus, dar probabil eu nu am fost pe faza.
Eu tot aici la aspirante sunt. Inca nu am reusit sa merg mai departe.
Asta e.
Te pup.
Iyoana spune:
Neata! 
ysa ma bucur ca ai revenit printre noi!
mult succes in proiectul bebe!
Lauravoinicu
iti tin pumnii stransi, stiu ca ai avut urmari mai urate dupa FIV, hiperstimulare parca.. Sanatate mult su un ULTIM ET iti doresc! ![]()
Georgia cum a fost ieri la spermograma? 
O duminica frumoasa va doresc!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
ysa26 spune:
Hera
dupa ce am facut analizele uzuale pt fiv, mi-a reiesit k am o infectie, am urmat tratament si apoi au urmat sarbatorile.Asa k de acum incep din nou lupta pt bebe.
Iyoana
Laura
sunt alaturi de tine draga mea, imi pare rau prin ce ai trecut.Tin pumnii k totul sa decurga bine!
Anul asta trebuie sa reusim cu toate sa ne indeplinim visul...