Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru 47

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hello .. hello ...
super ar fi fost sa fie Iyoana, rezidenta dr t ... aveam niste pile... mama , mama ...
sa-mi tineti si mie pumnii , caci maine ma duc la dr matei sa faca sotulica spermograma ... sa speram ca va fii cel mai tare din parcare ....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele, ma incanta foarte tare ideea de a avea rezidenta dr. T printre noi. Am fi fost la curent cu toate detaliile deschiderii noii clinici. Macar o adresa ceva. Sperata mea este ca noua clinica sa se deschida tot pe langa Elias pentru ca imi era tare usor sa ajung acolo pentru monitorizari.

Georgia, tin pumnii stransi pentru tine. SUCCES! Sa ne tii la curent cu rezultatele. A propos, unde face sotul recoltarea? Acasa sau la IDS? In nov cand am fost eu la monitorizare, spunea cineva ca sala de recoltare de la IDS era in renovare. Si sotul meu va veni in februarie la analiza, sper sa termine de renovat pana atunci aceasta sala, daca nu au terminat-o deja. Ce tratament a urmat sotul tau?

Mergi la inceput

felix76, sper sa iasa bine
sotul a facut 1 spermograma(recoltare) la IDS ; nu mi-a zis nimic fatuca de la programari , cum ca ar fi in renovare ... sper sa nu avem surprize ...
aaa.. si pentru cine nu stie , pretul unei spermograme este 90 RON

Albert Einstein

Mergi la inceput

am uitat sa-ti spun de tratament
BU -->3/zi
Pastile MAXIMA (Tribulus Terestris) 2/zi

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Felix vesti bune: clinica va fi tot pe langa Elias!

Georgia vesti mai putin bune: in decembrie sala de "recoltare" ptr spermograma de la IDS era tot in renovare, iar domnii in cauza, din acea zi, trebuiau sa intre in cabinetul de consultatii (dna dr nu era acolo inca) si ieseau cu borcanelul. Nu cred ca le era prea bine acolo, sincer, nu aveau niciun pic de intimitate, se auzea zgomot din hol, cam nasol...
Poate pana acum au terminat lucrarile si inaugurati voi noua sala de donare!

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput

Saracii barbati dupa cate ca sunt asa de stresati de analiza nu au nici spatiu confortabil unde sa recolteze! Poate, intre timp s-a terminat cu renovarea.

Georgia, cel mai bine ar fi sa suni la ei si sa ii intrebi care e situatia, fetele alea de la programari mie mi s-au parut cam aiurite.

Si sotul meu ia Tribulus dar 1/zi ca este pastila de 800mg. Poate mai sunt interesate si alte fete: am comandat pe net de la pronutrition.ro 60 de pastile cu conc de 800mg cu 40 de lei flaconul. Initial am cumparat si eu de la farmacia de langa Hanul lui Manuc dar e mai ieftin de la pro si ajunge 2 luni. Nu fac reclama, e doar o informatie mai "ieftina".

E bine ca noua clinica va fi tot langa Elias, ajung usor cu 41.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

Tare greu trece saptamana asta. Abia astept sa vina ziua sa aflu cand fac laparo. dar oare la clinica se vor face si laparoscopii ?

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Fetele, va doresc un sfarsit de saptamana placut! Ne "vedem" luni, cu vesti bune, sper, din partea georgiei si a dr. T (programare la laparo cat mai repede)!

pe toate!

Mergi la inceput

we placut felix ....

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by felix76
Georgia, cel mai bine ar fi sa suni la ei si sa ii intrebi care e situatia, fetele alea de la programari mie mi s-au parut cam aiurite.

Pai tot fetele alea sunt si la receptie, recoltare sange si tot ce tine de laboratorul ala (bineinteles, exceptand medicii).
Mie una nu-mi venea sa cred ca ele sunt angajatele unui laborator de analize! Macar nu sunt singura care sa aiba parerea asta....

Week-end placut!

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput