Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru 47
Raspunsuri - Pagina 15
aaandreea78 spune:
Buna dimineta fetelor!
Multumesc de raspuns, ieri am reusit sa ajung la Bucuresti la cabinet, era multa lume acolo, am intrat si m-a certat Ramona ca nu am programare(de fapt dr. Tutu ma certat). Din auzite am inteles ca o sa fie in concediu, dar nu stiu ce perioada, pe mine m-a chemat pe 8 februarie, erau fete cu termen in ianuarie si erau un pic in panica.
Asa ca cine afla perioada de concediu sa dea sfoara in tara.
Noi suntem bine, a spus sa-l anunt daca mai am probleme cu rinichii.
Am uitat sa va spun peripetiile din vacanta de iarna(criza de rinichi) . Inainte sa plec la munte(de revelion cu "mosica IYoana) am avut o criza de rinichi, pietre care au luat-o la vale, groaznic, mai grav este ca la spital la Pitesti te lasa sa mori, nu te baga in seama si mai ma suspectau si de apendicita(asta imi trebuia mie acum). Am luat si antibiotic cu acordul lui Tutu, acum sunt bine, numai sa nu plece piatra iar........ Doamne ajuta.
Asa ca fetelor controlati-va si la rinichi printre multe analize pe care le faceti, eu nu aveam nimic, sarcina a declansat. Auzi ca sunt dureri ca la nastere..........
Hai ca v-am plictisit, sa aveti o zi frumoasa!
25+
RADU
georgia_c spune:
felix , te-ai scos daca ii dai acid foloc .. poate ramane el insarcinat..![]()
![]()
.. glumesc ..
sambata dupa rezultatul spermogramei , vedem cum abordam si noi problema , caci daca imbunatatirea exista , inseamna ca drumul e bun
eu ma gandeam asa ..
nu mai tin minte sotul tau ce diagnostic avea ..
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
rocsy2007 spune:
Neata fetelor.La mine e z15. Cine stie poate se sperie bb de laparo.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
Iyoana spune:
Neata fetelor! 
va doresc o zi frumoasa si cu soare!
ma bucur ca sunt fetele pe aici (rocsy, felix si georgia), sa intretina atmosfera ca sa ramana si topicul nostru animat.
Succes si sa auzim de bebe!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
georgia_c spune:
aaandreea78, doar pentru curiozitatea mea de trabantista ... de unde stia dr t , ca nu ai programare ?
Iyoana, nu ne lasa asa singurele pe aici .. mai ales ca acus vine febr si deschide tutu policlinica , si te luam la descusut detalii ...
Albert Einstein
felix76 spune:
Acu vreo 5-6 ani, cand inca nu ne gandeam la bebe, glumeam ca eu astept sa evolueze tehnologia ca sa nasca barbatii! Mai ales cand eram intrebati de ce nu facem copii (anul acesta sarbatorim 9 ani de la casatorie)! Poate, acum, daca ii dau sotului acid folic va naste el. Mai ales daca il pun sa stea pe spate in timpul 
.
Andreeeeea, daca te mai duci fara programare, du-te inainte de a ajunge Ramona la cabinet
.
Ma trece si pe mine cineva in lista de la inceputul topicului? Va roooog!!!
Felix
Iyoana, tu ai fi cumva rezidenta dr? 
aaandreea78 spune:
Georgia, m-a intrebat Ramona in cabinet si nu am avut curaj sa-i spun ca nu am programare.
Eu , nu stiam ca e Ramona in cabinet, ca in ultimul timp nu am gasit-o.
Si ca sa fie totul"beton", am dat sa ies din cabinet fara sa platesc, dar m-a oprit Tutu, si "mai beton", aseara, acasa la Pitesti am vazut ca pe bon scria 150 ron , nu 100 ron cat i-am lasat eu. Nu stiam ca s-au schimbat tarifele, o ecografie acum este 150 , am facut-o lata, dar fara intentie.........
Voi stiati de tarife?
25+
RADU
magdita spune:
Buna fetele,
Am intrat si eu sa va salut. Va citesc zilnic, insa nu prea am ce scrie. Sunt z5 azi, as fi vrut sa reusesc sa fac o ISA luna asta, insa nu pot pleca de la serviciu sub nici o forma. Sper ca in februarie sa reusesc sa fac ISA. Tot atunci o sa refaca si sotul spermograma care speram sa iasa buna, dupa tratament.
Eu am inceput de luni dieta lui Amely pentru endo pe care mi-a descoperit-o dr.T la laparo in decembrie. Mi-am procurat si tratamentul pe care l-a urmat ea pentru imunitate, dar si cateva ceaiuri de care am auzit de la Alexia28.Oricum planul de bataie este urmatorul : daca pana prin aprilie, mai nu reusesc sa raman insarcinata natural sau prin ISA, o sa fac Diphereline timp de 3 luni. Sper sa ma ajute Dumnezeu sa reusesc.
Cam atat despre mine.
Georgia, bafta multa luni la Tutu, dar si la Dr. Matei.
Felix si Rocsy, sa va ajute Dumnezeu sa nu mai ajungeti la laparo, insa daca ajungeti, e mai mare frica, interventia in sine nu e ff complicata, iar recuperarea e relativ usoara.
Pup toate tutunicile fara exceptie.
magdita
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
georgia_c spune:
aaandreea78, naspa .. mie nu mi s-a intamplat sa ma intrebe nimeni nimic .. insa nici nu m-am dus fara programare ..la voi cele din provincie , e , insa treaba mai dificila ..
eu una nu inteleg foarte tare de ce se fac programarile , ca oricum , daca ajungi la ora programata , la care eu am ajuns mereu , nu intri la acea ora ...asa ca ..plus ca programul asta , oarescum haotic , nu faca decat sa-l oboseasca f tare pe dr , sau eu asa cred; va spun sincer ca daca as fii dr , mi-as pune ca asistenta un fel de "jandarm" al programarilor ..
.. ma rog cred ca exagerez eu , care sunt mamica planurilor exacte ![]()
tarifele .. s-au schimbat ?.... naspa .. monitorizarile cat ori fi ?
felix, daca reusesti sa-l insarcinezi pe al tau , ma bag si eu la meditatii la tine , poate ii pasez dragutului meu cele 9 luni
Albert Einstein