Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru 47
Raspunsuri - Pagina 16
georgia_c spune:
magdita,
te rog cand ai timp , imi transimiti si mie eventual pe pm , ce regim tii , si ce ceaiuri ... ca prioritate , mai mult ceaiurile ma intereseaza .. sar'na
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
georgia_c spune:
kora , de cand de anul trecut e monitorizarea 2 mil ..?????
Albert Einstein
felix76 spune:
Jandarmul ar fi bun, ca Ramonica le face varza pe toate. Prin vara, cand am fost eu la prima monitorizare, le programase pe toate fetele la aceeasi ora. Saracu Tutu s-a crizat cand a vazut asa aglomeratie la usa....
Pentru cele din provincie, daca stai la usa 2 ore e posibil sa pierdem rata si sa ramanem prin autogari.
Magdita, e nasol cu endometrioza asta, nu te lasa sa iti indeplinesti visul dar mai sunt si exceptii, asa ca iti urez SUCCES!
Georgia, eu muncesc intens, la fiecare 3 zile, ca sa il insarcinez pe sotul meu, dar e cam rezistent. Deocamdata am reusit sa il insarcinez la sigur doar cu bagatul aspiratorului, dusul gunoiului si alte trebi casnice. Daca reusesc sa il las gravid, pe langa ca o sa iau NOBELU, o sa va anunt pe toate prin procedura scrisa.
S-au marit tarifele?
Felix
rocsy2007 spune:
quote:
Originally posted by felix76
Acu vreo 5-6 ani, cand inca nu ne gandeam la bebe, glumeam ca eu astept sa evolueze tehnologia ca sa nasca barbatii! Mai ales cand eram intrebati de ce nu facem copii (anul acesta sarbatorim 9 ani de la casatorie)! Poate, acum, daca ii dau sotului acid folic va naste el. Mai ales daca il pun sa stea pe spate in timpul.
Andreeeeea, daca te mai duci fara programare, du-te inainte de a ajunge Ramona la cabinet.
Ma trece si pe mine cineva in lista de la inceputul topicului? Va roooog!!!
Felix
Si noi tot 9 ani de casnici facem anul asta in octombrie
Iyoana, tu ai fi cumva rezidenta dr?
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
felix76 spune:
Mai rocsy noi om fi ceva surori gemene regasite dupa 31, 32 de ani. Suntem casatorite tot de 9 ani (noi implinim in august), sotul meu e oligo, o fi si sotul tau, ne facem laparo impreuna, poate si ramanem odata insarcinate. Dar cat mai repede ultima parte, ca deja imi pierd rabdarea.
Eu sunt la sf perioadei ferile, tu? Hai ca am glumit, sa nu te superi pe mine!
Nu i-am mai trimis alt mesaj lui Tutu. A ramas acelas pe care i l-am trimis pe 7 ianuarie.
Fetele care au facut laparo la sf lui dec, mai este valabil micul ghid de laparo? Stiu ca partea cu inregistrarea operatiei a picat.
Daca sunt din provincie e suficienta trimiterea de la medicul de familie si adeverinta de serviciu sau mai trebuie si alte hartoage?

Felix
rocsy2007 spune:
nu chiar gemene dar aproape ca la mine e z 15 deci aproape de tine. noi in octombrie facem 9 ani dar eu sunt nascuta in august...iata alta coincidenta....si eu vreau ca ultima parte sa se termine mai repede![]()
georgia_c spune:
mai fetele pe voi tot 2 mil v-a costat , anul trecut pentru monitorizare ... sa ma insele pe mine memoria, si 2 sa fi fost ?

Albert Einstein
rocsy2007 spune:
a....asta am uitat...sotul meu e ok....tutu s-a exprimat asa: "analizele nu sunt rele poti sa il dai si la altele"
lasa poate se va rezolva si cu sotul tau.
rocsy2007 spune:
quote:
Originally posted by georgia_c
mai fetele pe voi tot 2 mil v-a costat , anul trecut pentru monitorizare ... sa ma insele pe mine memoria, si 2 sa fi fost ?
Albert Einstein
Eu stiu sigur ca am dat 150 in noiembrie
magdita spune:
Felix, ghidul de laparo este valabil, chiar de mare ajutor. Iar pentru internare ai nevoie doar de adeverinta de la serviciu si de trimiterea de la medicul de familie, pe care trebuie sa o vizezi la CASS Judeteana, pentru ca esti din provincie si te operezi in Bucuresti. Eu asa am facut si nu am avut probleme.
Georgia, legat de dieta, pot sa iti spun ca hrana principala e formata din legume si fructe, ciorbite si mancaruri usoare de legume( fara rantas din faina ), carne doar peste oceanic si pui ocazional,fulgi de ovaz, fara prajeli, fara sucuri din comert, fara cafea, alcool, zahar, miere, oua, lactate ( doar iaurt viu ).Sa fiu sincera, iaurt viu inca nu am gasit, insa am consumat activia cu fibre. Doar apa plata sau minerala si ceaiuri: in primele zile de CM ceai de papadie pentru detoxifiere, dupa care amestec de ceaiuri: sunatoare, galbenele, papadie, urzica vie, turita mare, cretisoara, napraznic...
Plus suplimete alimentare pentru imunitate: apilarnil, propolis, laptisor de matca, vitamine, ulei de in, ulei de primula cu vit E, extract de orz verde, extract din mladite de zmeur......
Inca ma mai documentez.

magdita
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze