Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru 47
Raspunsuri - Pagina 14
georgia_c spune:
aaandreea78,
nu stiu ce program are dr t , insa daca azi reusesc sa ma programez , poate nu uit , si intreb ... daca nu cumva pana atunci afli ![]()
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Hai ca m-ai facut sa rad!
Si eu astept sa sara de vreo 3 ani dar NADA. Nici eu nu mai sunt vreo tinerica desi ma simt de 23 de ani (am 32). Cumnatele mele una a nascut o fetita (are 1 an si noi am botezat-o) iar cealalta e insarcinata in 4 luni. Pe noi toti ne intreaba CAND? Dar ce sa le mai spun? Ca mi s-au epuizat motivele.... ![]()
Poate dupa laparo, daca nu sunt si eu "defecta", o sa incercam cateva inseminari.
Oricum eu sunt optimista si ma visez cu o bebita in brate. Poate chiar anul acesta.
Cu Tutu am vorbit azi la telef dar nu stiu daca are program la cabinet. Dupa 4, cred ca o puteti suna pe draguta de Ramona pentru programare, daca va raspunde....
V-am pupat,
Felix
georgia_c spune:
mai felix , ca ma facui curioasa ... de cand esti mataluta pacienta dr t .. ca io nu am resit sa-i smulg telefonul mobil ..nici nu l-am rugat sa mi-l dea ..dar....
asa pentru incurajare , eu am 33ani... o adevarata piesa de muzeu .. concurez cu trabantul ![]()
Albert Einstein
felix76 spune:
Sunt pacienta dr Tutu de prin iunie 2007. Am facut 2 monitorizari la la care dr a constatat ca ovulez desi ultima data foliculul nu a vrut sa se sparga nici cu pregnyl. Sotul e varza cu spermograma chiar si dupa tratament. Prin urmare, l-am rugat pe dr sa facem inseminari dar, dr. dragut, m-a intrebat daca vreau sa fac inseminari fara sa stiu daca prin burta pe la mine nu sunt ceva probleme. I-am zis ca si eu sunt curioasa ce e pe la mine prin sistem asa ca mi-a spus sa il sun la inceputul anului sa ma programeze la laparo.
De nr de telefon am facut rost de pe site-ul doctorului (infertilitate.ro). De fapt, eu de pe site am aflat de el si de realizarile sale intr-ale infertilitatii. Nu stiu daca mai e functional pt ca ultima data cand l-am accesat era plin de mesaje porcoase, probabil ceva virusei.
Acum astept programarea la laparo si ce-a de-a treia spermograma a sotului care sper sa iasa mai bine decat ultima.
Pe scurt, asta e istoria mea sper sa se finalizeze cu un bebe mic cat mai curand, asa ca sa inchid gura targului...
Mi-a placut faza cu trabantul, eu sunt putin mai in spate, pe la mijlocul fumului de la esapament!
V-am pupat,
Felix
georgia_c spune:
felixe tata .. daca pana acu' nu o gasisi pe otilia ... te-ai pricopsit .. io's aia ... zau asa .. parca suntem trase la indigo, parol , cum ar zice unii ... asa e si la mine .. tot de pe site , am ajuns sa ma programez la doctorila , tot asa e si sotulica , recunosc expresia "varza" pe care am auzit-o si io , si cumnatele mele au 1 , respectiv 2 bb.. si uite asa , noi doua , suntem ca o mare familie .... ![]()
![]()
so , am facut primul pas , l-am programat pe sotulica la spermograma .... tare faza e ca de fiecare data cand am sunat am zis ca vreau sa-mi fac o programare , dupa care m-am corectat
azi dau test
, incerc sa ma programez la dr t , luni sau cel tarziu miercuri , sa vedeti voi ce dansuri din buric execut la telefeon , numai sa-mi iasa pasenta ...

auzi felix , da' numai noi doua prestam activitate ... restul lumii , unde bantuie ....
Albert Einstein
rocsy2007 spune:
quote:
Originally posted by felix76
Buna fetele,
Cam liniste pe la topicul nostru. Ce mai faceti? Munciti la proiectul bebe 2008? Sa aveti spor!
Rocsy, am vorbit cu Dr. Tutu si mi-a spus, ca si tie dealtfel, sa ii trimit SMS cu numele si afectiunea. A spus ca saptamana viitoare va face programarile pentru laparo si imi va trimite informatiile de care am nevoie.
Oricum, daca nu da nici un semn pana la sfarsitul saptamanii viitoare eu il voi suna din nou.
Va pup si spor la bebici!
Felix
asa deci felix trebuie sa asteptam pana saptamana viitoare. m-am mai linistit.sper sa fie bine. poate cine stie facem laparo in aceeasi zi. tu ai mai trimis inca un mesaj?
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
rocsy2007 spune:
quote:
Originally posted by felix76
Sunt pacienta dr Tutu de prin iunie 2007. Am facut 2 monitorizari la la care dr a constatat ca ovulez desi ultima data foliculul nu a vrut sa se sparga nici cu pregnyl. Sotul e varza cu spermograma chiar si dupa tratament. Prin urmare, l-am rugat pe dr sa facem inseminari dar, dr. dragut, m-a intrebat daca vreau sa fac inseminari fara sa stiu daca prin burta pe la mine nu sunt ceva probleme. I-am zis ca si eu sunt curioasa ce e pe la mine prin sistem asa ca mi-a spus sa il sun la inceputul anului sa ma programeze la laparo.
De nr de telefon am facut rost de pe site-ul doctorului (infertilitate.ro). De fapt, eu de pe site am aflat de el si de realizarile sale intr-ale infertilitatii. Nu stiu daca mai e functional pt ca ultima data cand l-am accesat era plin de mesaje porcoase, probabil ceva virusei.
Acum astept programarea la laparo si ce-a de-a treia spermograma a sotului care sper sa iasa mai bine decat ultima.
Pe scurt, asta e istoria mea sper sa se finalizeze cu un bebe mic cat mai curand, asa ca sa inchid gura targului...
Mi-a placut faza cu trabantul, eu sunt putin mai in spate, pe la mijlocul fumului de la esapament!
V-am pupat,
Felix
si eu fac parte din categoria trabantelor
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
felix76 spune:
Noi prestam pe aici si poate celelalte fete presteaza in alta parte (
). Dar si noi suntem smechere, putem presta in doua parti.
Iti tin pumnii georgia, poate ai noroc. Hai sa-ti zic ce am patit eu cu Ramonica: am dat telef pt programare sa ma programez intr-o luni (era a 14 zi de ciclu) si ea nu si nu ca luni e totul ocupat si sa vin vineri. I-am spus ca eu nu ovulez cand doreste dumneaei si nu pot sa vin decat incepand de luni (nu sunt din Buc). Pana la urma, dupa lupte seculare, a acceptat sa vin luni dar la ora 19:10. Asa ca iti urez succes cu programarea.
Rocsy, ma bucur ca te-ai mai linistit, stresul nu face bine la conception.
Am vazut, acum vreo cativa ani, un reportaj pe Discovery in care se spunea ca femeile care fac copii dupa 30 traiesc mai mult. Iar daca nasc fete care si ele, la randul lor nasc dupa 30 de ani, si acestea traiesc mai mult. Nu mai retin argumentele dar concluzia este ca trabantelele sunt rezistente.
V-am pupat,
Felix
georgia_c spune:
am aparut si io .. m'neata .. hai la o
am reusit sa ma programez , luni ma duc la dr t ....
de-abia astept sa faca sotulica spermograma ... io sincer am incredere ca va iesi mai buna ca prima ... felix tu ziceai ca sotul tau a facut 2 spermograme .. sau incurc eu
Albert Einstein
felix76 spune:
Da georgia, 2 spermograme a facut. Diferenta intre ele este ca la ce-a de-a doua au aparut mai multi ml, de la 3 ml la 6 ml, cred ca datorita zincului, a crescut putin numarul de gigei, de la 17 mil la 21 mil si formele tipice au crescut de la 20 la 27%. Parca asa erau rezultatele.
Dar mobilitatea a 0% b 40% a ramas cam aceeasi.
Cu de la mine putere si multa documentare, am hotarat sa il indop pe bietul sot, care si asa lua um pumn de medicamente, cu l-carnitina. Este un aminoacid pe care il utilizeaza si culturistii pt arderea grasimilor dar imbunatateste si mobilitatea gigeilor.
Deci tribulus pentru masa musculara si l-carnitina pt arderea grasimilor. Daca nu voi avea un bebic macar o sa am un sot cu muschi si fara grasime pe burtica. Fac si eu haz de necaz.
De asemenea i-am dat acid folic, care este bun pentru ADN deci pentru formele alea atipice.
Felix