Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru 47

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

Arriana M cabinetul e in Bucuresti, Str. Constantin Sandu Aldea, nr. 86 (nu departe de Spitalul Elias si de Biserica Casin ( scrie pe prima pagina de la subiect).Bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Multumesc Kora

....dak da Doamne-Doamne !
http://tt.lilypie.com/pdeQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Vali ai un bursucel de BB-lina.Mica-mica si dulce foc!Sa stii ca seamana cu tine.Si are niste pozitii de somnSa-i dai un pup si din partea mea,te rog!Iar tu radiezi!Nici nu se putea altfel
Va pup tutunici!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna fetele,

Cam liniste pe la topicul nostru. Ce mai faceti? Munciti la proiectul bebe 2008? Sa aveti spor!

Rocsy, am vorbit cu Dr. Tutu si mi-a spus, ca si tie dealtfel, sa ii trimit SMS cu numele si afectiunea. A spus ca saptamana viitoare va face programarile pentru laparo si imi va trimite informatiile de care am nevoie.
Oricum, daca nu da nici un semn pana la sfarsitul saptamanii viitoare eu il voi suna din nou.

Va pup si spor la bebici!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna, dragi Tutunici!!!
Azi am inceput din nou munca.....e greu .....
Vreau sa va urez tuturor un an mai bun!!! Fie ca 2008 sa ne aduca mult asteptatul bb!!!! Doamne Ajuta!!!
Bluel: FELICITARI!!!! O sarcina usoara!!
Vali: Aveti o frumusete!!1 Iti vine s-o manancii din fotografii!!!
VA PUP!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

helppppppp....
am nevoie de sfatul vostru
in decembrie cand am facut monitorizarea cu dr t ( a 2-a) , mi-a zis sa mai incercam una pe cm stimulat; "norocul" meu ca z10 pica undeva pe 01.01.2008 , imposibil de programat si atunci si inainte ca erau sarbatorile ... deci , luna ian am ratat-o , insa vreu sa nu o ratez pe febr ..insa si aici incepe dansul , vreau sa ma duc cu toate lectiile facute .. adica sa refaca sotulica spermograma .. si vin si va intreb .. cate zile , sau mai corect ore trebuie sa fie intre ultimul contact si analiza ( eu acum sunt la ovulatie , am facut teste ) , si daca azi prestez , nu va avea decat 2 1/2 zile pana sambata ... e musai sa fie cele 3 zile ... sau ?
naspa e ca eu plec din bucuresti de spat viitore joi, si mi-e greu sa cred ca ajungem miercuri si la dr matei , si la tutu

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaandreea78 spune:

Fetelor stiti cumva ce program are Tutunaru la cabinet,eu trebuia sa merg ieri, as vrea sa stiu daca este azi si zilele urmatoare.
Merge cineva?

Va multumesc!

25+ RADU

Mergi la inceput

giorgia_c din cate stiu eu este important ca perioada de abstinenta sa fie intre 3 si 5 zile. Daca e mai putin gigeii nu sunt maturi iar daca e prea mult vor iesi multi morti la analiza. La fetele la care sotii au probleme de oligo, asteno etc stiu ca Tutu le recomanda prestatie la 3 zile - o zi da doua ba(eu sunt una dintre ele). In 72 de ore se refac spermatozoizii.

Oricum, chiar daca iti faci programare la Dr. Matei este posibil ca ea sa nu ajunga la timp - sotului meu i s-a intamplat acest lucru la 2 spermograme facute la IDS. Deci nu cred ca vei putea ajunge si la Tutu si la Matei in aceeasi zi.

P.S. E prima spermograma? Daca da, de ce nu il trimiti pe sot sa faca spermograma cat timp esti tu la ciclu? La Tutu nu trebuie sa te duci cu sotul.

SUCCES!

Felix

Mergi la inceput

felix76, multam de opinie .. este a 2-a spermograma .. prima a avut ca diagnostic oligoastenoteratozoospermie moderata ...acum au trecut aproape 3 luni de tratament si vrem sa repete analiza ..
offf.. "ce complicareala".....

Albert Einstein

Mergi la inceput

Asa e, e complicat sa faci copii in ziua de azi! Dar las ca reusim noi!
Tot la Matei a facut prima spermograma? Sper ca de data asta sa fie normospermie.
La noi si a doua a fost varza dar continuam cu tratamentul ca poate cine stie de unde sare spermatozoidul!

Rocsy, ce mai faci? Te-ai mai linistit?

Mergi la inceput

felix .. d-apai sa sara , odata ca m-am plictisit de cand astept sa sara ... imbatranesc de tot , ca si-asa nu sunt tinerica , plus ca io cred ca se plictiseste si "printesa" , si atunci degeaba mai sare , ca n-o mai gaseste "acasa"...
in fine , trecand peste , momentul de ratacire intelectuala de mai sus ... cred ca optez , pentru varianta sa ma programez la dr t , sa ajung sa vorbesc despre stimularea mea , si apoi vad io cum ii arat si noua spermograma .. ca m-au invatat fetele mai vechi ( yioana , kora) , cum trebuie sa pun problema .. trag aer in piept si turui toate problemele ...

Albert Einstein

Mergi la inceput