Condica salajencelor (37)
Raspunsuri - Pagina 11
silvana_salajan spune:
Miha da de la ce ti-a fost rau? Nu ai exagerat cu ceva mancare? Mie mi-a fost rau dupa Craciun, cred ca de la fiere. Am avut dureri de cap si greturi, si nu e ce credeti voi. ![]()
si sa te faci repede bine.Eu fug sa mai aranjez putin ca minten ne sosesc musafirii.
mihaela_s spune:
Otilia si eu am crezut ca e de la fiere, sotul ma tot intreba daca nu-s gravida...nu-s!
Pana la urma mi-a zis ca o fi un virus...mi-era si greata, si o stare de somnolenta, ieri am dormit non-stop si azi noapte la fel, am frisoane si m-am pus pe picioare cu lichide si tylenol. Acum parca mi-e mai bine, dar inca tremur...
N-am exagerat cu mancare, ca nu mi-s genul, nici probleme cu fierea n-am mai avut...noa sper sa-mi treaca.
Ah, sa petreceti frumos! Iar musafiri? 
Mihaela si familia mea
Hobby
silvana_salajan spune:
Amu o plecat o tura de musafiri, minten vin altii. Soseste sora mea cu sotul si nasii lor, vin petrecaretii de prin Slovacia. Is morti de foame,
de la atata drum, asa ca i-am invitat la masa.Va
si mai haideti la o poveste. Biaaaaaaaaaaa!!!! Ioanaaaaaaaaaa!!!Pe unde sunteti? Adriana si Giulia au invoire, dar voi???
Bimilit spune:

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
Mey, era vorba de povesti, iesiti de dupa canapea!
![]()
Eu m-am simtit mai bine azi, am fost dupamasa la concert de orga, mi-a ajuns pana in suflet, la propriu si la figurat. A fost o organizare faina, de 4 zile de concerte, cu muzica de compozitori suedezi, lithuanieni, letoni si polonezi...muzica Marii Baltice
. Azi a fost ultima seara, seara poloneza, au fost prezenti 3 compozitori contemporani, unul dintre ei interpretand la orga compozitiile. Cele moderne m-au cam dat pe spate, putin cam prea mult pentru cunostintele mele muzicale, dar cele clasice mi-au placut. Prezentarea a fost si in engleza, pentru ca erau prezenti si ceilalti compozitori si la safrsit i-au chemat pe toti in fata...multi foarte tineri, abia trecuti de 20 de ani. Frumos...noi am plecat inainte de a vedea ce se intampla, Silvia nu mai avea rabdare si cum i-am spus ca plecam cand se termina "de cantat", n-am mai avut incotro.
Noa va pup, Otilia...cine vine din Slovacia?
Ioana
, sunteti tare frumosi!
Mihaela si familia mea
Hobby
silvana_salajan spune:
Poftiti, poftiti la cafeluta...Miha a sosit ieri sora mea si nasii lor din Slovacia unde au facut Craciunul. Acum au venit aici de Rev.
mihaela_s spune:
Pentru cele de la care nu am adresa de e-mail:
LA MULTI ANI !!!
Mihaela si familia mea
Hobby