Condica salajencelor (37)
Raspunsuri - Pagina 12
dianaiulie2009 spune:
Salutare si de la mine ...
Eu am avut musafiri din Germania si Hunedoara care au plecat sambata pe la amiaza si nu am avut delok timp sa intru pe forum . Noi am venit in HU duminica dimineatza . Aseara am avut organizata seara latino cu mancaruri traditionale . Am fost ieri la o baie in piscina . E nasol ca nu ne prea intelegem cu oamenii astia ca ori nu stiu engleza sau romana , ori stiu si nu vor sa vorbeasca cu noi . Cert este ca hotelul e plin de romani .
Voi care pe unde petreceti ?
Va urez de pe acum un An Nou plin de impliniri si multa sanatate alaturi de traditionalul LA MULTI ANI !!!
Nu stiu cand voi mai reusi sa intru pe net ca e doar un singur computer la tot hotelul asa ca v-am urat cele cuvenite , iarpentru cei/cele care pleaca va doresc distractie placuta !!!
" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "
for2nity spune:
Fetelor, va doresc sa aveti parte de multa distractie in seara asta si in anul ce vine multa multa sanatate si numai bucurii.
silvana_salajan spune:
Am intrat si eu sa va urez un calduros "La multi ani!" impreuna cu tote ururile de ssanatate si fericire in noul an.
mihaela_s spune:
Un An Nou plin de impliniri, bucurii, succese si bani !!!!!
Va dorim sa petreceti cu veselie, sa aveti masa incarcata, iar la ora 24 sa inchinam impreuna un pahar de sampanie cu gandul la cei dragi, imprastiati in lumea larga...

Mihaela si familia mea
Hobby
Bimilit spune:
LA MULTI ANI! 
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
LA MULTI ANI TUTUROR!
Vin si eu la o cafeluta, poate si ceva delicioase prajituri, ce zici oti?
va doresc o zi frumoasa tuturor
Noi ca de obicei singurei, ca tati a plecat azi dimineata la 8 in germania
mami si Alex
mihaela_s spune:
LA MULTI ANI 2008 !!!
Olim, mersi de cafelutza! Nu a ajuns sora ta la tine? Tot singurei sunteti? Ce mai face Alex? E cumintel? 
Cum ati petrecut fetelor? Eu am zis ca ma culc cel tarziu la 1,dar fetele dupa o distractie pe cinste si de ce sa nu recunosc ca am dansat si eu cot la cot cu ele, iar Silvia a fost cea mai in verva, a fost de milioane...nu mai voiau sa se culce. Am fost afara la artificii(aici nu e voie intre blocuri, decat pe strazi si in spatii deschise) care au fost muuuuulte si superbe! Am baut sampania afara, ca la ora 23.50 au inceput artificiile sa pocneasca, am luat paharele si sampania cu noi si am admirat in grup focurile de artificii. Desi nu e voie sa bei pe strada, ne-am permis si noi, ca erau si altii si politia probabil bea si ea pe undeva sampania
.
Am venit apoi sus, fetele s-au uitat la un film si intre timp a sunat sora mea cu care am stat la tf. pana la ora 4.30. Noa asa am dansat si perinitza
.
Acum m-am uitat la Concertul de Anul Nou de la Viena, ca tare-mi place in fiecare 1 Ianuarie...si azi lenevim...
Mihaela si familia mea
Hobby

LA MULTI ANI!!!!