Condica salajencelor (37)
Raspunsuri - Pagina 10
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza la Mos Craciun !!!
Poftiti la cafelutza ! Eu de azi lucrez , dar totusi s-ar putea sa-mi iau maine liber daca imi sosesc neamurile din Germania si Hunedoara deseara . Va spun ca de la 1 ianuarie nu mai avem voie cu messenger la servici !!! deci vom comunica mai mult pe mail ...
Va tzuc si va doresc o zi minunata !!!
" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "
silvana_salajan spune:
Adriana, merci de cafeluta!!! Pai cu mess nu, dar cu DC?
Miha super pozicile!!
la toata lumea.
silvana_salajan spune:
Miha am uitat sa iti spun ca mi-a lacut f. mult casuta de turta dulce. Pana la urma ati prestat-o. A noastra s-a uscat acum , zici ca e in paragina, sta sa cada
. O sa vina azi-maine prietenii lui Andrei sa o rontaie cu totii.![]()
mihaela_s spune:
Nimeni cu cafelutza azi???
Cred ca voi ati baut-o, dar chiar si atunci, haideti si povestiti...sunteti tare tacute!
Adriana, voi cand plecati spre Revelion?
Otilia, ce cadouri ai primit de ziua ta? Ai facut si tort? Cum se mai simte Andrei?
Restul? Inca sunteti la colindat? ![]()
Mihaela si familia mea
Hobby
diplodocus spune:
sALUTARI!
Vin eu la povesti :)
Am o sefa de milioana...Nici azi nici luni nu o sa merg la servici...Asa, cam pe ochi frumosi ![]()
sunt asa happy..ca alrfel nu stiu ce faceam cu Luca
Si e bineeeeeeeee sa lenevesti in casa
Voi ce mai povestiti?
Hai ca fug putin in spate sa mai citesc.
silvana_salajan spune:
Buna fetelor. Ia uite cine a sosit la povesti. Io....
Miha, de ziua mea am primit o gramada de cadouri, am facut si tort. Stiti unde sa il cautati. De fapt am facut chiar 3 torturi.Va
fug, ca am nitica treaba. Maine dau eu cafeaua.
silvana_salajan spune:
Io am pus deja de cafea. O gasiti in hol, ca nu stiu cand ma trezesc. Biiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaa, tot nu mere netu'? Bei, da-i incolo pe furnizorii astia, si ia-ti altii. ![]()

mihaela_s spune:
Io-s prezenta, da' nu va bazati ca voi si scrie...ieri mi-a fost un rau de n-am ridicat capul de pe perna...sper sa ma misc azi putin, nu de alta da' ma apuca Revelionul si n-avem nimic...
Pupi!
Merg sa-mi beau si eu cafeaua...
Mihaela si familia mea
Hobby